Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 10

rnico spune:
ceau!
am aparut si noi! si incerc sa scriu daca ma lasa alesia 2 min!
am citit doar capitolu asta din 2 in 3 (deci nu am prea inteles nimic) ...doar ca se pune de o intalneala.....dar nu am inteles cand si unde? la ce ora?... sper sa vedem msg cu datele necesare si sa aparem si noi :))))
luy..am vazut filmuletu..e f f f f frumos! emotinant! multumim
alesia are la 7 luni si ceva 8030gr, lalalizeaza, sta in 4 labe,urla, chiuie, manaca bine solid, dar din pacate nu vrea lapte de la biberon asa ca se trezeste noaptea din 2 in 3 ore...iar io is cam varza. s-a ridicat singura in picioare si ii place sa stea asa, dar de-a busilea nu merge!?
ne descurcam juma de zi ( pana pe la 17) singure....e bine si asa!
acum maraie sa plecam in parc
va pup
sper ca ne vom revedea
bb alesia 23oct2007

rnico spune:
aaaa...am uitat sa zic...dinti nu avem...nici rau nu ne pare ca daca manca lapte numai de la sursa...dintii ar fi fost bonus:)))
acum chiar ca fugim in parc
bb alesia 23oct2007

Sabina spune:
adi , ce-ai vrut sa zici?
eu sunt cu durere de cap...as baga o cola
am, de scris la computer o partitura...daca reusesc, o sa mi se cante la NY la toamna, de aia asa tacuta p-aici.
Iar la mine e haos total...papanash, te inteleg, iar eu am doi din astia....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

amar spune:
Am revenit..asa pe bucati..doarme Freulein....
Luyfelicitari pt ce ai facut cu filmuletul ..sigur ca o vreau si pe Oana acolo alaturi de generatia ei.. am urcat poze pe Webschot dar stai sa vad cum le pun sa se vada si iti spun care sa o pui ..dar ma descurc mai greu asa....

amar spune:
Gata am reusit..asta este linkul
http://good-times.webshots.com/album/561294908qmpLCh?start=12
poti pune ultima poza daca vrei 822
merci mult

ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by papanash
azi am facut o prostie, cand l-am luat pe ghighilut de pe trandafir si i-am scos o frunza din gurita, am tipat la el si el saracul s-a asezat in fundulet si a inceput sa planga, se uita la mine si plangea cu lacrimi de crocodil, m-a apucat si pe mine boceala....
Se mai intampla

papanasha

ramonaiani spune:
off, calculatorista o face mama! (am pierdut 2 mesaje din cauza ei, ca ii palce LED-ul rosu de la mouse, si se ridica pana la el).
Spuneam ca am cumparat scutece pt baie in apa - sunt stil chilot, au un invelis de plastic pe-afara si elastice stranse in jurul taliei si la picioare. Si mie tot de kk mi-e frica la plaja
papanasha Eliza (06.09.07)

ramonaiani spune:
Am auzit candva doctori care recomandau plaja la copii - pt ca aerul sarat al marii si mersul cu piciorul gol pe nisip le face bine. INSA aseara am vazut un reportaj la TV, despre:
statul la soare si cancerul de piele,
incrematul cu crema protectoare (cand intotdeauna uiti niste portiuni de piele, despre factorul de protectie (ex: 30 => adica data cu crema respectiva tre sa stai de 30 de ori mai mult la soare ca sa obtii acelasi efect), incrematul iarasi dupa fiecare baie sau sters cu prosop)
si statul sub umbrela (umbrela tre sa fie speciala, cu filtru UVA si UVB si daca stai langa apa, raze oricum primesti pt ca le reflecta apa).
La copii e si mai drastica chestia, ca imbracamintea tre sa fie si ea speciala cu filtre de protectie solara (?!?!), creme (eu am una pt bebe de la Nivea cu factor 50) si stat la soare numai dimineata.
Si nemtii stiau reteta babeasca pt arsurile solare: quark (un fel de branza de vaci cu smantana)
papanasha Eliza (06.09.07)

Roxana_G spune:
Prisi, pai voi stati bine cu mancarea. Si eu i-am dat lui Andrei mancare de a noastra, nici nu m-am mai obosit sa fac speciala. De fapt, pardon, mancarea pentru Alex i-a revenit si lui. Daca fructele la blender le-a vrut, in rest nimicutza. Nici piure de cartofi. Nu mai spun cum a scuipat supa cu galusti. Borcane de 8 luni nici gand sa pape. Cat de mari sunt spaghetele alea? Eu am gasit numai chestii cu orez si nu le-a prea vrut. Nici nu pot experimenta decat in weekend, ca in cursul saptamanii nu sunt eu si imi e imposibil sa apreciez cum a decurs masa.
Mada28, cred ca recomandarea doctoritei tale este corecta si pertinenta. Poate putin cam exagerata cu ora 10, dar daca stai sa te gandesti ca in iulie vor fi 40 de grade cred ca are dreptate. Eu insa il voi duce. Il tin la umbra exclusiv, nici acum nu a stat decat foarte putin la soare si nu l-as fi lasat nici atat daca nu era frigut.
Nana, sanatate fluturasului. Si eu am auzit de scaune mai moi la dinti, cred ca si fie-mea a mai avut. Insa nu erau mai dese ca de obicei, doar ca scaunul zilnic era putin mai moale. Nu stiu de la ce poate fi la voi.
Wow, super tari cei 3 muschetari! Scumpi foc, mai ales la iarba verde.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Roxana_G spune:
Nana, am citit raspunsul Luizei despre atopica. Asa arata si la Andrei al meu, exact cum zicea ea. Nu stiu cum si de la ce dispare, eu nu i-am mai dat cu nimic si uite asa a disparut complet. Raman la parerea mea ca in cazul lui Andrei cu cremele alea i-am agravat si mai si iritarea.
Alinus, stiam mesajul, eu am citit mai demult toate capitolele despre atopica. Parca pe acolo il gasisem, nu mai tin minte exact. Nu am nici o parere. Din moment ce este o boala fara cauza stabilita, cred ca e la fel de greu sa stablesti legatura cu vaccinarea. Sunt multe curente contra vaccinarii si nu cred ca e o idee buna sa nu vaccinezi copilul pentru unele boli care pot fi eradicate. Vorba ceea, vorbim doar de un copil cu dermatita atopica si nu de unul cu sida ca sa punem problema imunitatii. In plus din cate stiu eu atopica, asemeni oricarei forme de alergie, este de fapt o reactie excesiva a organismului si nicidecum o lipsa a imunitatii.
Papanash, cred ca te-ai necajit cu frunza si de aceea te ai rastit. Nu e scuzabil si nici de dorit, dar deocamdata lasa asa, o iei ca pe o lectie. Cat despre cheile gradistei, zau daca am priceput ceva despre complexul ala. Oricum rezervarea e facuta si confirmata, zilele astea si platim. Daca imi poti pune o poza cu aparatorile de prize ar fi super, daca nu , macar spune-mi te rog pe la ce raion din bricostore le-ai gasit.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/