Puiuti de Randunici 2008!! (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sovi, am incercat si eu alataieri, noaptea, cand nu mai adormea...se frichinea, se vedea ca ii e somn si nu reusea sa adoarma, am incercat sa-l pun pe bruta, a stat asa ca-i era lene cred sa se agite, de oboseala, a atipit, dar s-a trezit in cateva minute si incerca sa se intoarca.. eu incerc mereu, la masaj il pun pe burta ca nu e chiar jale cateva minute, dar mai mult nu tine...
e suuuuper pozaaaa!!!!!!chiar ca merita fotografiat, asta da victorie!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sovi, da' lungut pare ginere-miu! cat de lung o mai fi? Iar la intrebarea cu lingurita la impartasanie, m-ai dat pe spate! Nici prin coltul cel mai indepartat al capului nu mi-ar fi trecut...Ceea ce dovedeste ca exista inca ceva mistic in credinta mea...
Tot mai naspa imi pare vremea...Oricum, Iulia tinea cu voi curajoasele, nu adormea deloc si protesta, asa ca am pus-o in scoica pe balcon, ferita de vant si acum doarme cu o expresie fericita pe chip. Si, Sovi, si daca as avea un wrap gata facut, dupa ce am vazut poza cu Sash in wrap jur ca nu m-as pricepe sa pun pe nora-ta in asa ceva.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Deci cad ca a picat intalneala de azi.
Ursuleata cu vantul mie pediatra mi-a explicat ca poarta microbi, virusi, praf, spori alergenici, si ca e de evitat.

Chestia cu curentul la mine nu tine! Eu si in casa tin copilul cu usa si geamul deschis si e sanatoasa tun. Atata timp cat temperatura e corecta, si ea e imbracata corespunzator, nu vad ce rau face "curentul"... Si eu si frate-miu am fost crescuti la fel, si racim din an in paste din cauza curentului. In schimb randunoiul, care a fost tinut de maica-sa infofolit in puf si invatat ca bau-bau curentul te omoara, e doborat la cea mai mica briza... Este extrem de sensibil, pentru ca asa a fost crescut.

Dar asa cum ati spus si voi, fiecare mamica face ce stie ca e mai bine pentru puiul ei.

Pentru reprogramare mie imi e indiferenta data. Cand poate toate lumea sa vina, e bine.

Am plecat la cumparaturi - si apropos de asta, sa va zic un banc:

O tipa care avea o relatie, una care era logodita si una care era casatorita. Se decid sa-si imbunatateasca viata sexuala si se imbraca in costume de piele, cu pelerine, cu lanturi, etc.
Prima: vine prietenul acasa, o vede, e innebunit, ii spune ca e femeia vietii lui, cat de mult o iubeste, ca nu poate trai fara ea, si fac sex nebun.
Cea logodita - vine logodnicul acasa, se uita la ea, si fara sa spuna nimic o tranteste in pat si fac sex nebun.
Cea casatorita - vine sotul acasa, se uita la ea, se tranteste in fotoliu si ii zice "Bai Batman, ce mancam azi?"

Eu sunt pe post de Batman ... asa ca trebuie sa bag ceva in frigider...

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Naty, are 56 cm si 4,6 kg.
Am trimis un filmulet pe mailul comun despre cum se baga bb mic-mic in wrap (la pozitia pe orizontala, eu am reusit numai cu material mai elastic).

Kya

Eu deja am gatit, ciorba traneasca de pui, mancare de mazare si snitele
Acum ma uit la copil cum doarme pe masa langa mine si normal ar fi sa il mut in patut, da sigur se trezeste!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sovi, ce dulce doarme Sasha mic pe masa! Rebe noaptea cel mai bine doarme asa ca nu mai agita manutele si doarme legat cate 4 ore pana se frichine de foame.
Si cu transpiratia si eu am observat, probabil de la alaptare, dar chiar miroase, nu gluma! Si transpir mult si des... In afara de spalat, folosesc si deo pentru axila ca nu ma suport asa.

Kya, si Rebecca sta in curent in casa, n-avem cum altfel ca murim de cald, asa ca preferam sa deschidem 2 geamuri decat sa dau drumul la aer conditionat ( deocamdata ).

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Si eu transpir cu miros (ceea ce nu mi s-a intamplat NICIODATA) si nu alaptez; tot ceva hormonal trebuie sa fie, dar nu cred ca e legat de alaptat.
Aoleu, Sovi, am vazut filmuletul, pare cumplit de greu wrapping-ul.

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by natynic

Si eu transpir cu miros (ceea ce nu mi s-a intamplat NICIODATA) si nu alaptez; tot ceva hormonal trebuie sa fie, dar nu cred ca e legat de alaptat.
Aoleu, Sovi, am vazut filmuletul, pare cumplit de greu wrapping-ul.

Naty
Iulia mea

subscriu la NICIODATA, normal, suntem varsatoare!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Da, Luny, e un mare avantaj! De aici si explicatia faptului ca suportam f bine caldura.
Mi-a dat sms biata Tuchi, era trista ca nu poate ajunge si ca se va gandi la noi . I-am zis ca sper sa vina pe 10

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Ati plecat la plimbare?...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput