Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 23

Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by creemquote:
Originally posted by Jasmin012
Buna, fetele...
uram si noi la multe lunite sarbatoritilor de azi, sa fie sanatosi, ca frumosi sunt.
Lucas ma termina... de cand am inceput asa numita diversificare, pe langa faptul ca e tare incapatanat, a inceput sa suga si mai mult... toata ziua si noaptea vrea sa stea cu tzatzi in gurita... nu mai pot... am sfarcurile facute franjuri....
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Idem si la noi, doar ca noi suntem diversificate mai demult (chipurile..ca de mancat) Pupici si sper sa reusesti sa dormi noaptea
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
CATI, e clar ca nici tu nu prea dormi noaptea... mie deja mi se pare ceva normal... de 6 luni nu stiu ce inseamna sa dormi toata noaptea ca omu'. Si Sofia te trezeste noaptea din ora in ora?
Si noi va dorim multa rabdare... pt mine e tare greu... cand il vad ca urla cand ii dau piure imi vine sa-l pocnesc... face niste crize... ce sa mai zic... ma dispera. Sper sa nu fie si situatia voastra, ca e tare frustrant...

Jasmin012 spune:
ELLIS, curaj,
of, numai mama sa nu fii, am ajuns la concluzia asta... e lucrul cel mai greu

mariussimiuc spune:
Poftiti la capitol nou
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

ram0nica spune:
quote:
Originally posted by eladea2005quote:
Originally posted by ram0nica
Uraaa, a descoperit si Vlad cum e cu rostogolitul de pe burta pe spate! In sfaaaarsit!! I-a luat cam mult... si l-a apucat pofta de descoperiri taman intre doua treziri pt ceai: la 01, la 03, la 04.30 si la 06 dimineata cand s-a trezit de tot plin de energie. Nici nu-l mai pot lasa in patut daca am treaba in alta parte pt ca se loveste cand se rostogoleste. Si asta pt ca are patut pliant, de acela cu 2 niveluri (stiti ca salteaua e suspendata in 4 puncte de niste chestii de plastic) si se loveste de ele cand ajunge la marginea patutului in rostogolire pt ca se ridica . Imi vine sa iau alt pat, de lemn... de ce nu m-am gandit oare cand l-am luat pe asta?! Mai pateste cineva asa?
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby
Ramo, stai linistita, al meu e si mai puturos...de-abia acu se intoarce de pe spate pe burta, ajutat de mine
de pe burta pe spate o singura data a reusit, pe la vreo 2 luni... de atunci nik..
legat de patut, noi avem unul transformabil, zic eu foarte bun si care poate fi folosit ca apt normal cand deja copilul e mare... uite aici linkul:
http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=22
pe asta il avem noi..
pupici!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
Eric la 5 luni
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Ce bine arata! Si nu e scump deloc! Ar fi o solutie excelenta!

ram0nica spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Exact asa i-au aparut si lui Vlad, numai ca in plus el a mai avut si pe manute cate vreo 3-4 (pe antebrate si pumnisori). Am intrat in panica, credeam ca e rubeola/varicela si medicul zicea ca e aceeasi cauza: de la caldura (nu-l imbrac gros, doar ca el are deja 11 kgsi transpira mult). Mi-a scris reteta pt unguent ELOCOM.
P.S.: mai are/a mai avut vreun bebic 11 kg la aproape 6 luni? (ce-i drept, are si inaltime 76 cm...)
Cum sa dai cu Elocom pe bubitele de caldura????![]()
Bubitele astea poate sa le faca chiar daca nu-l imbraci gros,le face de fapt de la transpiratie.Dar nici intr-un caz nu se da cu Elocom...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Eu l-am luat totusi de la farmacie, dar nu am mai apucat sa-i dau pt ca am citit mai intai prospectul in care scria ca se administreaza cu precautie celor sub 2 ani si instinctul mi-a spus sa mai astept o zi-doua sa vad daca trec... si au trecut de la sine!

ram0nica spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Cat despre lapte, eu nu inteleg o faza: stiu ca e ok sa dam abia dupa un an din cel de vaca, dar branza cum de se poate da?
Si din ce e mai ok sa facem branza: pasteurizat, uht, lapte praf, de la vaca muls? (de asta nici nu am de unde si nici n-as face ca mi se pare prea gras)
Prin fermentatie sau adaugare de calciu proteinele din lapte,cele care declanseaza alergiile,se dezintegreaza.
E de preferat cel pasteurizat.
Merci mult de raspuns