Bucurii de sept-oct 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Avem o noua soferita printre noi A trecut cu bine si conducerea Alina.
Mexxa imi pare rau ca e asa complicata problema la Sebi. Doamne ajuta sa treaca cu bine operatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

ALINA MOROSTES - FELICIARI!!! LA MAI MULTI KILOMETRI PARCURSI FARA NICI UN ACCIDENT!!!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Alina felicitari !!!

Am pus poze de ieri de la serbare .

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cristina - ti-am vazut frumosii! cum o fost circul ala acvatic? Si-a meritat banii? eram si noi tentati sa-l ducem pe Vladut dar n-am mai ajuns.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Cristina ti-am admirat pozele....si drept constatare are si Sebi salopeta din aia gen marinar...alba cu dungi negre....e preferata mea..ii sta asa de bine.

Alina felicitari pentru permis!
Fetele de cate ori pe zi mananca copii vostri? Sebi mananca numai de 3 ori pe zi...si cate ceva de rontait,un mar,banana etc intre mese...oare nu e prea putin?

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Multumesc tuturor pentru felicitari, va multumesc ca v-ati gandit la mine , mi-ati tinut pumnii si ati facut galerie.
Da, am scapat de examen, ce bine ma simt!
Am nimerit la traseu cu alt politist, a fost putin mai lung traseul, dar nu m-a pus sa fac nici o parcare, intoarcere sau alte manevre. Am fost mult mai relaxata ca prima data, la sala m-am stresat un pic ca nu eram sigura de cateva raspunsuri, dar am facut 23.

Crisnemes, am vazut pozele, sunteti f frumosi cu totii.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

Gety, cu mica mare intarziere iti urez :" LA MULTI ANI!"si o viatza frumoasa alaturi de familia ta.

mexxa, sper sa treaca f. repde timpul petrecut in spital, si Sebi sa-si revina complet de la infectzia asta pacatoasa. Multa multa sanatate va doresc!

Alina, felicitari soferitzo, si o viatza fara evenimente rutiere iti doresc.

Eu merg in cursul saptamanii la intalniri cu 2 grupuri diferite de parintzi-copii de varsta alor mei. Avem si noi un baietzel care e foarte violent, de ex data trecuta a aruncat cu un scaunel in directzia lui Alex, si lui Fabi i-a administrat 2 pumni in cap. Mie mi-a dat tot sangele in obraz, lui maica-sa la fel, dar efectiv n-am stiut cum sa reactzionez. Mama lui e o dragutza si o simtzita, ma intzeleg super cu ea, poate de-aia mi-a fost jena sa spun si altceva in afara de : "ai grija te rog!"
Cateva fete o barfesc deja pe saraca femeie la greu si am impresia ca vor s-o "alunge" din grup, faza cu care eu nu sunt deloc de-acord.

intrebarea mea ar fi, voi cum ati proceda daca ati fi de o parte sau de cealalta a baricadei, in momentul in care suntetzi intr-un grup mai mare de copii si parintzi. Adica, am voie (si cat am voie) sa atrag atentzia copilului unei alte mame, sau dupa caz, cum procedez daca am copil violent , astfel incat sa nu fiu privita chioras de ceilaltzi, si sa nu fiu nevoita sa ma izolez complet pana-mi devine copilul "normal".

lexi, iti potzi cauta o "Spielgruppe" (grupa de joaca), sunand la "Famillienbildung" in orasul tau, daca nu si bisericile organizeaza asa ceva (nu are nici o legatura cu religia). Succes!

Va pup si revin!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Crisnemes, si eu sunt extrem de incantata ca am doi baietzi, mai ales ca sunt foarte iubaretzi si pupaciosi cu noi, imi place la nebunie combinatzia asta de baietzosenie, amatori de sport extrem, genunchi zdrelitzi si invinetzitzi, si pe de alta parte gingasia si dragalaselile fatza de noi .

Eu in septembrie voi fi doar 4 zile in apropierea Clujului, ar fi cazul sa ma intalnesc cu tine, Floricel si Cristina, pana acum s-a ivit tot timpul ceva.

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

tanima Sa stii ca fimiu de cand merge la bunici ainceput sa ma respecte si pe mine mai mult, stie cand nu evoie sa faca sau sa mearga undeva, bineinteles ca sunt zile cand nu ma asculta. I-ar prinde bine lui rares sa mai stea si altcineva, mai ales daca e mma ta.

eloise Foarte dulce e Vladut

Vad ca mai aveti carut la copii. Eu nu maiamcarut la Fabi de cand a invatat sa mearga, il scoteam mereu pe jos sa faca miscare,il oboseam. I-am luat o tricicleta cu care-l mai scot cateodata afara, dar la fel, foarte rar pentru ca vreu sa mearga cat mai mult.El mananca foarte bine si mie frica sa nus e ingrase, desi ii dau mancare sanatoasa.

anangel_lexi de curiozitate, ce limba vorbeste Maria? Cum se intelegea la gradinita cu copii?cu educatoarea?

mexxa Nu stiu daca ma crezi dar chiar m-am gandit zilele astea la tine. Am reintrat pe forum dupa olunga absenta si ma uitam ca au ramas putine fete din cate eram la inceput. Si mi-am zis: Ce-o face Mexxa?Dar Sebicu? Stiu ca mai avea mititelul probleme de sanatae Iti doresc multa multa rabdare si putere Si Sincer te admir, eu sunt foarte isterica si pesimista cand e vorba de asta mic. La cele 2 raceli pe care le-a avut de cand sa nascut faceam ca trenul in gara, eram crizata,nervoasa pe toata lumea, plangeam....

Alina Felicitari pentru carnet

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

mexxa Al meu pitic mamanca foarte foartebine. Sunt zile in care mamanca mai mult decat mine. Dar am o prietena a carei copil are o singura masa consistenta si in rest ce mai reuseste ea sa-i strecoare, cu forta deobicei, printre dinti. Cred ca fiecare copil are propriul apetit.

AdinaF Eu personal nu stiu ce sa fac in asemnea cazuri. Si fimiu a mai incasat palme sau nisip in fata de la diversi copii dar eu chiar nu stiam ce sa fac, spuneam doar "nu e voie sa faci asa, e si el bebe mic ca tine si ma uitam lung spre mama sau bunica, cu cine era copilul in parc".

Tanima La multi ani !!! Iti doresc tot ceea ce-ti doresti si tu Asteptam sa ne poftesti la si

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput