Aspirante optimiste > 20 (318)
Raspunsuri - Pagina 5
oanaiacovita spune:
Neata fetele!
Anidaz, multumim pentru cafea..
...si pentru vorbele atat de adevarate.
Sorvint, m-au emotionat foarte foarte mult vorbele tale...

Iti multumesc pentru cuvintele frumoase...![]()
Fetelor o sa adaug si eu ceva la ce a spus Anidaz...am vrut sa spun acum cateva zile, dar nu vroiam sa credeti ca sunt rautacioasa. Multe care ne aflam aici suntem pentru ca vrem un bebe care de cele mai multe ori nu iese din prima. Acolo unde se lasa asteptat sunt ceva probleme...minore poate. Acum ceva timp am sustinut idee ca la primul test slab pozitiv sa se faca Bhcg si fuga fuga la medic. Multe fete care erau atunci sunt gravidute sau nu mai intra sa imi confirme spusele.
Nu mai suntem acum 20 de ani cand se faceau copii pe banda...lumea in care traim a afectat inclusiv procesul de reproducere.
CINE isi doreste cu adevarat un bebe TREBUIE sa lupte mai mult pentru asta.
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar in unele cazuri se putea face mai mult pentru a pastra o sarcina.
ATAT am avut de spus!!!
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
unducthable spune:
am inteles apropo-urile si tendintele ...
din pacate eu am o doctora si nu caut o doctora pe forum ci doar prietena
dar nu am de gand sa imi traiesc viata sa fiu "certata " de anumite persoane de alte meserii
va rog sa aveti grija de curtea dumneavoastra
multumesc !!!!!!!!!!!
NU MAI INTRU DELOC !
PA (chiar nu am vreme de pierdut , am mai retezat-o in ultima vreme pentru ca chiar nu am timp de pierdut cu tot felul de atotstiutoare , eu am vazut aici care e liderul ... , SUCCES DRAGA OANA )[/b
sunt lucruri care nu ma mir , mesajul tau nu ma mira , stiu ce e cu tine , fiecare subiect trebuie sa aibe un sef , iote ca nu ma intereseaza, nu sunt suparata draga mea, viata e mult prea frumoasa si scurta ca sa ma supar din cauza voastra , fiti serioase , ma refer la tine si la cine mai vrea sa fie suparat pe mine
flowerbee spune:
Buna dimineata, fetelor,
Am aparut si eu la cafeluta si la sueta de dimineata.
Anidaz, ai dreptate, nu trebuie sa vedem lucruri acolo unde nu sunt doar pentru ca ne dorim noi foarte mult lucrul acesta. Oricum, bebe vine cand trebuie sa vina si atunci nu mai incape loc de indoiala. Doamne Doamne stie cand trebuie sa ne trimita darul.
Sorvint, cred ca am inceput sa am niste stari de greata, insa nu sa ma duc la toaleta sa vars ci doar asa, o stare continua de rau. Ieri am mancat niste placinte (nu stiu ce m-a apucat, probabil de la mirosul de pe strada) si mi s-a facut foarte rau, plus dureri de burta. Chiar m-am speriat si maine abia astept sa merg la echograf. Nici tu nu mai ai mult pana pe 16.
Diana, Oana, lupta continua si eu nu plec de aici pana nu sunt sigura ca veniti si voi si toate fetele la Odisee.
Pup toate aspirantele si gravidutele.
Bee
5+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
oanaiacovita spune:
Diana, nu m-am referit la tine..SINCER.
Eu pe tine te-am apreciat de la inceput si am fost alaturi de tine si voi fi.
Imi pare rau ca s-a inteles asa...
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
oanaiacovita spune:
Si apropo, nu ma consider SEFA...nici pe departe...doar ca am trait mai multe experiente alaturi de multe fete si o spun doar ca un exemplu. Pana la urma fiecare e liber sa faca ce vrea...
Oana
Un
pentru noi
noi2
Speranta moare ultima...
jasmi spune:
diana draga, nu cred ca oana se referea la tine, ai fost tare nedreapta cu ea
.
Te intelegem ca suferi, multe dintre noi au trecut prin ceea ce treci tu acum, dar hai sa incercam sa revenim la sentimentele de dinainte, nu sa iscam o cearta colectiva ![]()
![]()
Jasmi
http://tt.lilypie.com/ay1Bp3.png
"A smile is a light in the window of the soul indicating that the heart is at home"
flowerbee spune:
Scumpele mele, eu, in calitate de FlowerPower
, va invit in poienita noastra serena sa ne relaxam si sa ne umplem de energii pozitive.
Diana iubita, ce e al tau e pus deoparte si daca luna asta nu a fost sa fie, luna viitoare cu speranta, dorinta si credinta, o sa fie bine.
E valabil pentru toate fetele.
Haideti, lasati tristetea (stiu ca e greu) si priviti cu incredere in viitor.
Bee
5+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
ancadragoman spune:
Mai fetelor ce aveti?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
andra_b spune:
Fetelor, sa nu va certati si sa puneti raul pe primul loc!
Oana este o fata deosebita si sunt convinsa ca vrea sa ne ajute pe toate!
Sa lasam rautatile deoparte si sa continuam sa ne sprijinim, pentru ca eu cred ca avem intr-adevar nevoie de asta!!! 
Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/SHBFp3.png