Aspirante optimiste > 20 (318)
Raspunsuri - Pagina 4
cami_antonia spune:
FETELOR AM LIPSIT PUTIN.....
va salut pe toate.....si revin peste cateva zile ca am ceva de rezolvat prin bucuresti....
diana ai in continuare mare incredere in Dumnezeu.....si linisteste-te
Doamne ajuta!
Camelia
anidaz spune:
Buna dimineata!Acum ca mi-am intrat din nou in ritm dau eu cafeaua ,poftiti:
,cu laptic ,fara laptic ajunge pentru toate fetele 
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
anidaz spune:
As dori sa va spun ceva despre testele astea de sarcina.Doctorul meu mi-a spus asa:testele de sarcina sunt pozitive doar atunci cand a doua linie se vede fara sa misti testul in diferite unghiuri.Pur si simplu daca il asezi pe ceva si se vede linia este pozitiv indiferent de paloarea ei.Daca trebuie sa te chiorasti la el si-l intorci pana se pare ca apare ceva vizual ,atunci este negativ fiindca ceea ce se vede doar in anumite unghiuri sau pozitii ale testului este doar reactivul de hcg.
Am verificat in aceasta luna si este asa cum spune el,degeaba am lasat testul jos ca nu se vedea nimic,daca il miscam si a doua linie se zarea ,insa clar era doar reactivul ,ati vazut ca am spus tot timpul ca am facut teste dar negative,asa a fost.
Am observat ca noi ,cam majoritatea din dorinta mare ce o avem,intoarcem testele pe toate partile ,cautam linia cu lumanarea si apoi deazamagirea e crunta,fiindca zicem ca a fost acolo si a doua liniuta ,cand ,de fapt era doar nenorocitul de reactiv.
De aceea iti spun Diana,valoarea este prea mica ,la fel ca a mea ,eu sunt de parere ca nu este sarcina,dar incercam si luna urmatoare si poate poate.Nu are rost sa te imbat cu apa rece esti totusi z28 din 28 ,analiza sangelui nu greseste acum.
Sa fim realiste cand este ne bucuram ,dar cand nu este,ne incurajam ,ridicam fruntea si mergem mai departe.
Asa ca trebuie sa te readuni si sa fi cu adevarat optimista si puternica ,pupici
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Nu vreau sa ziceti ca sunt dura sau ca am inceput ziua cu replici,dar nici la tine Bea nu vad a doua liniuta pe poze.Ai reusit sa ajungi la medic?
Fetelor,toate ne dorim un bebe ,doar pentru asta suntem adunate aici,dar hai sa nu mai spunem nu cred sau sigur valoarea este gresita cand e vorba de cifre ca 1 sau mai putin,mai ales in zilele apropiate cm-ului.
Nu o ajutam cu nimic pe Diana creandu-i false iluzii,mai ales ca trece printr-o perioada delicata.
Eu iti spun doar atat si ma repet,fruntea sus si mergem mai departe.Cineva zicea ca bebe va veni atunci cand este pregatit sa vina,nu doar noi trebuie sa ne dorim asta ci si bebe trebuie sa isi doreasca sa vina pe lume.Aici pe site cred ca am citit.
Sper sa nu va suparati ca am spus lucrurile de mai sus ,dar m-am necajit cand am vazut starea Dianei si nu cred ca o bulversare este ceea ce-i trebuie acum.
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Va doresc o zi placuta si numai vesti bune 

La noi deja e soare si cald.
Eu de maine incep ultima tura de closty,Doamne-ajuta 
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
andra_b spune:
Anidaz iti multumesc de ce ai zis, cel putin pt mine ii un lucru important sa stiu asta pentru momentul cand va fi sa fie...
Laura imi pare rau ca tb sa astepti atat, dar cred ca eu voi fi tot aici si peste 4 luni asa ca o sa ai companie 
Multumim de cafeluta si o zi frumoasa va doresc!
Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/SHBFp3.png
ruxandrab spune:
Bune dimineta !
Anidaz... sarumana de cafeluta... yam... yam...
Aseara am stabilit HSG. Miercuri la 9.00. 
Nu radeti pls... ma epilez total sau nu... data trecuta asa facusem, dar am avut niste senzatii dupa super tari... si nu mai stiu ce sa fac.
Surprinzator nu m-am trezit cu febra musculara
, asa ca bagajul este deja facut... astazi testez o ora de pilates...
Asteptand un ingeras
andra_b spune:
Ruxandra felicitari pt ce faci!
Asa am auzit ca sportul chiar e un factor bun in procesul asta de a ramane insarcinata, oricum e fte sanatos pt organism, iti da o stare mai optimista parerea mea.
Eu sunt o mare lenesa, de cate ori am inceput asa ceva am lasat-o balta dupa cateva luni...
Dar oricum cat am facut mi-a facut fte bine si fizic dar si fte mult psihic!
Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/SHBFp3.png
jasmi spune:
Neatzaaaa!
Finally prind si eu un pic de cafea 
Anidaz, ai fost tare harnicuta in dimineata asta, si cu cafelutza si cu mesajele 
Ruxandrab, iti zic din proprie experienta ca febra musculara va aparea de maine, de n-o sa te poti misca. Asa ca profita azi la pilates,cat se mai poate ![]()
Jasmi
http://tt.lilypie.com/ay1Bp3.png
"A smile is a light in the window of the soul indicating that the heart is at home"
unducthable spune:
Anidaz , nu imi creeaza nimeni false iluzii, fetele sunt libere sa fie spontane , mi-au aratat ca le e greu si lor pentru mine , le-am inteles , le multumesc.
sunt trecuta si obisnuita cu esecurile , asa ca valoarea 1 e 1
cat despre teste de sarcina , dunga pala a aparut si atat , nu am plimbat-o pe la toate lampile , dar am spus , sentimentul meu ,ca e corpul meu , este ca a vrut sa se prinda ceva , dar raceala si gripa care le-am avut acuma cu febra si tot , au distrus totul pentru ca sistemul imunitar a fost pus la grea incercare
numai bine la toate fetele , am de recuperat f mult la servici si inca nu mi-a trecut nici raceala , asa ca motive de sanatate si necazuri ma fac sa scriu mai putin o perioada
va pup, aveti grija de voi, diana
http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/