Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Stefy, dar tu aveai menstruatie? Mie mi se face frica cand va aud. Nu ca nu as vrea si bb2, dar nu-mi permit deocamdata. Si cand ma uit la catamai burtanu' am ma iau de ganduri.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Stefi hai ma odata ca mor aici pe tastatura!!!!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adra, aici! Doua degetele! Am scris si mai devreme azi. :)
Ma bucur tare mult ca i-au placut Evei carticelele!! Mi se par perfecte pt bebelusi.

Hai, mai, Stefi. :)) Glumesc, evident, nu vreau sa te grabesc, dar ai aruncat momeala si nu mai avem pace.

Adina, Mihuta, nu stiu cat va mai prind, concediu placut!!

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

a papat mandra cortoful dulce cu manzat, a invatat sa sufle in lingurita si sa scuipe cu mancare... super!! a mancat 230 de piure, acum ii e asa sooooooooomn, ii dau putin ceai si la nani.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ellis ai fata mare draga

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

va pup dragi mamici vorbarete

felicitari noilor posesori-posesoare de dintisori

stefania...succes sa fie testul asa cum il doresti-1 sau 2 liniutze

ellis , bbyasmi mersi de raspunsurile din cap trecut....care tare repede s-a terminat

noua branzica ne iese destul de moale=pufoasa-cu lapte Dorna rosu si iaurt Campina

bianca
nici bb meu nu mai vrea legume de mult -la incept le-a papat super incantat 2 sapt apoi gata...dar de 10 zile le amestec-120 ml piure cu 50 ml supa si 1-2 masuri lapte si le pun in bibe cu gaura in cruce-Chicco - fiind ca smantana si le bea mereu fie ca au carne sau nu...incearca si tu eventual....nu e solutia ideala dar cu lgt nu le vrea delooocccc

maine incercam si noi outz-1/4...si mi-e cam frica.....

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

[ salut,fetelor! ce sa fac? Aseara Sorinutza a facut febra 38,4 si am stat pana la 1 noaptea langa ea cu termometrul pana i0a scazut.Azi am avut programat ceva si nu am putut merge la doctor. Acum iar a facut 38,1 si iar am stat sa-i scada si e pe 36,9. Dar adoarme putin si se trezeste plangand rau de tot. Si nu am auzit-o niciodata plangand asa. Are deja 3 iepurashi si cred ca mai este unul pe vine, dar parca,parca vad (sau mi se nazare de oboseala)ca ar iesi caninii, amandoi.??? Sa fie asta? Dar sa fie asa de urat si de dureros incat sa planga atata? Ca deja m-e mila de ea. Acum o ora era cat pe ce sa sun la urgenta.

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica]]]

salut mamici si bebici!
Asa ma vaietam eu aseara
Nu am gasit azi doctorita la circa asa ca va trebui sa merg maine sa o caut iar! Asa ca astept seara sa vad ce face iar bebe mic. Va face oare iar febra sau s-a terminat?

poze Sorinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Stefania, eu te inteleg cu amanarea testului pentru ca si eu l-am amanat anul trecut vreo 3 saptamani ( si a venit Sorinutza). Dar am avut motivele mele sa il aman atata.

poze Sorinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by ellis

eu vreau sa fac baie cu mandra in cada si nu ma lasa sotul!!!!!!!! dar eu nu am avut never ever vreo afectiune genitala - nici macar vroe candida, sau ciuperci ceva, de ce nu ma lasa? o fi gelozie? cica mai tarziu...

noi iesim sa papam fructe la aer - am doua variante para cu banana facute cu furculita(incerc ce a zis ANA) si compotul de fructe cu branza si cereale...vom vedea

spor la scris!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Poate ai ceva care nu se manifesta...sau la degetele de la picioare...
Si eu vreau sa fac baie cu ea, dar ma tot gandesc la astea...nu am nimic vizibil, dar daca??
Dar o sa fac in felul urmator: ma spal pe picioare cu solutie de cloramina (se gasesc pastile la farmacie si se face solutie) iar pentru "dansa" iau tantum rosa si imi fac o irigatie inainte de baie.
Chiar in w/e fac asta, sa fie si sotul acasa!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

am pus si noi 3 poze noi......lixa si cristi07-un pupic pt cerere

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput