Pt. Marius
Marius, te rog din suflet da-mi si mie pe mail daca-l mai ai.."Cipi acest pitic urias".Sau spune-mi de unde o pot lua?
Ai pus-o prin 2003 pe forum dar n-o mai putem descarca!!!!
O mai ai?Te rog mult de tot cand ai timp...Pe baietelul meu il cheama CIprian...iar sotul meu cauta cartea asta de 2 ani si nu dam de ea!!
Multumesc mult...anticipat!!!
P.s. mail-ul meu:cristosmora@yahoo.com
Raspunsuri
marius spune:
Ok e 68 Mb dar sa vad cum rezolvam... am sa va dau un link ca sa puteti sa-l luati jos...
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
crissa71 spune:
Marius...eu nu ma pricep la calculatoare dar sotul meu zice daca poti sa-l partitionezi cu winzipp la 5 mb si sa le trimiti ca mesaje consecutive, si asa poti sa o trimiti alternativ la adresa sotului meu:sandughita@gmail.com
Multumim mult de tot!
crissa71 spune:
Marius..........multumim din suflet!
N-avem cuvinte pt. multumirile noastre!
Sa traiti tu si familia ta o mie de ani!
E o poveste superba!N-o sa uitam niciodata ca ne-ai ajutat!
Multumiri!
CaCaDa spune:
As dori si eu documentul Cipi acest pitic urias. Ma stradui de o vreme sa-l gasesc si pare imposibil.
Milioane de multumiri
marius spune:
Hai ca l-am pus pe server:
www.romleas.ro/cipi/cipi.pdf
O perioada am sa-l las acolo dar probabil am sa discut sa-l punem undeva pe serverele www.desprecopii.com
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Schneider spune:
Buna ziua!!!
Sper sa nu fiu intrus printre atatia parinti, desi am doar 22 de ani, am un singur nepot si il iubesc din tot sufletul, si am observat ca ii plac foarte mult cartile.
De aceea v-as ruga, bineinteles daca aveti cartea: "Cipi, acest pitic urias"-Fodor Sandor, nu imi trebuie originala, doar sa o scot la imprimanta, pt ca este o carte care mi-a placut la nebunie si cred ca i-ar placea si nepotului meu.
Domnul Marius din cate am citit pe forum a mai trimis-o unor parinti norocosi, as dori si as fi cel mai multumit daca as avea si eu de unde sa o download-ez.
Va multumesc
marius spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Schneider Buna ziua!!! Sper sa nu fiu intrus printre atatia parinti, desi am doar 22 de ani, am un singur nepot si il iubesc din tot sufletul, si am observat ca ii plac foarte mult cartile. De aceea v-as ruga, bineinteles daca aveti cartea: "Cipi, acest pitic urias"-Fodor Sandor, nu imi trebuie originala, doar sa o scot la imprimanta, pt ca este o carte care mi-a placut la nebunie si cred ca i-ar placea si nepotului meu. Domnul Marius din cate am citit pe forum a mai trimis-o unor parinti norocosi, as dori si as fi cel mai multumit daca as avea si eu de unde sa o download-ez. Va multumesc |
Pai am pus-o la adresa de mai sus de ce nu o iei de acolo? E printabila, citibila, download-abila...
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
OanaRusu spune:
Marius 

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor