Dura lex sed Lex (Clubul Juristilor)(15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Eva cum stai cu pregatirea pentru magistratura?Te-ai inscris?
Lora tu nu mai zici nimic?
Kriss ce mare este Alessia!!!!Cate KG are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ultima data avea 7,600..de cateva zile nu ne-am mai cantarit..dar a mancat bine de cand am venit la mama..am introdus ficatel de pui,galbenus, mamaliguta cu iaurt si branza calcica..san bea mai putin. de altfel am zis ca in aug o intarc.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ce faceti?un frappe pt toata lumea!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Vrea cineva pepene??? Va invit!
Ce mai faceti? La noi ploua si nu cred ca mai putem iesi pe undeva in week-end...
Irina, ce faci? Ai fost la medic azi? Multa sanatate!
Eva, sunt spectacole la circ in august?
V-am pupat pe toate! Noapte buna!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Buna seara, nu am mai intrat demult pe-aici, pt. ca o cunosc doar pe Luna, toata lumea aici se stie destul de bine si din acest motiv, niciodata nu gasesc prilejul sa intru si eu in vorba cu voi. Adica as fi cumva ca musca-n lapte.
DAR..., am si eu o intrebare ff mare: e cineva notar?? Printre juriste?

Mergi la inceput

Martie, bine ai revenit printre noi! Ce-ti fac fetitele?
Nu stiu sa avem notari printre noi, dar daca te putem ajuta cu ceva, incercam cu placere.
Despre ce e vorba? Intreaba-ne. Eu in seara asta nu mai intru pe net, insa luni iti pot raspunde, am o cunostinta notar si pot intreba.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Buna Lora Fetele sunt bine, dorm acum, am dat-o si pe cea mica la cresa (1 an si 2 luni), dar ce sa fac, vreau sa dau si eu in toamna exam. pt. intrare in notariat.
Nimic special, insa as fi vrut sa aud si eu o parere (din interior, ca sa zic asa), despre acest examen. Adica, mai la obiect, sa aud si eu macar o singura persoana ca-mi spune ca a luat si fara pile. dejja ma dispera toti ca n-am sa iau ca n-am pile.
Nu cred... of, sper sa-mi ajunga timpul, mi se parea mai putina materie, dar de cand m-am apucat de invatat, parca tot creste, nu scade... cantitatea de informatie.

Mergi la inceput

'Neata!
Azi dau eu cafeluta..
Martie, multa bafta! Bravo tie, te admir ca ai vointa si curaj! Nu stiu ce sa zic...iti dai seama ca cei pe care ii cunosc si sunt notari nu or sa recunoasca niciodata ca au dat bani in cazul in care au dat...insa stiu si eu ca asa merge vestea...nu dai, nu iei...numai cine incearca poate sti. Eu, insa, cred ca daca inveti f. bine poti lua..ca si in magistratura, de altfel...daca iti doresti, poti orice, nu?! Zic eu, ca nu-s in situatia ta... Incerc sa te incurajez, dar nu stiu cum s-o fac... Spor la invatat si bafta! Sa ne tii la curent!
Week-end placut la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Da, Lora si eu cred la fel, daca inveti poti lua acest examen. Eu de ex. am un coleg care a dat de vreo 3 ori. A luat abia cand a constientizat ca trebuie sa inveti, nu sa te prefaci, desi nu a dat pe post vacant (de titular) ca mine, el isi terminase stagiatura pe langa un notar si avea de sustinut definitivatul. Si i-a dat ceva de furca definitivatul asta. Chestia e ca a luat in al treilea an ca au fost foarte multe locuri, daca erau tot 2-3 poate iar nu lua.
Deci nu avem notari ..
Am intrat putin pe site-ul INM, asa din pura curiozitate, am vazut ca e examen pe 31 aug, dar m-am mirat cand am vazut ca au lasat ca materii doar civil, penal si procedurile. Inainte era materie, nu gluma.. si familiei si comercial si constitutional, muncii etc, stiu ca a incercat o colega de doua ori.
Ce se intampla, e penurie de magistrati? Pana la urma vad ca tot pt. notariat e cea mai multa materie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Buna dimineata,

va invit la o cafea si la o discutie pe tema NOTAR .
Eu nu am incercat si sincera sa fiu nici nu am curaj sa incerc sa dau examenul respectiv.Am o prietena care a stat 3 ani acasa si a dat examenul si pentru notariat si pentru INM .Nu a reusit la nici unul.
Dupa atatea esecuri si-a dat seama ca mai bine isi face experienta ca si jurist si apoi o sa dea si examenle daca o sa mai fie cazul peste 5 ani???
cine stie cate se schimba pana atunci.
Dar Kriss iti poate spune de o tipa care mai intra pe aici si care a luat fara probleme la INM.
Deci daca inveti se poate!!!!
Dar trebuie sa mananci materia.
Asa ca spor la invatat.
Kriss in weekedn am fost la Iasi pentru cateva ore,dar stiam ca tu esti plecat asa ca nu te-am sunat.
Irina cum te simti?Ai fost vineri la doctor??
Lora si Eva pupici si pentru voi.
LUna ne lipsesc postarile tale.Ce mai e nou prin Emirate?

Mergi la inceput