obligatoriulaparoscopie inainte de FIV??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Buna tuturor,
Mai este cineva la doamna doctor Codreanu pentru fiv??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gia27 spune:

Buna Petricia

Eu nu mai apuc sa fac FIV-ul la Giulesti pana la vacanta doctorilor , asa ca m-au chemat in sept ptr tratament si probabil in Oct o sa il fac . Iti tin pumnii si multa bafta , sa auzim vesti bune .
Am si eu o intrebare , tu dai bani la monitorizari , cui si cat ?
Eu sunt la prof Marinescu , si i-a dat peste mana prietenului meu cad a vrut sa-i bage atentia in buzunar ... Si am facut si o punctie pe un folicul natural , care s-a dovedit a fi chist ( nu avea ovocit ) , si nu mi s-a cerut nici un ban . Am pacalit-o pe asistenta care se ocupa de cazul meu si cu forta a luat 2 mil .ptr procedura .... Spune-mi si mie cum procedezi tu .

Astept vesti si iti tin pumnii , sunt direct interesata mai ales ca urmeaza sa fac si eu Fiv acolo , informeaza-ma si pe mine de proceduri , spagute ,sfaturi ....

Pupici

Mergi la inceput

Buna Gia,
Eu nu am dat bani .pana acum, am platit injectiile, iar prima eco o sa fie pe 11.07.2008, iar tratamentul l-am inceput pe 19.06.2008, nu stiu daca trebuie sa dai ceva sau cui asta intrebam si eu ( in afara de taxele de 1400 si 300 euro + tratamentul).
Tu cand incepi tratamentul?
Ce protocal ti s-a stabili? Eu sunt la primul tratament si nu stiu foarte multe, tu ai mai facut FIV?

Succes si tie
Petricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gia27 spune:

Buna Petricia ,

Nu am mai facut FIV , mie mi-a scos chistul cu pricina si din cauza asta trebuie sa iau anticonceptionale o luna . Cand am calculat cu asistenta , dupa o luna de anticoncept. intra echipa de medici in concediu ( luna august si un pic din sept ) , asa ca a zis 2 luni de anticoncept. In sept la primul ciclu fara pastile ma duc sa-mi fac histeroscopia si in ziua 14 ma duc sa-mi dea schema de tratament . Probabil FIV-ul il fac in oct. Intrebare : ce reprezinta 300 de euro si tratamentul aproximativ cat te-a costat ?
Mersi ptr raspuns si sa ma mai ti la curent . Tin pumnii ptr ziua de 11.07.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, pentru ca ati ajuns deja (din pacate) in faza de FIV, va asteptam la discutii pe tema asta aici:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=123273&whichpage=1
Va pupic si va tin pumnii sa fiti gravidute cat mai repede!

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Buna Gia si scuze pentru intarziere,din cate am inteles cei 300 de euro ii primesti inapoi daca nu reuseste procedura, se plateste 1100 euro in lei la cursul zilei si 300 de euro in euro, analizele m-au costat in jur de 3000 ( la Sanador)pentru mine si pentru sot, am mai facut dozari hormonale cam 100 lei si sotul spermograme tot in jur de 100 lei, iar tratamentul aproximativ 4200 lei. Daca te mai pot ajuta cu ceva , cu cea mai mare placere, si poate ne vedem pe la Giulesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor exista subiectul FIV unde puteti gasi multe raspunsuri si mult ajutor.Va asteptam acolo!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Am emotii, maine merg la control, si incep cu 3 inectii pe zi, inca 10 zile( am inceput tratamentul din 19.06 ), abia astept sa vad ce-mi spune dupa eco. Stie cineva la cat timp se face fiv-ul dupa terminarea tratamentulti?

Va pup Petricia

Mergi la inceput