Acordarea Indemnizatiei de cresterea copilului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

jeni68:
NU
Priscilla:
NU

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Marius, mersi mult!
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zinamaseluta spune:

Buna ziua, sint mama unui baietel de 7 saptamini. Inainte de asta sint medic dentist, cu CMI, cu platile la zi la CAS, sanatate si administratia financiara. Si ce daca, as putea spune, atita timp cit nimeni din primaria sectorului 2 nu prea stie ce e de facut ca sa obtin perfect legal indemnizatia de crestere a copilului. Ma plimba de la ei la ceva de pe Calea Mosilor,(unde imi platesc sanatatea), de acolo inapoi la primarie, de acolo pe Masina de Piine la directia pt. protectia copilului, unde iar nu stie nimeni nimic, caci, nu-i asa, taaaaaaaaaaare ma tem ca sint singura PFA din sector si nu s-au mai confruntat cu astfel de situatie. Cine a trecut prin situatia mea , fie ca e avocata, cosmeticiana, arhitecta, notarita sau orice fel de PFA, va rog, luminati-ma si pe mine, ca sa stiu cu cine trebuie sa ma bat. Si mai am o intrebare: voua cine v-a platit concediul prenatal si cel de dupa nastere de 42 de zile?
Ca mie mi-au zis ca trebuie sa mi-l platesc eu mie...dar pe formularele lor scrie ca ar trebui casa de asigurari de sanatate... Tare as vrea sa stiu cine minte in cazul asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelutika spune:

Din cate saptamani pot intra in prenatal?
Concediul medical dinainte si de dupa nastere are legatura cu indemnizatia de 600 ron? Sau aceea o pot primi imediat dupa nasterea copilului?
In legatura cu prima data de angajator, acum doi ani cand s-a nascut primul copil nu am stiut de aceasta.O pot cere acum, retroactiv, sau e prea tarziu?

Mergi la inceput