Dura lex sed Lex (Clubul Juristilor)(15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

neata fetelor. azi bag si eu o cafeluta mica.
angela am fost la dr vineri ,m-a chinuit (sper ca cu folos), acum o luna de zile am sterilet si dupa aia o iau de la capat.
in ceea ce priveste ex la notari nu am incercat ca stiu ca e greu si nici nu sunt convinsa ca ia vreo sansa sa intri corect. acum incerc sa ma urnesc cu ex pt barou mai ales ca deja am facut 5 ani si as intra ca definitiv.
va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Buna Angela, daca as posta aici subiectele din 2007, cred ca te-ar lua rasul, absolut banale. Sa vedem ce va fi anul asta, stiu ca nu pica nimeni cu medie sub 8, deci concuenta e bine pregatita.
Ce ziceai de colega ta? A invatat 3 ani si abia dupa 3 ani a dat exam.? Sau a dat la rand 3 ani consecutiv?

Pt. mine ridica probleme proba practica, adica a 2a zi de examen, unde trebuie sa intocmesti acte notariale. eu nu am lucrat nici o zi macar in notariat, dar primesc acum pe mail tot felul de acte (contracte, procuri, certif. de mostenit. etc.) de la o dna notar. Sa-mi fac o idee, sper sa n-a zbarcesc la proba asta practica.
Prima zi se sustine examen normal, 5 subiecte, nu grila. La intrarea in stagiatura si la definitivat e grila, pot sa spun ca sunt criminale grilele alea, e mult mai simplu cum voi da eu, subiect scris.
Of.. si noaptea visez, am facut o obsesie cu examenul asta, asta e singura mea sansa, adica acum, cand inca mai sunt in concediu pt. asta mica.
Va pup, daca mai aveti informatii, ceva...
De ex. anul trecut a luat post in Bucuresti o avocata care a dat prima oara examen in Notariat, era si ea uimita, nu se astepta sa ia nota atat de mare incat sa obtina post chiar in Bucuresti. Deci se poate... curaj gaina ca te tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Buna dimineata.

Astazi fac cinste pentru ca e ziua mea.
Va invit la o cafea si niste prajituri.
Martie prietena mea a dat examen in fiecare an.
Dar stii cum e... nu stii ce poti daca nu incerci.
Asa ca sfatul meu este sa dai examen.
Nu se stie niciodata ce se intampla.Si daca tu iei examenul sa ne vezi si pe noi anul viitor ce punem mana pe carte.
hai ca noi te sutinem !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Angela La multi ani! sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii in viata ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Angela, LA MULTI ANI, cu sanatate si numai bucurii!!! Bem in cinstea ta!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI ANGELA!!!
LA MULTI ANI CLAUDIA!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Na, daca nu ma uit pe lista cu sarbatoriti!!!
Claudela, LA MULTI ANI cu sanatate si bucurii si sa dea Domnul sa ti se indeplineasca dorintele! Deci bem de 2 ori azi...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Angela, La multi ani!!

Hai ca ai fost haioasa, chiar asa imi spun si prietenele mele, mai- daca iei - la anul dam si noi. Tot e ceva, daca nu iau, voi fi multumita ca nu le-am luat de langa copilasii lor sa le pun cu burta pe carte.
Mai am 2 zile si termin succesunile, mi s-a acrit de ele, nu le mai suport, abia astept sa trec la civil (nu stiu care, un civil, oricare).

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Multumesc pentru urari.
La multi ani si pentru Claudela!!!
Va invit la o cafea.
Martie ce pot sa zic spor la invatat si noi iti tinem pumnii stransi .
Daca putem s ate ajutam cu ceva nu ezita sa ne pui intrebari.

Mergi la inceput

Martie, spor la invatat! Esti o forta, bravo tie! Al meu sot daca te aude ca iei incearca si el la anul... Eu nu am asa multa vointa, dar am din abundenta comoditate...
Angela, multumim pentru cafea!
Kriss, ai plecat la Brasov deja?
Salutari la toate fetele!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput