Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 61
Raspunsuri - Pagina 21
fireyes spune:
Ce bucurie, Doamne, ce bine! Ubi, pt cat ne-am agitat noi ar putea sa fie si gemeni, sa stii![]()
Aerlilian, fireste ca o sa-ti iasa din prima luna de monitorizare. prea a fost un timing perfect, iar bebitzul tau clar e istet, asa ca n-o sa rateze ocazia
Tamaryllis, cred ca ai dreptate, cred ca fetele sunt constiincioase acum
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
ubirica spune:
Mada,, hai ca incep cu galeria:

Fetele de dimineata am recitit si eu inca o data ce ati scris, sunteti minunate, mi-au dat si lacrimile, prin ce am mai trecut..
Mada si eu acum doua zile aveam momente cand ziceam, ca acum vin uratii si nu au mai venit.
georgia_c spune:
m'neata ... hai la o cafa ... ceiut .. laptic ...
ubi , felicitari micuta 

...dai de baut
..ca la cat ne-am agitat ne-au luat si transpiratiile ... ei da ..asa trebuie sa o ducem din capitol in capitol ..si asa a scapat sotulica al tau de spemograma ...sau gresesc ?
mada .. hai cu valoarea , ca si daca azi stau in emotii , nu mai fac nimic la munca .. si am atata treaba... hai ca scot puturoasele alea sa mai danseze .... la 8.30 sunt cu ele la dansuri din "butic"
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
Neata iubitele!
ubi felicitari
am avut o noapte groaznica am visat foarte urat. soareci ............si acum sunt intr-o stare tare proasta. o fi de la clomifen starea asta de neliniste?
felix76 spune:
Neata fete dragi!
Georgia, mmmm, buna cafeluta!
Ubi, ma bucur din tot sufletul pentru voi! Sa ai o sarcina usoara si sa faci bebei sanatosi si mancaciosi (eu cred ca sunt 2). Vezi ce noroc ai avut cu Tutu? Te facu gravi din prima luna de monito! Ia zi-mi mai explicit, ce senzatii ai avut si la cate zile dupa ovulatie? Acu mai ai ceva simptome??? Ceva secretii?
Mada, hai iubita cu testul ala ca din asteptarea pentru Ubi dau in asteptarea pt tine! Vrem inca o veste buna!

Asta-i galeria pentru Mada!
Poop fetele cucuietele, asa ma bucur ca au inceput sa vina berzele si pe la noi pe la subect!
Felix
magdita spune:
Neata iubitele mele,
In cateva minute avem capitol nou!
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
rocsy2007 spune:
aoleu magdita bine ca m-am uitat ca eu vazand ca ai disparut cream capitol nou....aveam 2
...oricum nu stiu daca iesea
mada23 spune:
Neata,
din pacate nu am vesti bune, aseara m-a invadat armata rosie............asta e...incerc sa-mi revin, multumesc mult pentru tot.
nu ma bagati in seama nu vreau sa va stric bucuria Ubiricai
revin cand imi revim putin.
va pup dulce
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul