Puiuti de Randunici 2008!! (25)
Raspunsuri - Pagina 12

Simo27 spune:
eu,nu!ma lupt cu Samuel...vrea sa stea cineva non-stop langa el,sa-i vorbeasca si el sa gangureasca...si nu mai pot face mai nimic!randunoiul zice ca eu sunt de vina,ca eu l-am invatat asa.e adevarat ca stau langa el mai tot timpul,da ca sa fiu mereu atenta sa nu se inece cu ce vomita,ca nu mai sta locului..eu il pun pe o parte si il gasesc pe spate,si ii pun in spate un prosopel,dar il biruie
!si de cand cu voma asta urata
,nu mai fac nimic prin casa,adica curat,ca mancare fac seara ,noaptea cand dorm toti!mama ei de viata!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

natynic spune:
A venit randunoiul meu cu niste analize facute, cu trigliceride uriase
Simo, se ia de mana cu Barosanelul...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

mstela spune:
Acum va citesc ciripelile zilei si razgandeala.Socrela a iesit pe la 10 afara cu Teo,era cald,eu fiind la cumparaturi,si era vant puternic,intr-adevar,dar soare si nu frig,a imbracat-o in rochita si cu cracii goi.Si au stat vreo 2 ore.Acum vad ca voi ziceti ca a fost vreme nashpa.
Mie mi s-a parut acceptabil.Probabil in zona mea.
Naty,zi-mi,te rog,daca interfonul Iuliei cel ieftin si care nu interfereaza cu alte frecvente,arata asa:http://www.price. ro/preturi_primii_pasi_baby_phone_25740.htm.
Intreb,fiindca sunt decisa sa iau,dar am vazut 2 tipuri pp si nu vreau sa iau tzeapa.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

natynic spune:
Nu Stela, nu e ala. Eu l-am luat din Carrefour pe al meu, cu 100 ron.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

VALENTINA C spune:
Fetelor, acum m-am intors din Tineretului. Am fost cu Bubu, si vantul nu a fost deloc de speriat.
Am stat vreo 2 ore si ceva, si a fost ok. O sa puna Bubu niste poze.
Valentina si Matei (10.04.2008)

Simo27 spune:
Naty,imi pare rau de Randunoiul tau!dar el macar poate fi pus la regim,pe cand Barosanelul.............
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

ursuleata spune:
Acum a plecat randunoiul cu bebe afara si sunt si eu singurica.
Ce sa fac mai inati ca am atatea de facut...
Stiu, o sun pe sor-mea
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic
poze
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

amira_roxana spune:
noi am fost in gradina botanica si am admirat trandafirii si pestisorii, si puiutii de rata...a fost frumos!
nu stiu ce are Amira ca plange f tare la soacra-mea in bratze! dar rau de tot! si apoi dak o ia altcineva se calmeaza imediat! inainte nu facea asa!eu cred ca a incercat sa o puna pe burta si cum ei nu-i place a tinut minte! e de coma, ce sa mai! dar si eu... ma intreaba soacra-mea: numai la mine plange asa? si eu bineinteles ii zic da! a plecat soacra-mea plangand! of ce rele suntem!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

bubu05 spune:
Gata baita lui bebe, e deja pe punctul de a adormi si vreau sa pregatesc si eu masa ca mi-e foameeee!
Dupa-aia descarc pozele, am facut cateva, chiar a fost frumos in parc! La umbra era mai racoare, dar la soare era bine si chiar nu era vant!
Sovi, am primit sms-ul tau, stai linistita ca ne vedem noi! Super doarme Sasha pe masa!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze

bubu05 spune:
Pana una-alta, uitati aici 3 poze hlizite
http://good-times.webshots.com/photo/2390340090102227597FtGVVU?vhost=good-times
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze