Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna!
A adormit puica...
Azi am fost la mall (s-a deschis de curand) si i-am cumparat fetei o...palariuta!
Iar mami si-a scrantit piciorul imaginati-va cum urc si coor patru etaje cu fata in brate

Va pupam pe toate si vorbim mai multe maine!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Creem pai cum ai reusit???
BB te inidiez ca va faceti planuri de concediu... noi mai avem aproape 2 luni
Aralia... zi-mi de unde ai babetica , si noi avem nevoie ca se murdareste Raul ca un purcelus...Ultima data si-a intins cu mainile pe toata fata iaurt.. ca puteam sa ii pun 2 felii de castravete pe ochi si avea masca
Si eu am observat ca e mai greu cu somnul la bebicii alaptati la san.. Raul doarme toata noaptea de pe la 2 luni...
Eu nu am renuntat la ideea ca la bb2 ma voi mulge si ii voi da... Nu as face fata altfel la 2 copii asa mici... si vreau sa am macar jumatate de ora pe zi a MEA...

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by sanduta

quote:
Originally posted by Aralia

Intreba acum un secol cineva (ca nici nu mai tin minte cine...) cum arata baveta cu maneci si plastic pe dedesubt. Uite asta e.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Eu prin Mures nu am vazut din acestea, dar sunt super faine.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

Faza tare: eu ma tot uitam sa vad vad baveta si nedeam doar bluzita roz. Dup'aia mi-am dat seama ca bluza in sine era baveta

Mergi la inceput

Eu am vedere mai larga asupra alimentatiei pentru ca ..nu am avut cazuri de alergie la gluten sau lactoza... si am vazut in schimb copii care au papat cu restrictii si cand au crescut au devenit foarte foarte mofturosi... Bine nu asta e ideea pentru care am o vedere mai larga asupra alimentatiei ..daca copilul meu avea probleme de tip alergic normal ca ma adaptam dupa el ..cum zice si Miha ..ca doar nu sunt capiata sa ii dau sa pape ceva ce ii provoaca alergii... dar asa nu imi fac atatea griji... nici ca gramaj .
Eu zic ca daca nu ai un copil cu probleme nu are rost sa sufli si in iaurt... Nu dati cu rosii ..ca ma feresc ..
si sa stiti ca si eu am citit toate intolerantele care pot aparea de la x, y ...sau z aliment... dar e alegerea mea ...si asta pe tipul copilului meu

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Si Raul are o perioada in care se maraie si cand il iau in brate rade... plus ca mai adoarme in brate si cu mana la tzitzi... (degeaba ca e gol acolo..nu e laptic)... Si eu zic ca asa se linistesc ...eu nu il privez de asta...ca s-ar putea invata in brate... Si eu sunt plina de fericire cand il vad ca se lipeste de mine cu asa drag

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanduta

quote:
Originally posted by ram0nica

Am reaparut si eu!! S-a defectat nu-stu'-ce la PC si abia dupa o luna a catadiscit iubitu' sa-i dea de cap. Daca nu trebuia sa predea licenta la facult. nici nu cred ca-l mai repara curand...

Vasari, mi-am amintit ca ma intrebai parca la ce distanta stau de B. Olanesti. Pai sa tot fie 4 km., adica S. Valea Cheii. Tu daca spui ca bunicii la 8 km pe Olanesti sa banuiesc ca stau la C. Pausesti Maglasi? Ca si ai mei tot acolo stau.
Eladea, mi-a placut la nebunie fata lui Eric 'disperata' de papa!
Anca D in legatura cu mancarea pasata si eu stiu ca baiatului verisoarei mele a insistat socrela sa-i dea orice pasat pana la 11-12 luni cand m-am nimesit eu pe la ei in vizita. Eu am intrebat-o pe verisoara de ce nu o pe socrela sa nu mai <strice> copilul... Faza e ca acum are deja peste 1 an si 3luni si inca e f mofturos la textura alimentelor.
Sanduta, si eu am lipsit intr-o zi 2 minute din camera (timp in care l-am lasat fix in mijlocul patului) si ca sa previn pusesem o perna pe partea pe care stiam ca se intoarce. Am revenit la fix momentul in care baiatul meu foarte fericit ajunsese la margine si era pur si simplu gata sa COBOARE la propriu din pat. Pt exemplificare, uitati aici (aveam aparatul in mana si am tras un instantaneu in timp ce l-am prins bine cu cealalta mana): http://good-times.webshots.com/photo/2027940630103351382IVQnjy
Pufulet si eu am luat teapa cu "cana cu cioc moale". Cand colo era mai degraba tare ca piatra. Am gasit insa de la NUBY, in drogheria "DM" din incinta supermarketului Real o chestie de silicon (cred ca se numeste) cu cioc la fel de moale ca si tetina. Nu curge deloc daca se rastoarna canita accidental scria pe prospect. Faza e ca nu am gasit si canita compatibila la care sa "infiletez" coicul in cauza. Am fugi ca s-a trezit bebe si cand mai intru va povestesc ce diferente (pozitive) am observat intre Pampers-ul romanesc si Pampers-ul importat.

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Frumos instantaneu. Acum mie ciuda de ce nu l-am pozat si eu in nazdravania lui.Eu m-am speriat atunci

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

Si eu m-am cam speriat si nici mie nu mi-ar fi trecut prin cap sa-l pozez daca nu l-as fi avut deja in mana (plecasem in cealalta camera ca sa-i schimb acumulatorii pt ca pustiu' era in plina sedinta foto). Da' mi-a placut mult expresia fetei lui: eu il certam de zor: "mai Vlad, sa nu mai incerci sa mai cobori din pat pt ca tu esti mic-mic-mic si o sa te lovesti" si el se incrunta nedumerit ca si cum el nu a facut nimik rau, ci eu sunt cea rea ca l-am deranjat. Si ca o mama zapacita ce sunt, am vrut sa-i "arat" de ce l-am certat: l-am apucat usor de dupa umeri si l-am lasat in jos pana ce picioarele dadeau in gol si sa vezi ce panicat se uita in jur .

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput

Alina imi suna cunoscut numele bunicilor tai. Casa bunicilor mei nu e pe aceeasi parte a raului Olanesti cu a alor tai: de la Monumentul Eroilor merg pe strada care duce spre biserica (dar nu ajung pana acolo) si mergand pe strada/ulita din dreapta ajung tocmai langa padure.
Cea mai funny faza a fost cand la serviciu mai aveam de stat vreo sapt. pana la concediu si in pauza de masa a venit vorba sa spuna fiecare de unde sunt bunicii. Si eu si cu o tipa ma trezesc ca bunicii nostrii sunt efectiv gard in gard si ca noi chiar ne-am jucat impreuna cand eram mici in verile petrecute pe-acolo. Cata coincidenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Ce fac mamicile?

De la ce varsta ati introdus iaurtul? Am citit ca dati si fasole verde bebeilor? Cum o gatiti?

Noi suntem bine. Alexiss e fff plin de energie, nu sta o clipa, cred ca da din maini si din picioare de mii de ori pe zi. N-are rabdare nici sa manance, fac ca toate animalele sa-l tin in scaun si uneori tot esec, dar incet, incet razbim noi.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

Mergi la inceput

Noapte buna

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Ma duc la somn si eu ca vad ca nu mai e nimeni.
Pupici la pitici si vise umede la mamici!

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

Mergi la inceput