Ma puteti sfatui ce masina sa-mi iau?
Raspunsuri - Pagina 6
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by nadira
Mersi, de sfaturi, dar ma gandeam ca pare evident ca eu am luat toate sohwroom-urile din oras, toate site-urile cu masini la rand.. Si sti si tu ca fiecare isi lauda marfa. Eu am vrut pareri, sa zicem, din experienta proprie sau de la prieteni cu problemele care le ridica fiecare din marcile despre care am amintit. Uite, eu de cand m-am interesat tot asa despre diverse marci am inceput sa elimin din enormul teanc de pliante cateva variante tinad cont de "plangerile" unora care le-au detinut. Deci, ca sa ma fac mai inteleasa nu am dorit altceva decat sa-si exprime parerea ficare dintre cei care sau lovit de o situatie mai neplacuta ca sa stiu ce ma poate astepta pentru ca de laudat mi-au fost laudate toate de dealeri.
Si sa sti ca eu sunt un client foarte "dificil" pe de o parte si pe de alta nu scot banul pana nu sunt convinsa macar 99,99%.
Felicitari nadira!Asta e gandirea buna...Exact cum scrie si MihaelaV mai sus,sunt fan Toyota,adevarat...si cum iti scriam si tie in postul anterior...a fost marca la care nu am gasit mentionat despre probleme ce le au alte marci.
Initial si noi ne-am orintat catre KIA...noi ne doream un Sportage sau un Carnival,insa bugetul era prea mic in comparatie cu costul de achizitionare...masina in sine nu era scumpa,taxele erau enorme...Parerea mea este ca KIA e o marca buna,nu am auzit ceva de rau pana acum...iar barbate-miu a avut sansa de a se plimba cu un Carnival si a venit acasa in extaz de incantare...Fa-ti o programare la test drive cu KIA pe care o doresti...de ce nu?Succes!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
liliac1 spune:
Mai, KIA este o masina oarecum noua pe piata romaneasca. Abia modelul Cee'd a fost proiectat pt Europa de Est asa ca forumurile respective sunt pt a se edifica problemele peste care alte marci deja au trecut.
Noi avem Kia, e adevarat ca e Rio, model mai vechi (2007) dar de cand o avem n-am avut decat probleme cu "greierasii" (pietricele pe la parbriz sau prin alte locuri) si asta din cauza drumurilor noastre de o calitate superioara . In rest, nimic. Doar ii fac revizii si ii pun benzina.
Acum, alegerea este a fiecaruia si daca e sa o luam asa, fiecare marca are mici "bubite".
Succes in luarea celei mai bune decizii!
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by liliac1
Acum, alegerea este a fiecaruia si daca e sa o luam asa, fiecare marca are mici "bubite".
Foarte adevarat,daca se poate spune asa!Mai e si norocul omului in cea mai mare proportie si felul cum e condusa si ingrijita masina iar conteaza!
Lorenza spune:
Un articol interesant!
http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-diverse/articol-honda-cea-mai-apreciata-marca-in-germania-2728613
lilina spune:
buna
ma bag si eu in aceasta discutie deoarece am trecut si eu de curand prin situatia de a ma decide ce masina sa cumpar
am facut un adevarat studiu de piata privind masinile noi in jurul pretului de 12.000 euro cu toate taxele si decizia finala a fost FORD FOCUS, model 2007, benzina, 1,4 l , 80 cp 12.770 euro cu toate taxele, optiuni: aer conditionat, abs, geamuri electrice fata, oglinzi electrice, cd cu sistem audio, vopsea metalizata (este pozibil sa-mi scape ceva in acest moment)
sunt FOARTE multumita de masina, desi consider ca mi s-ar fi potrivit mai bine un motor mai puternic, ceva la 100 de cp, in rest nu am nici o problema, masina arata FOARTE bine, atat la exterior cat si la interior, are un bord foarte misto si un portbagaj foarte mare. eu am avut o Skoda Fabia pe care am dat-o la buy back, si acum platesc leasing pt.restul de bani. Am mers in concediu cu noua masina si am avut loc noi 2 cu mama si bebe in scaunul de masina, iar in portbagaj am bagat patut, carut si 4 genti mari.
pe lista mea au fost urmatoarele masini (mentionez ca nu fac parte din aceeasi categorie !!!): Ford Focus, Ford Fiesta, Toyota Yaris, Mazda 2 (preferata mea, dar a avut 2 bile negre: spatiu mai mic si pretul mai mare), Opel Corsa
raportul calitate/optiuni / pret a fost CLAR in favoarea Ford Focusului
mult succes in alegerea masinii potrivite
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe