Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (149)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries
Yaia, cu intarziere(si scuzele de rigoare) un La Multi Ani, si sa ai parte de tot ce-i mai bun.

Multumesc mult, Rodica!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Danuta, Bernix, Piciulika, puteti citi cum a fost la examen in raspunsul pe care i l-am scris Erinei. Multumesc tuturor pentru incurajari. multi.

Bernix, sper si eu sa fiu licentiata si in tara asta, dar sa vedem ce crede si proful.

Piciulika, cu admiratia zic sa mai astepti. Iti zic eu cand poti sa ma admiri, dar acum inca nu.
Si vezi ca Bear nu are 8 luni si 1/2, cum ai scris ca avea acum o saptamana la control, ci 7 luni si 1/2, ca doar e nascut in aceeasi zi cu piciul meu. Nu? esti in asteptarea celor 8 luni, se vede. La fel si moi, desi ii dau deja mancarea facuta de mine pasata cu furculita, e drept ca foarte bine pasata, dar mai scapa si bucatele mai mari. Oricum, bag de seama ca Bear e mai avansat la dinti si miscare, Tudor inca nu se ridica singur decat timid si in 4 labute abia acum da semne ca ar vrea. Dar e fundul greu si echilibrul asta...off. Felicitari pentru progrese si bafta multa cu biberonul. Eu am reusit deja, bea si cate 200ml pe zi de la bibe. Si multa sanatate, sa scapati repede de febra. Apropo de asta, cum Bear are atat de multi dinti, nu e exclus ca lui sa-i iasa mult mai repede caninii si de la asta sa i se traga...Hmmm...zic si eu. Oricum, sanatate multa!

Poze

Mergi la inceput

Se pare ca monopolizez discutia. Va pup, merg la distractie cu piciul meu.

PS Sabina, Bee e cumnata cu Maria noastra (bikmaria)? Sa imi spui si mie, sa pot dormi la noapte, sa nu ma omoare curiozitatea...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Yaia cred ca a iesit lumea la plimbare
te inteleg cu despartirea de bebic, nici eu nu pot fara el, Darius nu-i asa mamos, sta cu tat-su o ziulica intreaga si n-are treaba, dar nu poate mama-sa.desi are doar 8 luni, ma stresez de pe-acuma ce-o sa fac cu el cand ma intorc la munca: cresa, bona, bunici?

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi,
suntem bine , doar ca eu sunt cam ocupata si cam obosita, am musafiri de 2 saptamani (o prietena care are mama la spital)plus treburi gospodaresti si nu prea am mai avut timp
Miru e bine, am repetat urocultura, dar deocamdata nu avem rezultatul, poate maine, dar nu a mai facut febra , nici macar indispusa nu a mai fost, cred ca scapam si de chirurg, am mai tras eu si s-a mai dezlipit pielea acolo, dar nici nu am mai dat-o cu nici un fel de crema la fundulet, daca se mai irita doar apa termala Avene iar pentru baita tot de la Avene , maine mergem iar la dr sa mai facem o urocultura

in rest papa si doarme bine, a inceput sa manance mai mult de 200 ml la o masa ,iar pe langa cele 3 mese solide si san cam de 3 ori mai vrea uneori si supliment, un iaurtel sau 2-3 biscuiti, de dormit doarme bine, doar ca se culca f devreme pe la 8 jumate si la 6 deja ne da desteptarea, a inceput si ea sa se ridice tinuta sau sprijinita si tare ii place sa faca pasi, noi suntem cocosati

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

am vazut cred toate pozele cu frumosii nostri papanashi si dulceturile nostre , niste scumpi de la un capat la altul

Yaia asa face si Miru cand ma intorc acasa, plange de cum ma vede sa o iau in brate si pana adoarme nu pot sa fac nimik, trebuie sa intru tip-til sa ma spal pe maini si apoi sa ma duc la ea , dar cred ca ar fi mai usor cu gradi daca ai merge si tu o saptamana cu el pana se invata cu locatia si persoanele noi
mult succes

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Am scris postarea fluviu ieri noapte, ca ma fredona piticul la minut. Ufff, a fost horror.
Am fost la dr, un piiic rosu in gat, sangele bine, nu bacterial, poate viral, deci totul pare intr-adevar a "febra de 3 zile" (virala) A zis mediucl ca la finele a 3 zile trece si poate face o eczema, puncticele pe piept si atunci asta a fost.
Ce e drept, am dormit amandoi de la 10 la 12 si acum e ca nou, e el din nou! Multzumesc lui Dumnezeu. Sper asta sa fi fost tot. Dintzii raman albi sub gingie deocamdata si sunt agresatzi de castor cu cabluri, coada de la telul de bucatarie (metal), covorasul de la el etc.

Rodica, multzumim. Piculika (cu a din a) e cum ma alinta sotzul. Ma bucur ca place. Si pe Maria Tomasei o mai cheama asa – Piciulika. Asa ca e franciza deja. Ce faine poze atzi pus, cu voinicul zambaretz prin locuri minunate! Asa un aer de vara…!
Sabina, Mandarinutza, multzumim. Uite ca au ajutat urarile. ... sa nu zic hop!
Yaya, eu te felicit deja, ca stiu si eu, ca secretara aia… Si lasa-ma sa te admir te rog, ca stiu cum e cu BB de 7 luni jumate - merci, azi noapte „crescuse mult in ochii mei“ - am corectat. Multzumim de aprecieri, oricum, faptul ca e asa dintzos nu-l anima sa pape pasat cu furculitza sau ros biscuite. Sper sa se ia dupa Tudor! La gradi eu merg cu o sapt inainte sa fiu o zi acolo cu el, a doua mai retrasa, mai ies si revin etc. si a treia plec mai mullt. Am sie u inima mica. Pana atunci insa, vreo 4-5 zile voi lipsi – 3 zile conferintza la Toronto. Pt asta am inima minuscula…!!!
Prisi, sper sa fi scapat si voi! Sanatate Mirunei!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

BUNA FETELOR!!
As vrea sa va intreb dc aveti ceva lucrusoare ce nu va mai trebuie, de la o luna. A nascut o vecina de-a maicami care nu are de nici unele, si mi-e tare mila de bebica ei. Mentionez ca e fetita,are 3 saptamani si nu are de niciunele. Eu am dat o mare parte din lucrusoare, insa o sa incerc sa strang si eu cate ceva si sa-i dau saptamna viitoare. Dc mai are cineva cate ceva de dat, eu stau in sect 2. Merg prin IOR si 23 August, ca si parcuri. Orice ar fi bine venit.
Va multumesc si imi cer scuze de indrazneala!!!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna,am o nelamurire si totodata o rugaminte la voi!
Atunci cand Andrei sta pe spate ii ies oasele sternului in afara ( ca sa spun asa).Din cate stiam asa este un semn de rahitism. Este cazul sa ma ingrijorez sau poate mi se pare mie? Precizez ca zilnic ii dau vigantol-3 pic pe zi!
Dupa-amiaza placuta fetelor!

de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)

Mergi la inceput

Piciulika multumim

Valentina eu nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, cred ca la toti copii se vad coastele putin cand stau pe spate, dar pt linistea ta ar trebui sa mergi la medic

am uitat sa va zic ca avem si noi 5 dintisori si unul pe drum si ne capseaza de umeri pe toti suntem vineti , nu stiu ce sa ii fac

poze

Mergi la inceput