Bucurii de sept-oct 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!

Hai Alina!!
Fara emotii!!

Alexandrina 22+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Crisnemes, pare-mi-se ca am vazut si eu o asemenea placa, la Teleshoping, nu mai tin minte exact...
Pe tine te-ar interesa sa o iei de pe net? Sau de la TV?

Alexandrina 22+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Xandrutza ma intereseaza sa o iau de unde o gasesc dare eu nu am gasit nimic pe net si nici la tv nu am mai vazut reclama

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata!
Alina, multa bafta! Noroc cu Itzy ca ne-a adus aminte.
Si pentru ca maine e ziua tanimei iar eu nu voi putea intra, ii urez de pe acum la multi ani, multa sanatate, fericire si numai bine alaturi de cei dragi!!!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Xandrutza, grupa s-a desfiintat pentru ca cica nu mai aveau spatiu suficient, dar cred ca si din cauza ca veneau din ce in ce mai putini copii. In fine, acum trebuie sa caut iar gradi.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

Ne cerem scuze pt absenta, nu prea am avut chef de nimic. Ruxa a facut febra vinerea trecuta, apoi samb si duminica din cauza celor 4canini incapatanati. Atat alearga de mult incat a prins-o un curent transpirata si s-a ales cu nasuc infundat, o tuse si un ochisor suparat. Am ajuns marti la dr. si nu e nik grav, ne-a dat sirop de tuse, nurofen/panadol si picaturi de nas/ochi. In rest nopti nedormite si agitate, plans maxim si maraiala, pofta de mancare 0.
Abia azi-noapte am dormit neintoarse.

Va pup mult pe toate, nush daca mai intru zilele astea. Azi am super intalnire de 10ani de la terminarea liceului si samb/dumi Ruxa se intalneste cu tacsu. Va doresc un weekend frumos si nu foarte calduros!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am intrat si eu sa va urez un week-end perfect.

Noi ne pregatim de mers la tara. Am ceva emotii, dar m-am "blindat" cu de toate. Stau numai 2 zile, dar am bagaj pentru o saptamana.
Mai bine sa le ai, decat sa-ti lipseasca.

Multa sanatate Gargaritzei si lui Sebicu.
Mexxa, tinem pumnii sa iasa totul bine!

Alina, multumesc, si bafta la examen!

Am vazut ieri poze cu Vladut al Eloisei. Are parul asa frumos, ca ti-e mila sa-l tunzi.

Plec sa fac ultimele cumparaturi.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am intrat sa va spun ca a luat Alina sala, asa ca facem galerie in continuare sa ia si orasul
Mexxa imi pare rau ca trebuie sa mergeti la operatie. Otita sau ce are Sebi? Fetita unei cunostinte a scapat de operatie facand niste exercitii. Fetita are 4 ani te poti intelege cu ea, cu un copil asa mic e mai greu...Trebuie sa se sufle tinandu-se de nas pana simte presiunea in ureche de cat mai multe ori pe zi. Ea are de facut acum de 100 de ori. De cate ori vrea copila cate ceva o conditioneaza cu 10 exercitii. Deja fina fetita si zice;"mami daca fac 10 exercitii imi dai cioco?"( sau mai stiu eu ce).
Andra, am vazut pozele cu Vladut. Ce scump e cu parul asa mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

am intrat sa ma tin la curent cu noutatile, ca eu nu am nimic interesant de spus...

Mexxa, tare rau imi pare ca treceti prin asa greutati! cel mai dureros pt mama sa fie copilul bolnavior, Doamne fereste sa jungi si prin spital cu el. Tine-te tare si ai credinta ca se va rezolva! sebi trebuie sa te vada tot timpul zambitoare si increzatoare alaturi de el, pt a fi si el optimist! mult succes si putere sa rezisti la toate prin cate veti trece!

Multa sanatate si Ruxai!

lilina, unde mergeti la mare sapt viitoare? asa de dor imi va fi de mare anul asta!!!!

Roxana, +34 sapt cu bb Victor Andrei & cocutzel Daria Elena(06.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare si de la noi...am fost putin pe afara dar e super cald si am venit in casa....

va multumesc pentru urarile voastre sincere.!!
Gabitzica ce bine ar fi daca totul s-ar rezolva cu exercitii....la el este infectia cauzata de acel microb oribil care la luat din spital acum 9 luni...

Merg sa hranesc piticu ...

Pupici

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput