Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna ziua si de la noi [pup
tuturor bebelushilor sarbatoriti azi

eu nu ma plang de printzesa mea Ebonee,e o cuminte,doarme toata noaptea,se trezeste dupa 7 dar si ne bagam la somn o data cu gainile (9:00 9:30)
sa va zic din meniul ei:dimineatza obligatoriu sticloanta cu lapte,apoi pe la 10 si ceva castronoiul de cereale,la amiaz legume cu pui,peste,curcan sau vita (la alegere :D),seara fructe si inainte de somn iar o sticla de lapte,si peste zi mai baga cate una cand are chef,in rest joaca,plimbari,alintaturi,ma striga imediat daca nu sunt pe langa ea ori nu ma vede,dimineatza am chin cand trebe sa merg la scarbici fiindca plange dupa mine si mi se rupe inima,dar nu am ce face:(((( se ridica singura in funduletz,se taraste peste tot si mai merge in 4 labutze dar greutz,se ridica in picioruse singurica in schimb nu avem nici un dintzulin :(((
cam atatea despre noi,
era sa uit,eu sunt obosita ca la carte,imi atarna ciarcanele pana in barba,dar asta e,ma dau cu crema :D si trece,
acu ma chinui sa fac ceva bagaj ca trebe sa mergem la cununie si am o leneeeeeeee ca de ar durea as fi in coma :))

va tzuc,sa aveti un weekend superb

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

aoleu de dor de concediu am......tot vorbiti de plecari si eu de-abia astept, mai mult decat atunci cand eram la job....
Sim, mercic mult, n-am gasit pentru acum, o sa mai vedem luna viitoare. As vrea si eu triciclete, una pentru mine si una pentru Ghighi Eu cred in puterea exemplului, asa ca o sa aiba de unde invata pustiulica....

Rox, e bine cu avionul, nici eu nu suport drumurile lungi cu masina, mai ales cu copii. Mi-aduc aminte cand am fost la budapesta cu auto, am facut la intoarcere 14 ore pe drum, noaptea, pe malul dunarii , ceata, intr-o parte muntele in cealalta apa...de-atunci am zis gata, o mare, un munte mai merge dar distante lungi numai cu avionul.
L-am vazut pe Andreiul tau ce plete carliontate are, e frumos foc.

Ehei, v-am zis ca eu de-aia n-am luat scaun de masa ? pai al meu mananca 2 minute in carut, dupa care il asez in masinuta si continua masa, dupa alte vreo 2 minute maninca in picioare, langa masa....nu sta deloc intr-un loc, cu toate ca ii e foame, adica nu fuge ca-i satul.Afara sta numai cand doarme cuminte-n carut, in rest sta catarat pe el, cu mainile pe spatar si fata la mine. Il iau in brate, dar nu prea mai pot ca-i ditamai barosanul, bate spre 10 daca nu a depasit deja.

Cecilia, si io am traversat perioade de epuizare fizica si psihica, eram singura si nici nu am acceptat vreo forma de ajutor ( rau am facut ). cauta sa te relaxezi, dormi cand poti , solicita ajutor daca ai de unde, e foarte important !

Prisi si eu am de la mama rosii la borcan, o sa-i fac spaghete cu ele ca sigur sunt fara conservanti. dar ce fel de spaghete sa iau ? astea sigur au gluten.

pauza

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Papanash, eu sun de obicei cu 2 sapt inainte sa fac rezervare la pensiune.

Rox, pai cine a zis ca la Londra sau Madrid merge? Si la Madrid nici nu ne-ar costa cazarea, e varul lui acolo, are inchiriata o casuta cu un pic de curte. Cu masina nu prea ma incumet eu pana acolo, asa ca mai pisez omul la cap sa cedeze la avion.

Am fost la un magazin pe langa mine, am vazut o tricicleta interesanta, ma duc maine cu tati sa o vada si el si sa o mai probeze Stefan inca o data si o luam daca trece testul. Avea si parasolar, bara de protectie se ridica la verticala si sta ca un spatar, deci nu incomodeaza.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Buna ziua si de la noi. De fapt hellau, ca numai buna nu e ziua asta. Va rog sa ma scuzati ca intru sa ma plang, dar mie iar imi ploua si parca nu mai rasare soarele si pe strada mea. Noi tot cu trezirile nocturne si cu dermatita atopica ne confruntam.
Noaptea trecuta a 'dormit' Teo de la 22 la 8.30 cu 6, (da, sase) treziri. La a 7a s-a trezit de tot. Acum fac o pauza de Calma Baby, oricum nu a avut cine stie ce efect, ma rog se trezea doar de 4-5 ori.
Ce ma deranjeaza... a devenit dom'le tare irascibil. Se trezeste cu frumosu, il hranesc (bineinteles, se hraneste insuficient) il pun in patutz si se pune pe urlat, si uuuurla. Il iau langa mine, se calmeaza, insa se foieste rau-rau pana la urmatoarea trezire. Si eu nu pot dormi de foiala lui.

Daca sunt mamici amatoare de 'viatza de noapte', de huhurez, mai bine spus, va imprumut bubu-baietzelul pentru o noapte. Da' sa aveti tzitzi, ca nu dau la pachet

Moldoveanca, spune-mi te rog, a functionat sfatul primit de surioara ta, cu dormitul in alta camera? S-a lasat cu scandal, urlete? In cat timp s-a dezobosnuit de trezit noaptea? Aa, si inca ceva, verisorul e pe tzitzi/bibe? ca si asta e relevant.
Rox spune-mi te rog cum e cu tabieturile de somn ale lui Andrei... Si Teo a inceput sa adoarma seara (rarisim ziua) singur, si o face tragandu-si pernutza pe fata, sau baga capul in protectii. Uneori mai adoarme si dupa o repriza de plans de max 5 min, ca mai mult nu ma indur[big smile] sau ar trebui??
Asta e cu adormitul, cu trezitul noaptea e alta poveste. Nu prea functioneaza nici un sfat, nu'sh ce sa zic. Poate nu sunt eu suficient de perseverenta (a se citi ca mai mereu pic de somn si adorm cu el in brate).
Sa nu uit, am vazut linkul catre Cornelia, cred ca si ce ai ales nu e mai prejos. Deci pana la urma plecati numai cu o pereche de bunici.
Astept foto si impresii la intoarcere.

Multumesc pe aceasta cale mamicilor(Rox, Picea, tzestoasa Yaia, si ar mai fi...) care posteaza foto cu locatzii, peisaje atat de frumoase din peregrinarile lor.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

eu i-am cumparat o crema de la Nivea cu fps30.
am voie sa-i dau si pe fata sau nu ???

multumesc de ajutor.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Afibebe, eu i-am luat Avene pt copii cu fps 40 si il dau si pe fata. Nu stiu cum e Nivea, asta de la Avene e cu apa termala si e ok si pt fata. E speciala pt copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Salutari si de la noi....RUSINE sa-mi fie nu am mai dat nici un semn de viata...nu vreau sa-mi caut scuze acum dar efectiv simt ca ma preling de obosita.
sunt in tara de ceva vreme ,singura mai vine soacra sa o mai scoata pe fata afara cate 2 ore ,mama e la tara peste vara cica,creste pui la pitica sa aibe ce papa...asa ca mie imi vine sa ma spanzur de candelabru.
am avut si examene,terminat lucrarea de licenta predata deja....mai am o restanta din iarna ,sper sa fie bine.
luni si marti am banchetul si cursul festiv.

Miruna ma inebuneste cu mancarea ,e nasol de tot mai ales de cand au venit si caldurile,avem 7500 gr si 75 cm.
inca nu avem nici un dintisor probabil si asta ar fi o cauza a inapetentei,saracuta roade tot ce apuca.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/563237596XKGDWp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Afibebe, eu i-am luat Avene pt copii cu fps 40 si il dau si pe fata. Nu stiu cum e Nivea, asta de la Avene e cu apa termala si e ok si pt fata. E speciala pt copii?

si eu tot Avene folosesc si am dat-o si pe fata atat cat reusesc, ca nu sta sa o dau si e ok, oricum ea a prins deja culoare , apropo avem si noi poze noi

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

am vazut o multime de poze frumoase...nu dau nume sa nu uit pe cineva.

am mai citit cate ceva din urma ,dar mai am de recuperat.
vad ca se pregateste toata lumea de vacanta si noi am fi vrut Tenerife ,dar nu este avion de la cluj,nu mai merg cu masina pana la Budapesta sau Bucuresti e nasol de tot cu fata...cand am venit de la bratislava am facut 13 ore crancen.
cred ca pana la urma ramane si pt noi varianta Antalya cu all inclusive.
Dupa cum spunea Roxana raportul pret servicii e foarte bun.

DACA MAI MERGE CINEVA IN TURCIA DE PRIN 20 AUGUST sa-mi spuneti ,inca nu am luat bilete nu ma pot hotara...poate nu mai gasesc daca tot aman atata.

Roxana tu in ce perioada mergi??Acum e cam cald pe acolo,sper pe sfarsitul lui august sa fie mai bine.

Preferam Tenerife si din punct de vedere al climei,servicii bunicele si acolo,nu chiar ca si in turcia.

Mergi la inceput

Prisi e tare simpatica Mirunica ,cum roade osul.

Fata sa culcat singura pana am pregatit masa...asa ca astept sa se trezeasca sa papam.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/563237596XKGDWp

Mergi la inceput