Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 9

Yaia spune:
Rodica, mami de cel mai zambaret mic morosan, sa-ti fie viata plina de zambete si sa ne traiesti! LA MULTI ANI fericiti alaturi de puiutul tau!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Yaia spune:
Mai, greu mai ajung si eu sa postez. Va citesc de pe telefon constant, dar reclama iubita nu ma lasa sa postez de acolo, adica ma lasa, dar e un chin. Si colac peste pupaza, un vecin istet a sapat ceva in curte si a rupt ceva fire electrice care, zice el, nu erau unde trebuiau sa fie conform planului. Sa zicem...dar ieri si azi nu am avut curent electric cateva ore. Si cum pana si aragazul e electric, va dati seama ce placere. Dar a fost ocazia perfecta pentru putina curatenie.
Time out ca o ia piticul l avale...ma duc sa-l dau in leagan putin...revin!
Poze

papanash spune:
sabina, tradu-mi si mie, te rog, 'lupunduze'.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

greyeras spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Greyeras, eu ma tin de capul piciului meu cu olita (sunt fan, deci nu-i bai din partea mea), numai ca nu o suporta. O accepta sa se joace cu ea, dar daca il pun la poponeata goala calare pe ea, e vai si amar... Se pune pe o jale cu tipete si proteste, apoi se ridica si refuza sa-si mai flexeze piciorusele... E imposibil!!!
Cu papica, ii poti da si galbenus, ficatel de pui, peste, cartof cu unt, legume... Hai ca sunt o gramada de combinatii... Bine, eu zic, dar majoritatea o cumpar gata preparata...
Micul Yannis creste mare
Da Annisia ii dau si galbenus si ficatel si restul, ma gandeam la masa de la ora 18 ca la asta am lipsa de inspiratie, pe primul loc e iaurtul, restul i le dau in combinatii la pranz.
Cat despre olita e bine sa o incalzesti putin inainte, eu pun putin feonul pe ea sa fie calduta ca si Aduta la inceput plangea si isi incorda picioarele cand vroiam sa o pun pe ea. Si incercam sa-i distrag atentia sa-i cant si sa vorbesc cu ea. Succes!
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

afibebe spune:
eu am facut ciorbita de cartofi pentru noi si i-am dat si lui Cristi.
i-am pus painica si a papat tot tot.
e prima oara cand ii dau din mancarea noastra.
a fost tare incantat.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare

luy spune:
Pentru draga noastra Rodica
, www.flickr.com/photos/septoct2007/2544467345/sizes/o/" target="_blank">mii de flori si o calda urare de LA MULTI ANI FERICITI !
Sa-ti fie viata dulce si frumoasa precum sunt fantasticele torturi pe care stii sa le pregatesti !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

angipangi spune:
L a multi ani sarbatoritilor de astazi

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

luy spune:
Buna ziua la amiaza !
Iaca sa mai intru si ziua, altfel o sa credeti ca am devenit pasare de noapte ( si alta in afara de bufnita nu-mi vine acum in minte )
Ma bucur ca v-a placut filmuletul, de fapt ma bucur ca nu s-a suparat nimeni ( cel putin pana acum ). Ca el in sine nu avea de ce sa nu va placa, avand in vedere ce minunatii de copii avem
Am luat act de rugamintea Annisiei, astept si poza de la alinush si eventuale alte doritoare si voi face modificarile maine dimineata, ca imi ia un pic de timp sa-l salvez in formatul respectiv si apoi sa-l incarc pe webshots.
Cecilia, habar n-am daca-l poti descarca de acolo, dar nu te impacienta, ti-l pun pe un CD si ti-l trimit prin Sim ( asta considerand ca fiecare dintre noi se vede mai des cu Sim decat ne vedem noi doua in mod direct ). Si da, ma alatur si eu intrebarii lansate de gabitz : "Nu organizam o noua intalnire ?" Hai, ca in aprilie si mai nu ne-am vazut si acus' incep concediile...
Apropos de concedii... Daca vreuna din fetele de prin strainataturi ajunge in concediu in Bucuresti si vrea sa ne vedem sa dea de stire si organizam o mini-intalnire macar ca ar fi pacat sa nu ne cunoastem.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Yaia spune:
Asa...ca se vorbea despre greutatea bebelusilor. Le inteleg pe mamicile cu bebelusi care au kg mai putine si care mereu au fost mai slabuti. Dar cand am vazut ca obezitatea infantila a crescut in ultimul timp cu 40%, m-am ingrozit. Au fost momente cand ma intrebam si eu daca Tudor are greutatea care trebuie, in conditiile in care voi vorbeati deja de 10 kg si peste la baieteii vostri. Noi suntem probabil la categoria pana, cred sa aiba cateva sute de grame peste 8 kg, dar dupa ce am vazut statisticile acelea, mi-am zis ca Tudor are exact atatea kg cate trebuie. Mai ales ca eu acum sunt cu ceva kg peste cate ar trebui sa am si e atat de rau sa fii tot timpul atent la ce mananci. Mai ales ca Tudor mananca binisor si e foarte activ in ultimul timp.
Asa incat, mamicile de bebelusi cu kg mai putine, nu va ingrijorati!
Poze