SA CRED SAU NU???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Eu am 3 adrese de email. 2 le cunoaste, una nu. La una din cele doua am parola pe care nu o cunoaste.

Fiecarea om are nevoie de intimitate. Pentru mine a umbla in mailul cuiva, fara stiinta lui, este echivalent cu a-l cauta in buzunare.
Si mai si suferi dupa aia.

Bunica mea avea o vorba: daca vrei sa traiesti linistita nu-ti cauta barbatul in buzunare sau in geanta.

In ceea ce priveste problema ta poate fi ceva lipsit de importanta.

PS. eu nu i-as fi spus nimic. As fi stat la panda sa vad cum evolueaza lucururile. Apoi dupa un timp, fara sa stie, si nu de acasa, i-as fi schimbat parola. Sic!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
Originally posted by Contrapunct

Adica e totuna daca declar alt pret al pantofilor sau daca il insel?

Eu zic ca mai bine il inseli, dar ii spui pretul adevarat al pantofilor.
Mai ca as vrea si eu un barbat de-asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Parerea mea este ca...poate sa fie orice la mijloc. Faptul ca l-ai iertat iti face cinste, nu e oricine in stare de asa ceva. In rest...oricine are, cateodata, senzatia ca trebuie sa stie numai el un anumit lucru. Nu-i musai sa puna in pericol relatia.
Ce pot sa-ti spun este ca nici eu nu as recunoaste o chestie pe care nu sunt pregatit (si poate ca nici nu o sa fiu) sa o spun, mai ales daca stiu ca nu pericliteaza nimic din viata familiei. Faptul ca ai descoperit tu un lucru pe care eu nu ti l-am dezvaluit, dar nici nu reprezinta mare lucru (pentru mine), ma poate face sa neg, chiar daca este evident ca mint. Pierzi tu, care stii ca mint, nu stii (si nu vei stii) adevarul, iti vei face scenariile tale, de obicei departe de adevar.
Sper sa poti face diferenta intre evenimentul de acum trei ani si ceea ce ai descoperit acum. E posibil sa nu fie nimic important.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Posibil ca sotul tau sa aibe si alte fantezii decat cele pe care tu le stii si nu indrezneste sa le dezvaluie tie...iar cu persoanele de pe saitul respectiv ii este mai usor sa discute.

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally80 spune:

Guestus ,da faptul ca are o adresa secret de mail ma deranjeaza,as vii vrut sa-mi spuna ,chiar daca era ptr divertisment inofensiv.Imi este frica sa nu se repete tradarea de acum 3 ani.Cu toate ca el este un om cu capul pe umeri si tine la familie dar mai stii...Acum de exemplu e plecat ptr 3 zile in delegatie (stiu sigur )si eu stau si ma gandesc la ce ar putea sa se intample.

Mergi la inceput

Asa am facut si eu ,am aflat acum 3-4 luni si am urmarit cat am putut de mult din umbra dar aseara nu am mai putut si i-am spus.Bineinteles ca a negat pana cand nu a mai avut cum sa nege.I-am spus exact ce era acolo .Acum el spune ca tot vina mea e ca umblu si-mi fac singura rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
Originally posted by vally80

Guestus ,da faptul ca are o adresa secret de mail ma deranjeaza,as vii vrut sa-mi spuna ,chiar daca era ptr divertisment inofensiv.Imi este frica sa nu se repete tradarea de acum 3 ani.Cu toate ca el este un om cu capul pe umeri si tine la familie dar mai stii...Acum de exemplu e plecat ptr 3 zile in delegatie (stiu sigur )si eu stau si ma gandesc la ce ar putea sa se intample.

Asta e problema in general cand se iarta o infidelitate: teama de repetitie.
Orice vei descoperi ,o adresa de mail,o scama,o camasa sifonata,o curea care sta nu-stiu-cum,iti va parea suspect.

Eu cred ca ar trebui sa te gandesti serios daca vrei sa treci peste infidelitatea de acum 3 ani,sau vrei sa stai la panda toata viata sa-l prinzi cu pantalonii in vine.
Daca te macina prea tare incertitudinea vei ajunge sa-ti ocupi timpul cu controale inutile,devastatoare pentru familie,suparatoare si umilitoare pentru el si tine.

Acum l-ai putea intreba de exemplu de ce si-a schimbat parola la adresa de mail.Explica-i ca,datorita oinfidelitatii lui ai tu permanent senzatia ca el iti ascunde ceva si spune-i ca ar trebui sa te ajute sa-ti recapeti increderea in el,ca pana la urma e o problema de cuplu si nu doar a ta,individuala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Pai ce sa mai crezi? E vorba daca sa te imbeti singura sau sa accepti realitatea. Sotul tau daca nu te insala fizic oricum cauta oportunitati. Ori il tii asa cum e si ii trantesti in cap o punga de prezervative, ori va despartiti.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

eu zic ca nu e un capat de tara. Eu una nici macar nu stiu cate adrese are sotul meu si unde, ca sa nu mai zic de parole.. Si nici el nu stie ce adrese am eu si unde. Fiecare cu pc-ul lui si cu treaba lui. fiecare din noi corespondeaza cu alte persoane - de ambele sexe - dar mie inca nu mi-a trecut prin cap sa il intreb ce si cat vb. cu fiecare. cred ca tine de sfera personala a fiecaruia si de liberul arbitru sa stie cand sa se opreasca si unde e granita dintre flirt online si realitatea zilnica. Mie una aceste "iesiri" din cotidian imi fac bine.

Mergi la inceput

Aveti dreptate toti dar uite aseara el nu a fost acasa ptr ca e plecat ptr 3 zile in delegatie si daca nu sunam eu sa-l intreb ceva el nu a dat nici un telefon.Nu stiu cum sa procedez ptr ca daca il zapacesc de cap cu intrebari si banuieli s-ar putea chiar sa ma insele cu adevarat daca nu il mai intreb v-a credea ca am trecut peste problema (daca chiar e o problema)si chiar nu stiu cum sa procedez .Mi-am propus sa nu ii raspund la telefon azi , o fi bine , o fi rau .Habar nu am ....

Mergi la inceput