Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 61

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mada, imi pare rau! Dar stii cum suntem noi, nu? Suntem PACIENTELE OPTIMISTE ale lui Tutu!!! Hai sus din butoiu cu melancolie! Gandeste pozitiv! Azi este prima zi dintr-o noua speranta!

Pup fetita ca sa isi mai revina un picut!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

mada nu iti pierde speranta. te inteleg. asa am simtit si eu la prima IA. acum mi-am revenit si merg mai departe. o voi face pe a doua. imi pare tare rau dar nu e neaparat sa reuseasca din prima. multe fete au reusit dupa mai multe IA. sau au reusit natura dupa IA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

madaaaa.. se zice asa ...stii de ce nu e bine sa o cheme pe soacra'ta speranta ...???..ca speranta moare intotdeauna ultima ... daca voi care sunteti tinerele , frumusele , io care ma apropi de 34 si altele , si altele .... hai hopa sus , fa-te frumusica , scoate-l pe sotulica la oras .. si in 10-14 zile , baga fufu la greu

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

neata fetele,
1.Mare noroc am avut cu voi in primul rand , daca nu erati voi, eu nu ajungeam la el.
2. Mare noroc si cu Tutu, normal

felix ...nu stiu daca sunt doi, cred ca ar fi trebuit sa fie valoarea mai mare de 39.81, si asa e cam micuta si am emotii putin, dar...sper ca marti sa depaseasca 100. Pe fisa de la IDS, valoare mea era incadrata la saptamana 2, minimul fiind 30.00.

Felix, la 4/5 zile dupa ovulatie, m-au intepat ovarele si pe cuvant daca nu simteam cum se scurge ceva din ele (mi-ai spus tu, atunci ca ar fi de la corpul galben).

La 9/10 zile de la ovulatie pe seara (dimineata facusem primul beta hcg cu rezultat 0.00), am simtit intepaturi in uter,in ambele parti. In ziua aia, m-am controlat si am simtit colul foarte jos....ce mai eram sigura ca vin rushii....poate cu o mica intarziere din cauza utrogestanului.

In ziua 11/12 am simtit arsuri in uter, simteam uterul fierbinte, aceste fierbinteli, le-am simtit predominant pe partea stanga. Nu imi dau seama dupa scurgeri de absolut nimic pentru ca pun seara utrogestan si dimineata in gasesc in topit.
Ieri au fost mai deranjante acele arsuri pe partea stanga, l-am intrebat pe tutu daca pot sa iau un nospa si mi-a zis sa nu iau absolut nimic, in afara de utrogestan seara, 2 pastilute in vagin si acid folic.
Sanii au incepu sa se intareasca usor inca de aseara, in rest nu prezint greturi, somnolenta....nimic.

Cred ca Mada a si recoltat sange pt beta hcg,...acum o asteptam sa ne spuna cand are rezultatul .

Mergi la inceput