SA CRED SAU NU???
Raspunsuri - Pagina 3
MissParker spune:
Dupa parerea mea, cine inseala o data, va mai insela si altadata. Acum platesti factura pentru ca acum 3 ani i-ai trecut cu vederea inselaciunea. El a retinut ca i-a mers. Dovada ca nu se potoleste.
Iar tu nu mai ai deloc incredere in el, altfel nu s-ar fi "intamplat" sa-i gasesti acea adresa care sa-ti confirme oarece banuieli.
Sentimentele tale fata de el care sunt? Mai bine zis, care erau inainte de a descoperi adresa? Fiindca acum presupun ca te inunda adrenalina sa nu-l pierzi...
Felicia 35+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Guestus spune:
Tot nu inteleg care e problema aici...domnul e in delegatie...acum 3 ani te-a inselat...si are un e-mail secret. Si?
crezi tu ca stie missparker din hamburg ce face el acum si cu cine e?
Da sa vezi ce crede guestus...el nu crede ca te inseala doar cu una...ca a mai facut asta 1 data si stie cum e...guestus crede ca domnul a progresat...e mai rafinat.... si acum te inseala cu 2 in acelasi timp...una roscata slaba si una bruneta mai durdulie.
vally80 spune:
GUESTUS CA DE OBICEI IN TIMP CE ITI CITESC FIECARE POSTARE MA BINEDISPUN .ORICUM NU POT SA DOVEDESC CA MA INSEALA SI PARCA IMI ESTE FRICA SA MAI CAUT.SI TOTUSI....
Clover spune:
Guestus, vezi ca MissParker nu e din Hamburg ci din Hanau si te trezesti cu o analiza pe tema asta care o sa ne dezvaluie ca tu de fapt bei vin rosu si nu te omori dupa blonde.
vally80, uneori adevarul e atat de mare si de in fata ochilor ca trebuie sa facem trei pasi inapoi ca sa il vedem. Tu nu vrei sa accepti ca te traduce. Sincer mai bine amageste-te si nu mai continua cu munca de urmarire ca sa poti trai fericita. De sunat suna-l cum il sunai inainte ca doar esti cea legala. N-are decat sa se fofileze cu restul.
If all else fails, look cute.
monixy spune:
nimeni de forum n-are cum sa stie ce anume a facut/ face sotul altcuiva de pe forum , doar presupuneri , mai mult sau mai putin valabile detectivistic.
io stiam de vorba " ce s-a intamplat o data , nu e sigur ca se va intampla si a doua oara , dar ce s-a petrecut de doua ori , sigur se petrece si a treia oara " , si ," culmea" , nici asta nu-i general valabila , din experienta mea
fara gluma acuma , cand esti sigura ca te insala , atunci iei decizia de continua sau a incheia relatia . dar trebuie sa fii sigura , nu doar sa faci scenarii...(acuma depinde ce inseamna "a insela" pt fiecare , poate unele femei se inflameaza si pt ca partenerul observa ca exista si alte "zane" bune si frumoase pe lumea asta).
o atitudine mai deschisa si mai glumeata referitoare la subiectul cu discutiile pe messenger ar putea sa iti clarifice niste motivatii ale comportamentului partenerului (diverse "zburatoare" se prind mai degraba cu miere , decat cu bata ).
in familiile obisnuite , nu cele ideale(idealizate) , lucrurile se mai negociaza , se mai trateaza , se mai calmeaza , se mai fac si greseli , uneori oamenii urmaresc totusi un obiectiv comun (si raman impreuna) , alteori cauta vesnic doar fericirea personala (si se despart).
sper sa va intelegeti unul pe altul si sa rameneti o familie fericita !
Guestus spune:
Da ce servici are?....are ispite la job?...pleaca in delegatii la minele din petrosani..ca in unele cazuri zau daca trebuie sa-ti faci probleme.
vally80 spune:
Asta si vreau sa ramanem o famile fericita si unit dar ce sa fac daca sunt ffff curioasa.Nu vreau sa cred ca ar fii ceva intre el si cele de pe acele site-uri .Dar eu daca m-am fript odata cred ca e normal sa fiu suspicioasa .
vally80 spune:
E manager la o firma straina, la birou nu are ispite sau cel putin asa vad eu lucrurile .De plecat pleaca in delegati la birourile din tara si uneori la cele din afara tari.
Guestus spune:
Firma lui nu e de calitate...auzi si tu...nu are ispite la job. Nu am mai pomenit asa ceva.
In provincie cred ca e diferit...pleaca in moldova cumva?