Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 2

ellis spune:
eu vreau sa fac baie cu mandra in cada si nu ma lasa sotul!!!!!!!! dar eu nu am avut never ever vreo afectiune genitala - nici macar vroe candida, sau ciuperci ceva, de ce nu ma lasa? o fi gelozie? cica mai tarziu...
noi iesim sa papam fructe la aer - am doua variante para cu banana facute cu furculita(incerc ce a zis ANA) si compotul de fructe cu branza si cereale...vom vedea
spor la scris!
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

popbianca spune:
buna dimineata!;in sfarsit apuc si eu sa intru ca oameni !citesc din urma....dar mult mai e...n-ati stat degeaba!
acum pt. Ank83...eu nu stiu cu cine ai nascut tu,nu vb. pe nimeni de rau...dar mie mi-a placut Grig. din prima clipa...este si el cam scump la vorba,dar acum depinde cum iti place...daca vrei sa stii mai multe trebuie sa intrebi,fara probleme,e foarte serios si dragut in acelasi timp,cand ai programare ai programare....mai mult de un sfert de ora nu am stat niciodata ca sa intru;
am mai citit pe net ca s-a comportat necuviincios cu unele....nu stiu,dar nu cred,cu mine niciodata nu a fost lipsit de respect.Nu de mult am fost cu o prietena la el...asa m-am bucurat ca l-am revazut,mi-a cerut poza cu copila...are stiva la el in cabinet,toate mamicile ii duc poze sau chiar copii
in afara de astea e un domn, iti recomand cu caldura sa mergi la el, sa vezi daca iti place,el a fost pe gustul meu...asta nu inseamna neaparat trebuie sa fie si pe al tau...
iuliana , multumim si noi!
slimatei,felicitari micutei pt. dintisori!oricum astept rezultatul testului...nu zic nimic
lalaD,nu mai zi nimic de greutate!te rog... ca nici Ana nu a atins 7 kg si e mai mare ca si Andrei....adevarul este ca s-a nascut cu 2,800...oricum ar putea avea mai mult fata asta!
felicitari Ana -Alexandra pt. dintisor!pai nici a mea nu mai baga legume...
pussi, mama mea i-a luat un tarc la Ana ,dar fata mea nu vrea sa stea in el....(ea e invatata acum sa fie tot in brate)mai mult de 10 min.;intr-un tarc de marime normala eu zic ca nu au loc 2 copii...ce ai gasit tu e super,dar cred ca e facut pt. 1 copil...nu sunt oare tarcuri special pt. gemeni?Te cred si eu ca nu mai poti cu 2,ca deabia razbesc eu cu una!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

ancadragoman spune:
Neata
Stefi eu te felicit ptr bb si asteptam testul.
Citesc cap trecut si revin
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

oana8188 spune:
Bianca se pare ca Anele vor fi fotomodelele de succes ale generatiei lor Nici Alexandra mea nu are 7 kg.
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

sanduta spune:
Acum am aflat ca un foarte bun prieten de-al nostru, verisor cu sotul, a murit. Era procurorul sef din Timisoara care a avut accident cu masina, au intrat intr-un pom. Si ieri era mai bine dar azi noapte a murit. Mi se rupe inima si ma gandesc cat de nasola este viata asta. Avea un copilas.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

popbianca spune:
ellis, eu nu i-am facut niciodata branza...i-am dat direc de la Milli
bbyasmi...sper sa-i faci un cadou reusit sotului...La Multi Ani fericiti impreuna!
sanduta,eu zic sa nu-i dai decat daca ii faci analize...si pt. Ana med. de fam a vrut sa-i dau inainte de diversificare...si cand i-am facut analizele de sange si Fe si Ca erau la lim max.Exista riscul de anemie daca nu prea mananca carne(cazul fiicei mele,care acum i-a 7 picaturi de Fe pe zi)

popbianca spune:
Sanduta,condoleante!life is a lemon!
copila mea s-a trezit si se joaca de zor in patut....sigur a facut kk (ca e ora )...asa ca ma duc la ea sa o schimb ca de nu,iar se inroseste la fundic

popbianca spune:
oana, cred ca ai dreptate!dar ce e de facut...ii opresc legumele si incep din nou mai tarziu?(nu cred ca e o idee buna)
oricum, eu ii dau cat baga si apoi completam cu laptic legumele
acum chiar c-am plecat
voi reveni....sunt foarte curioasa cu Stefania

adra_bell spune:
Buna!
Din cate stiu eu, calciul sau fierul luate in plus pot face rau, nu cred ca se pot da preventiv. Calciul se poate depune in tesuturile moi (asta la adulti, nu stiu de bebei) iar fierul ataca inima. Eu i-as face analize.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

sanduta spune:
Multumesc de mesaje. Eu ma duc la pediatra oricum sa vedem ce ne spune inainte, daca trebuie facem analizele. Eu asa stiu ca calciu in combinatie cu vitamina d3 e buna deoarece fixeaza aceasta d3. Acum sa vedem ce ne zice pediatra. Sincer sa va spun nu prea i-as da, dar trebuie sa imi fac "datoria" de mama si sa fiu ingrijorata, ca de altfel ce rost mai am eu Asta apropo de cosmaruri.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar