Puiuti de Randunici 2008!! (25)
Raspunsuri - Pagina 16

clauclau spune:
Mimonix, eu sunt pe aici, dar tocmai am hranit mandra si am pus-o in leagan unde deruleaza de zor. Si mai tarziu, iesim in parc si la farmacie ca nu mai are fata sapun. Abia am mai stors aseara cateva picaturi la baita...
Ati avut ceva peripetii zilele trecute, sper sa-si gaseasca Teo pantofiori rapid!
Si felicitari pentru planurile de concediu, foarte bine faceti. Sunt sigura ca o sa fie frumos si usor.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

underqueen spune:
gata! baut (bun-bun) si ma simt mai bine!
uau! mihai constantinescu! de cand nu l-am mai vazut!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare

ariel_7000 spune:
neata! am terminat si eu de pregatit pe teo! mi-a luat numai 1 ora si jumate tot procesul:))). am inceput sa inregistram victorii. el a papat aseara 130 ml de laptic mixt:), s-a trezit la 2.30 si a mai molfait ceva ceva, nu stiu cat, caci nu am dat mare importanta acestei mese, pe care eu o exclusesm din plan, dupa ospatul de seara, apoi la 5.30, apoi la 8.30....zici ca e programat sa sune la 3 ore fix:). la masa de la 9 nu prea a supt el cu chef, asa ca i-am dat completare cu laptic muls aseara si nu voia sa-l primeasca. m-am rugat de el...pana am simtit MIROSUL!!! facuse un BIG care evadase din scutec (oops, naty, era huggies...) si din costumas si ne invadase cu totul...tre' sa trag la loz in plic.
dupa ce am rezolvat si problema asta, a ras omu' restul de laptic si acum sta in scoica si vorbeste cu o matza de la chicco, pe care o trag eu de coada si canta. e foarte incantat de ea:)....asa ca mami trage matza de coada si teo se distreaza....
hai ca l-am laudat! a inceput sa caraie! revin...
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

nicol_conte spune:
Neata si de la mine!Osa beau si eu o cafeluta cu voi, dar cu lapte, ca altfel nu-mi place.
Mimonix-felicitari lui Teo pt nota mare la engleza si pentru ca o sa aibe si ea buletin.Si ce-ati mai colindat zilele astea...
Mai Giani , cum reusesti tu sa atragi atatea patanii?Tare haioasa mai esti!
Tuchita servici usor mamico!
Adriuta -ici si plimbare placuta in parc, asta in cazul in care nu e toiul noptii la voi acolo
Si eu o sterg pe bebelina cu glicerina in gurita.Pun un pansament steril infasurat pe deget,inmoi cu glicerina..si apoi operatiunea.
Am si eu o intrebare pentru randunicile care s-au decis sa plece in vacante prin Europa cu tot cu bebei.Plecati cu masina sau cu avionul?
Ca al meu randunoi si-a planificat, verbal inca, o vacanta pana in Olanda cu nasii, matusamea si o gasca mare, si bineinteles ca eu sunt consemnata sa raman cu bebe acasa.Principalul motiv pt care trebuie sa stau acasa e alaptatul.Si mor de ciuda, dar parca mi-ati facut pofta si vreau sa-l iau si eu pe bebe,numai ca pe randunoi nu-l pot convinge nici s-o luam la supermarket,d-apai in Europa!Da o sa-i arunc o pastila sa vedem in ce ape se scalda.
Merg sa asez hainele in dulap la Antonia cat doarme si revin mai incolo.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Nou :Poze botez

luny spune:
neatza!
deci: am Mufa intrat in epoca balelor si a frichinelilor de dimineata cu noaptea-n cap, si zau ca nu stiu de ce se miorlaie si se agita si plange incet, de la ora 6 dimineata pana pe la 8!de vreo 3,4 zile in fiecare dimineata aceeasi poveste..
noi azi ne aniversam: 2 ani de cand ne-am casatorit, waau, ce putin!..putin, dar intens! asa ca azi o sa incer sa fiu doar
mimonix tare ideea sa-i fac o fetita, mi-am dorit enorm, poate cine stie..
tre sa dau o fuga pana la serviciu, sa fac raporrtul ptr cresterea copilului, sa fiu si eu legal in regula..
tuchi, clau, ariel, naty, butucel aventuros cu painea arsa, maria, alice fetele si restul stolului!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

sovietica spune:
Cris, eu nu ii pun wrapul si peste fatza lui Sash ca nu suporta. Partea aia care in filmulet vine peste cap, o restrang, ocoleste capul, trece pe sub bebe si leg la spate cu capatul celalalt. nu stiu daca se vede in poza din albumul meu cum sunt petrecute.
de sistemul video pp sunt super multumita.
430 gr?!! uau... fatza de zero ale noastre... :(
Si eu sterg limba cu glicerina numai cand o vad alba. Inmoi un batz de ureche in glicerina si apoi ii dau la bb sa il suga :D
Sau mai dau si pe sfarc, cum m-a invatat bubu
Simo, multumesc pt pm. Am incercat de "n" ori sa iti raspund, dar in loc sa se apese "reply" sau "pm", se deschide pagina cu reclama. Ideea principala la raspunsul meu ar fi fost "ascult si ma supun"
Ariel, mercic de pont. oare glicerina aia din deo recomandat de tine nu impiedica transpiratia sa iasa? si tu stii ce inseamna "contine cristal natural"?
Adriuta, daca in avion se ridica pasagerul de langa locul tau si pleaca, o sa stii de ce
trebuie neaparat sa googalesc, ca nu inteleg ce e cu "let down"-ul asta
Giani sau sa plang?
. Mai, eu am o regula, dupa ce ard mancarea sau un ibric odata (ca si eu rulez ibrice), o perioada dupa aceea folosesc timerul de la telefon.
Acum eu sunt in cautare de ibric din inox ADEVARAT, ca sa reziste la faze dinastea.
bubu, ce fain v-a fost voua in parc :)
nicol
Hai ca trimit mesajul asa, fara sa termin de citit tot, ca iesim in parculetul de langa noi. Ce fain, am stabilit cu o fata care sta in zona sa ne vedem pe cat posibil zilnic in jur de ora 10 cu bebeii (care-s cam de o seama) in parc. Altfel e cand ai cu cine sa schimbi o vorba afara.
pup
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac

Olgutzika spune:
Hai ca am ajuns si eu la zi!
Imi pare tare rau ca nu v-ati intalnit, dar asa, dupa colt, imi frec manutzele de bucurie, ca poate data viitoare ajung . Naty, te scoteam chiar astazi la verdeata, ca imi planificasem sa ma duc la controlul la care trebuia sa merg acum o luna ( btw, ai scos-o tu pe Monica de langa numele meu in listutza? ),dar mi-a venit menstruatia, asa ca...Sanatate multa randunoiului! Saracul, si ulcer, acu' si trigliceride mari...macar are ceva antrenament cu regimul...
Simo-Mimo, drum bun, dom'le!!! Asa te vreau, curajoasa si cu initiativa! Si felicitari pentru copilul destept!!! Sa iasa cum va doriti!
Alice, mi-am propus de atatea ori sa iti scriu, si de fiecare data cand vad randuletzele tale pentru noi doua, ma dau cu capul de perete, ca iar nu ti-am scris nika! Tu ma ierti, ca daca nu, acum vin dua voi la Buzau . Iti multumesc mult de tot pentru incurajarile tale, pentru aprecierile aduse tricourilor noastre ( sunt cumparate de la Z, sa stii, mai are unul cu "J'ai decide d'etre sage" )! Sophie are deja doua cornitze, iar pipota mamei ei este de dimensiuni uriase
. Pup mamica in prag de coafare si Thea razacioasa, de la care vreau pozeeeeee!
Fetelor, sa stiti ca eu va citesc si apreciez fiecare vorbulitza de a voastra, insa mi-e greu cu scrisul. 30 iunie va fi prima zi de serviciu, si incerc sa petrec fiecare minutzel cu Gaza mica. De acolo si tristetea mea, grijile ca nu stiu inca cu cine sa o las, pentru ca Radu insista sa o lasam cu soacra-mea si eu nu prea vreau, trebuie sa intram in santier pentru camera ei si pentru amenajarea baii si ma trec fiori cand ma gandesc, banii inca nu ii avem si nu stiu de unde sa ii iau, unchi-miu e naspa si mama din ce in ce mai deprimata si mai disperata, taica-miu razna, frate-miu calca in gropi...iar eu pe langa grijile mele, imi fac griji si pentru ei. Si uneori ma coplesesc, dar am norocul ( oi fi facut si ceva bun, de merit ) sa mai apara cate cineva care sa ma ia de par si sa ma traga din butoi! Si ii multumesc inca o data si aici!
Va pup pe toate|! O zi frumoasa sa aveti!
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

ariel_7000 spune:
hai ca i-am mai distras putin atentia cu o floricica cantareata:) acum se canta la 2 voci....l-am amenintat ca daca urla si azi o sa-i cant eu!!! hahahahaha. ce show ar fi!
sovi, incearca sa bei galactogilul cu capucino. a iesit super bunnnn!
adriuta, cred ca ai dreptate cu urlatul de somn....vad ca i se inchid ochii iar si da semne de chitaiala...astea prevestesc "taifunul"
cat despre muls, stiu ca o s-o iau razna, dar macar asa imi mentin si eu laptele si-l fac sa pape...l-as convinge eu sa suga,dar nu stiu cum...i-am promis de toate, dar suge numai cand are el chef, cat are chef si nu e suficient! daca ar fi luat in greutate l-as fi lasat in pace...dar e clar ca 40-60 ml la o masa nu-i ajung la 2 luni!
sper sa nu ma tacanesc prea repede:))). ma gandesc ca daca am rezistat la sora-sa, care si acum sta cu mancarea in gura cate 2 ore (nu glumesc!!!! - o tine la falca!), cred ca voi rezista si la el....sa se faca mai mare si il las in pace...acum e prea mic si fraierutz:)
mimo, hai ca nu mi-am inceput perioada de belele zilnice. asta e cand vezi luna plina pe cer:), atunci ma transform in magnet de belele. sper sa termin si cu asta, ca m-am saturat....nici nu ma mai uit dupa luna:)
nu am mai fost in ior de atunci cand am vb cu tine la telefon...parcul este "under construction" si am ramas deocamdata in zona noastra...doar ne-a facut ontanu parc frumos!!!
apropos, felicitari pt primar! fiecare cu norocul lui:)))....noi tot cu al nostru ne-am ales, sa ne fie de ras!
bravo pt marsupiu! sa ai o cangureala placuta!cred ca in curand il voi scoate si eu de la naftalina pe al alexandrei...
chiar, luny, stiu ca tu esti marsupiala cu vechime....de la cat l-ai pus pe mufa in el?
teo al meu vad ca iar are recital...clau, te invidiez:)
uitati ce mi-a trimis o mamica de pe forum, poate va ajuta:
http://rapidshare.de/files/39592011/MAMA_SI_COPILUL-Emil_CapraruHerta_Capraru.pdf.html
descarcati varianta free:))
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Olgutzika spune:
Nicol, noi am plecat cu masina si am facut in total cu ea un pic peste 3000 de km! Si fii-mea a implinit trei luni chiar in ziua in care ne-am intors acasa. A fost cumintica si in masina, si pe peste tot, am alaptat-o oriunde, am schimbat-o in carucior, daca eram undeva unde nu gaseam locuri special amenajate. A stat zilnic cam 12 ore afara, nu s-a imbolnavit, a vorbit, a ras...nu stiu, nu am ce sa reprosez copilului! Curaj, deci, se poate!
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

luny spune:
nicol zau ca nu inteleg ce legatura are alaptatul cu plecatul in Olanda!! din contra, e mult mai simplu de alimentat bebe decat dak ar fi trebuit sa prepari formula mereu!! eu plec cu Mufa in Grecia pe 1 septembrie si tare simplu ar fi sa alaptez in continuare!..eu zic sa te duci in vacanta ca o sa-ti para rau...serios ca m-as scandaliza daca s-ar pune problema sa raman eu acasa doar pt ca alaptez...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!