Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 14

mandarinutza spune:
La multi ani draga noastra LUY, sa fii fericita, sanatoasa si numai realizari!
O dedicatie si de la noi:
http://www.youtube.com/watch?v=yYJPIZ-C-9c&feature=related
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze

Sabina spune:
quote:
Originally posted by nemary
Sabina, hai ca nu asta a fost intentia mea, dar nu stiam cum sa ma exprim mai bine. Ideea este ca a fost ieri cu ea la doctor si i-a spus ca este foarte slaba pentru varsta ei, are doar 8,5kg. Vitamine nu a vrut sa-i dea, doar fier, de doua ori pe zi.
Maride Daria Maria
sunt tot mai mare![]()
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
8.5 kile este extrem de bine.
docorul ala e cretin, pardon scuzati.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,

ramonaiani spune:
Luy
iti dorim sa ai parte numai de bucurii in viata, sa iti creasca printesa mare, frumoasa, desteapta si talentata precum frumoasa ei mamica
.
papanasha Eliza (06.09.07)

prisi spune:
buna dimineata
noi am avut o noapte groaznica, Miru nu a mai facut febra dar a plans aproape toata noaptea, nu stiu daca am dormit 2 ore, dar trebuie sa trecem noi si peste asta , poate ii mai iese vreun dinte
Rox eu in supa ii pun pasta de rosii si ii place tare, i-am pus si taitei fara ou , acum oricum nu mai mananca nimik, sper sa-i treaca pasa proasta in care e
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

alina.clau spune:
LA MULTI ANI,LUY!
Multumim ca ne-ai bagat si pe noi in filmulet!Esti o scumpa!
Noi nu am avut net vreo cateva luni si nu prea am mai intrat pe aici.Ce-i drept ca nici inainte nu eram prea"scriitoare",dar citeam tot timpul si masimteam aproape de voi(din umbra,asa).
Luni incep serviciul si cred ca-mi va fi foarte greu sa ma despart de iepurasul meu drag.Dar asta e!Trebuia sa fac si pasul asta!Andruta va sta cu soacra-mea,care se va muta la noi.Sa vedem cum va fi!Sper ca bine.....
alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Sabina spune:
La multi ani draga Luy!! sa fii fericita, sanatoasa si sa dea Domnu sa mai faci un bb la fel de frumos si dulce ca Maria!
Bee, m-ai spaaaaart.
Bb suge exact atata cat vrea, lasa-l in pace:)
Andreea(aniast) mergem la busteni pe 12 iunie, pana pe 15.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

Sabina spune:
stati asa ca m-am enervat / RAU.
Cum adica un copil de 8.5 kile e slab?? cum adica oameni buni???
cum pot exista asemenea doctori idioti?????
ce se intampla, de ce ii vrem obezi?
moaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(pt nemary: spunei mamicii sa stea linistita. Sofia avea 8.1 kg la un an, acum la aproape 6 are 21 de kg. Pot sa-ti confirme fetele care o cunosc, e f bine dezvioltata si a avut f putine probl;eme de sanatate, cateva raceli mai serioase. Pana la 2 ani si 4 niciodata diaree spre exemplu, antibiotic odata in viata. Fimiu nu stiu cate kile are.efectiv, nu stiu:)))))
Adi, ce dulce Lisa cu rostogolitu! parca o vad, vaaaai, ce caraghioos! cred ca mori de ras!!!
Sa stii ca Gheorghe mananca demult cu lingrita de metal.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

Sabina spune:
tot pt ADI:)
wrap iti poti confectiona dintr-un material lung de aprox 5 metri, si latimea cam 70. La varsta asta nu mai trebuie sa fie elastic.
das cred ca gasesti si e cumparat
bb Gheo

alina.clau spune:
Am pus cateva poze noi aici
http://family.webshots.com/photo/2755591800102284557AOXaJe
alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Happiness_4_us spune:
Neata si de la noi si pentru toata lumea. Eu beau fara cofeina, dar am si cu, ptr cone doreste.
Fluturasul a fost cam agitat din cauza de burtica, la 1 jumate il schimbam de huggies, la 5 iar, dar la 5 deja se mai reglase, cred ca de la morcovel, asa ca si azi la masa de legume, aia unde papa cateva lingurite, o sa-i dau tot morcovei baby carrots si un cartofior. Nu papa el mult, dar cel putin deschide gurita, nu o mai tine ferecata cum facea pana acum.
Fructe nici sa nu auda de ele, se stramba de parca ar fi acre, n-am vazut asa ceva.
Revin.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!