Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 6

Roxana_G spune:
Bine v-am regasit!
Vineri am avut o zi super aglomerata si foarte foarte proasta, am ajuns tarziu acasa dupa ce am mers la oarece cumparaturi pentru mare, am favut bagaje pana tarziu in noapte cand am fugit spre mare. Am ajuns cu oarece probleme, pe ruta ocolita la un moment dat din pricina unui accident, asa ca am pus si noi capul pe perna abia dupa 2 noaptea. Detalii despre mare mai incolo.
In primul rand: Rodica
sa fii sanatoasa si iubita!
Cu intarziere puilor nostri, sa fie sanatosi si norocosi!
Am vazut numai bebelusi frumosi in poze si filmulete, niste scumpi toti. Nu mai nominalizez, ca sa nu uit pe cineva.
Nana, nu este exclus sa fie dermatita atopica. La Andrei erau tot asa pete aspre, rotunde. Nu erau mereu rosii, mai degraba se descuamau. Numai unele se inroseau si erau compuse din multe puncte rosii.
Luy, este superb filmuletul.
Sim, eu nu am luat crema cu lanolina din cea cosmetica. Mi-a dat tanti de la farmacie cu laborator lanolina simpla, cu apa oxigenata diluata ca sa o pot intinde. Se intindea mai greu, dar a fost foarte buna. Cred ca am ratat discutia, pentru ce aveati nevoie?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

papanash spune:
Rox, de-abia astept sa povestesti despre mare, vrem si noi sa mergem intr-un w/d. cum s-au comportat piticii ? Cum a fost cazarea ?
Noi am fost la Valea Doftanei, frumoasa zona, cazarea a fost ok dar cam scumpa pentru zona aia , am platit un milion pentru camera cu baie. Era bucatarie in vila dar n-am folosit-o, am mancat pe-afara. Frumos a fost ca dupa peripetii pe drum ( nu gaseam cazare sau nu ne placea), a trebuit sa ne intoarcem in campina fiindca nu aveam cash, nici la benzzinarie nu se putea plati cu cardul. Nu mi-am imaginat ca in comuna nu gasim un bancomat
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by ramonaiani
Dupa un week-end superb (a se citi ca s-a ocupat tati mai mult de fata si am putut si eu sa dorm nitel peste zi) intru si eu repejor pe forum.quote:
Originally posted by alinus_25
Sim, pe Rox o auzisem cu lanolina. Nu stiam de BioClin. Eu intrebasem la o farmacie cu laborator si cica lanolina e o substanta tare vascoasa, imposibil de intins pe piele, probabil tb preparata.
Lanolina este extrasa din grasimea de oaie, si este intr-adevar vascoasa, dar este produs pur animal, de-aia functioneaza asa minunat. Se freaca un pic de crema intre index si degetelul aratator, pentru ca astfel se topeste crema si devine mai lichida. Apoi poti sa o intinzi fara probleme pe pielea copilului.
papanashaEliza (06.09.07)
Ramona, multumesc pt sfat. Voi incerca cu lanolina de la laboratorul farmaciei.

Alinus

betty78 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Betty, nu stiu exact despre care post de radio vorbesti. Eu am unul salvat, recomandat de Sabina (parca)... Are diferite stiluri de muzica, pe pohta inimii... Vezi ca sunt in josul paginii (ca sa nu iti faci cont)... Sper sa ajute. Pupici!!!
http://www.sky.fm/
Micul Yannis creste mare
asta era....merci frumos...l-am cautat de mi-au sarit capacele... l-am pus si eu pe forum si parca l-a pus si Teodora si poate si Sabina, dar nu sriu exact
Betty78

pozele noastre
asa creste bebe Mario

prisi spune:
buna si de la noiRodica
sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de bucurii si impliniri
Luy astia sunt pt tine, iar pt Maria
ca a fost draguta si ti-a lasat timp liber sa ne bucuri din nou
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Sim, eu nu am luat crema cu lanolina din cea cosmetica. Mi-a dat tanti de la farmacie cu laborator lanolina simpla, cu apa oxigenata diluata ca sa o pot intinde. Se intindea mai greu, dar a fost foarte buna. Cred ca am ratat discutia, pentru ce aveati nevoie?
Rox, mie imi trebuia, pt Teo. Deci asa din laborator ai folosit si tu... ca eu ma tot codeam, mi se recomandase ceva din gama LaRoche Possay si era criminal pretul cremei.
Alinus

alinus_25 spune:
RODICA
multa sanatate si ani multi de viata, sa te poti bucura de Darius si a ta familie draga!
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

sim_stoian spune:
Papanash, superbe pozele si protagonistul. Recunoscusem barajul, dar nu ma lamurisem ce si cum pt ca imi spusesei ca nu ati gasit loc la Craita. Pana la urma unde ati stat?
Rox, stiu ca tu ai folosit lanolina de la laborator, dar atunci a fost discutia si despre Bioclin MultiMam Lanolin.
Alinus, uite aici lista farmaciilor Sensiblu unde se gaseste: http://www.sensiblu.ro/prodfarm.asp?id=2162179 . Asta in cazul in care nu reusesti sa iei de la laborator lanolina.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

sim_stoian spune:
sarbatoritilor zilei
sa cresteti mari si sanatosi
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

papanash spune:
Sim, am stat la Vila Verde, am avut noroc ca n-au fost galagiosi ca se auzea prin pereti si cand desfaceau capace de bere . Am fost si la Craita sa vad locatia, e foarte frumos, n-au insa decat 2 camere cu baie si cand am sunat erau ocupate. Gazda mi-a laudat toate camerele, insa n-am putut sa vad niciuna fiindca erau ocupate. Voi ati stat vreodata fara baie ? Ma gandesc ca numai pt. 1 noapte ar fi ok, eu in afara de necesitati
si dus mai folosesc baie pt.
in cazul in care n-are camera terasa ( sa nu ma spui lu' mama
)
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi