Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Asaaa...facut papica, hranit cupilu' si am revent ca sa felicit si pe CATALIN si LUCA ALEXANDRU! Va urez LA MULTI ANI si sa aveti o viata senina, sa va bucurati parintii si sa cresteti sanatosi si cuminti! Gata, acum fugim afara ca e o vreme superba!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by Vasari

La multe lunite inainte pentru Maria Alexandra, Catalin si Luca!

Iuli-ana, eu am gasit orez fara gluten (orez brun) la supermarket sau plafar. Daca e sa fim stricti de la 8 luni le putem da gluten, nu mai e mult.:) Eu pana acum nu am incercat decat cereale Milupa, in rest suntem cam la inceput cu diversificarea - legume cu carnita si fructe.

Ramonica, si cand mergi la bunici? Eu la vara cand e canicula as vrea sa merg pe-acolo. Nu mai e nimeni, o sa fiu doar eu si Maria.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Si eu zicem la fel: sa merg cand vin caldurile. Daca ar fi dupa mine si azi as pleca! As vrea sa stau chiar si 2-3 saptamani dar nu e de acord 'mon fiance' pt ca isi poate lua concediu abia dupa 15 aug si zice ca nu poa' sa stea fara bebe atata timp...
Il iau eu cu binisorul si-l conving eu cumva pt ca ar fi si pacat sa tin baiatul la bloc cand vor fi caldurile alea infernale cand putem merge sa ne racorim acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by dany26

intrebam asta cu fasolea pt ca cea verde nu e pe piata ci doar galbena pastai....iar leg congelate nu cred ca mai au prea multe vit...
ati dat congelate?

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Da, am dat congelate la fata, conopida, brocoli si fasole verde. pana acum

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuli-ana

Buna dimineata tuturor!

Fetele,as vrea si eu sa-i fac orez Dariei,unde gasesc din cel fara gluten???Sau...ce fel de orez ati folosot voi pana la 6 luni???

Orezul nu are gluten, problema e pentru cei cu intoleranta la gluten ca mai pot exista urme de alte cereale de la ambalare etc. Eu cred ca poti sa-i dai linistita.
Azi i-am facut si eu orez cu morcov, ceapa si ficatel. Sa speram ca o sa si pape, daca nu, Bijou e pe faza!
Eu de la 6 luni i-am dat si biscuit cu gluten cu tot. Si l-a tinut in manuta si l-a molfait tot! I-am dat deja de vreo 3-4 ori si se distreaza foarte tare cu el, dar se face ca o purcica.

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

quote:
Originally posted by ellis

BB, cand prinzi unul(iepure), sa mi-l trimiti mie - vreau doar de camp!

Si eu vreau iepure....iamiiii

Si eu vreau iepureeeeee!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:

Ce i-am dat Alexiei din ce am gatit pentru noi este un soi de budinca de dovlecei cu carne de pui, orez, smantana, iaurt, ou, marar si usturoi, chestie care se baga la cuptor

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

mi-ai facut o pofta!!! zi mi si mie cum faci, plssss

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Tai carne de pui bucate cam de 2x2cm, le calesc putin in ulei, apoi curat dovlecei, ii tai si pe ei cuburi cam de 1cm, ii arunc peste carnea de pui si in timpul asta fac o zeama/sos din: smantana, iaurt, marar si usturoi tocat, 2-3 linguri de orez, oua cate crezi tu ca sa ingroase sosul. Dau cratita cu dovleceii de pe foc si torn sosul asta peste in asa fel incat sa acopere dovleceii. Daca nu acopera, mai apesi dovleceii[:P]
Asta se da la cuptor cam 1 ora, 1 ora jumate, verifici daca s-a coagulat sosul in mijlocul cratitei, atunci e gata!Pofta bunaaa!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Moaaaaammaaaa ce mancare buna faci

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Asta e o inventie ad-hoc...e prima data cand am facut si a iesit buna.

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by adelamaria

Neata!

Noi am papat fasole verde din aceea galbena si am fost ok. Azi avem dovlecei umpluti cu carne de pui si orez. De fapt, orez, carne de pui, morcov si dovlecel mixat +putina pulpa de rosie fiarta in prealabil - asta pt ca lu' mami ii e tare lene sa umple dovleceii :) Pai, ce rost are, ca tot mixat ii fac pana la urma, nu?!?:)
Ellis, bubitele par sa fie de la caldura. Si eu ii dau body cu maneca lunga la 24-25 grade, dar am renuntat la pantalonasi, avem doar sosetele. Depinde mult si de copil.
Despre iaurt si fructe: eu una n-as amesteca iaurt cu para sau pruna, de exemplu...In rest, eu zic ca e ok.
Scuzati mesajul scurt, s-a trezit iubita si am si papa pe foc!
LA MULTI ANI, Maria de Anca!! :) Multumim de tratatie, mami!:)

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

Ade suna bine mancarea ta ,o sa ii placa la gaza...multumim ptr urari

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:

Ce i-am dat Alexiei din ce am gatit pentru noi este un soi de budinca de dovlecei cu carne de pui, orez, smantana, iaurt, ou, marar si usturoi, chestie care se baga la cuptor

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

mi-ai facut o pofta!!! zi mi si mie cum faci, plssss

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Tai carne de pui bucate cam de 2x2cm, le calesc putin in ulei, apoi curat dovlecei, ii tai si pe ei cuburi cam de 1cm, ii arunc peste carnea de pui si in timpul asta fac o zeama/sos din: smantana, iaurt, marar si usturoi tocat, 2-3 linguri de orez, oua cate crezi tu ca sa ingroase sosul. Dau cratita cu dovleceii de pe foc si torn sosul asta peste in asa fel incat sa acopere dovleceii. Daca nu acopera, mai apesi dovleceii[:P]
Asta se da la cuptor cam 1 ora, 1 ora jumate, verifici daca s-a coagulat sosul in mijlocul cratitei, atunci e gata!Pofta bunaaa!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Moaaaaammaaaa ce mancare buna faci

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Asta e o inventie ad-hoc...e prima data cand am facut si a iesit buna.

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

uauuuuuuuuuu... ce foame mi-e...
papa buna, nu gluma...yummy!!!!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

Eric la 5 luni

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

La multi ani Ancutule sa fi fericita !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

multumim,multumim

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Uraaa, a descoperit si Vlad cum e cu rostogolitul de pe burta pe spate! In sfaaaarsit!! I-a luat cam mult... si l-a apucat pofta de descoperiri taman intre doua treziri pt ceai: la 01, la 03, la 04.30 si la 06 dimineata cand s-a trezit de tot plin de energie. Nici nu-l mai pot lasa in patut daca am treaba in alta parte pt ca se loveste cand se rostogoleste. Si asta pt ca are patut pliant, de acela cu 2 niveluri (stiti ca salteaua e suspendata in 4 puncte de niste chestii de plastic) si se loveste de ele cand ajunge la marginea patutului in rostogolire pt ca se ridica . Imi vine sa iau alt pat, de lemn... de ce nu m-am gandit oare cand l-am luat pe asta?! Mai pateste cineva asa?

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput