Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am a avut o noapte linisita. Andrei a papat pe la 2 noaptea bine si apoi pe la 7 doar o tzitzi.
Apoi la urmatoarele mese tot cate o tzitzi. Sper sa-si revina la portia lui de baza de 2 tzitzi.
Ne luptam cu ceaiul rau de tot ca nu vrea si trebuie sa-i dau din 2 motive: 1: sa fiu sigura ca se hidrateaza cum trebuie si 2: sa-i dizolv Bioticsul pe care tb. sa-l ia obligatoriu ca ia antibiotic.
Eu sunt varza, mi-e rau si abia ma tarasc prin casa si iau si eu antibiotic.
Acum Andrei face nani si eu am vazut poze:
Sofia si Stancutza sunteti niste frumoase si imi place foarte mult poza unde tati a bagat "glamour". Iar pozele sincron sunt delcioase.
Irlandeza Patricia e o dulce si o pufoasa si o privire tare expresiva.
Ven ai 2 comori de baieti. Markus pare tare intelept si cred ca il iubeste tare pe fratior.
Lala da tu chiar ai baiat mare, sta deja singurel in scaun si papa morcovel. Si ce par lung...rockarel. Eu inca nu m-am dezmeticit cat au crescut bebeii nostri.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roli da de ce nu-o pui bioricsu in lapte? Eu asa ii dadeam, puneam 30 ml lapte de la tztizti si o jumatate de plic de biotics si asa ii dadeam.Cu greu i-l dadeam si eu ca nu ii place biberonul si tocmai de aia puneam asa putin lapte si incercam sa i-l dau inainte sa se scoale, asa cand e semiadormit.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr

Mergi la inceput

Ellentza am vazut-o pe Eva cu picioarele pritre gratii si exact asa face si Razvi, si se mai si suceste asa isi da capul in spate tare de zici ca acu acu isi rupe spatele.Da cel mai mult imi place poza acolo cu tati, atata ii de dulcica acolo cu obrajorii aia imbujorati si ochii aia maaaari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

THEA MARIA, PATRICIA ALEXIA, ANDREEA BIANCA SI STEFAN CRISTIAN

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Cazimirus impuscat in aripioara ! A racit . Pentru prima oara . Tuseste si stranuta si are nasul infundat .

I-am dat repede de tuse , un remediu homeopatic , si din fericire din seaca a devenit rapid productiva . La nasuc am pus ser fiziologic .

Fetelor , am eu o pata pe creier cu statul in carut/scaun de masina: cate ore are voie bebe , face rau la coloana !? Ca al meu , plimbat cu masina la greu , stat in carut la greu , dormit in carut , mi-e tare teama sa nu se fi deformat ceva .

Mergi la inceput

Daa chiar Thea Maria,Patricia Alexia,Andreea Bianca, Stefan Cristian, sa fiti sanatosi si cuminti!!!

Virgo, stai linistita cu scaunul de masina, nu-i face rau, si eu il tin destul de des in scaunul de masina.Nu cred a ii deformeaza coloana.
Chiar ma uitam zilele astea la zone reality, povesti despre nasteri, si vedeam cum ii tineau pe micuti in fundulet chiar din primele saptamani, si pe unii i-am vazut dormind in scunul de masina aproape in fundulet.M-am mirat tare cand am vazut ca ei nu se prea streseaza cu asezatul in fund.Era la americani,am uitat sa mentionez.

Fetelor eu va las ca ma duc sa imi vopsesc radacinile astea care au crescut foarte mult si deja mi-e rusine cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Virgo,

eu stiam ca nu-i indicat sa-l tii in scoica mai mult de 1h jumatate, fara sa-l ridici de-acolo; acum fiecare cum isi obisnuieste bebelusul - eu n-o tin mai mult de 1 h neintrerupt.

Si eu va las, ca mai am niste pb de rezolvat si la 3:30 ma car acasa.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

M-am intors de la dentist, am jumate de fata amortita, o masea rezolvata si sint multumita ca nu m-a durut, desi am incept cu ce a fost mai grav! vineri merg iar. credeam ca am "santier" in gura, insa dr s-a aratat multumit de cum arata dantura mea dupa sarcina. Oricum toate cariile sint dinainte de stefan. el saracu n-a "demolat" nimic pe acolo.

LA MULTE LUNITZE!!!!
THEA MARIA
PATRICIA ALEXIA
ANDREEA BIANCA
STEFAN CRISTIAN

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multe lunite sarbatoritilor de ieri si de azi sa fiti sanatosi si cumintei puiuti!
Am vazut poze de Stacutza,Ven,Elenutza si Irlandeza aveti niste copii superbi!
Crista eu ies azi pe la sala am vb si cu Nicole vrei sa iesi cu noi?Nu ai activat PM-ul si nici nu-ti pot trimite mail cu nr meu de tel.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Avem poze noi: http://good-times.webshots.com/album/563635244YFFIID?start=48
nu mai pot dupa poza asta: http://good-times.webshots.com/photo/2076524060065968642vPhNiW

Am fost la pediatru, suntem in grafic, bineinteles, la limita de jos cu greutatea dar in grafic. de saptamana viitoare - asadar cinci luni jumate, incepem diversificarea - abia astept sa vad ce cat si cum papa baiatul meu!

Virgo, trei ore poti sa il tii in scaunul de masina fara pb, daca drumul e mai lung, faci pauza si cateva exercitii dupa fiecare 3 ore.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput