Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 14

ceska777 spune:
Uf!
noua ne e atat de cald. Benji a adormit lamine in brate si cand am vrut sa il "depun" efectiv era lipit de mine. E numai in pampers si body si transpira tare. La ceafa e ud parul mereu.... si a baut extrem de putin: de azi dimineata 340ml lapte, ceva ceai, de sucul de morcov nici nu s-a atins nici pur nici indoit cu apa. Ceaiul oricum il bea doar cald deci azi am deschis ceainarie fiindca toto incerc sa ii ofer....Ah, de dimineata am papat iar gris+banana+para iar la pranz am gustat puree de pastarnac: ne place asa si asa.
Ma gandeam sa ii fac baie in cursul zilei daca va fi cald la vara....sau ne duce tati dimineata la bunic si ne aduce seara inapoi ca la noi sub acoperis in mansarda s-ar putea sa fie prea cald pt el peste zi???? Am coborat jaluzelele e semi-intuneric, am aerisic dimineata pe racoare.....ce sa mai fac?
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

anca.b spune:
pt cine are vreme, am pus poze noi la semnatura...nu multe doar vreo 12
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

ceska777 spune:
Anca.b,
foarte jmecher Stefan al vostru.....si rade asa frumos!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

anca.b spune:
Ceska, .
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

miki_baby spune:
Anca, este foarte frumos Stefan! Un zambaret! Eu zic ca seamana cu tine!
Miki de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

remiclea spune:
buna ma mai primiti printre voi?
Raluca de
Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

miki_baby spune:
quote:
Originally posted by remiclea
bunama mai primiti printre voi?
Ralucade
poze
poze Ada
cat am crescut...
Welcome back! Ce-ati mai facut voi? Povesteste-ne despre Adelina!

Miki

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

stancutza spune:
Buna fetele!
De azi dimineata tot citesc, iar ne-a dat mandra strigarea la 5.30, papa pana la 6.30, dupa aia chiuituri si vocalize vreo jumate de ora, dupa aia maraieli ca nu putea adormi la loc...cred si eu, cum sa adormi cand dai din maini si din picioare intr-una si vrei sa gusti tot ce apuci??? Fata mea se agita singura, saraca...pana la urma o iau in brate si bag "suzeta care nu greseste": tzitzi. Daca nu le aveam, oare ce D-zeu ma faceam? Desi nici asa nu e bine, o sa ma intorc la birou si nu o sa mai aiba cine sa-i dea...hmmmm...trebuie sa o dezvat de adormit la san, asta-i clar...
Apropo de ce mai gusta Sofia, ca sa raspund Emei si lui Shose, duminica la terasa, Sofia a papat tzitzi ca o fetita cuminte, sa nu-si strice reputatia in fata lui Victoras, dar smechera n-a spus nimanui ca tocmai fusese la biserica unde iar se delectase cu ceva vinisor sfintit
Am vazut poze frumoase ale Mariei care cred ca detine recordul de greutate la fetite pe aici, dar nu pare grasa intr-adevar, cred ca e si lunguta. Si ce rasfatata mai e ea, cu atatea tinute! Are tare frumoase haine, si mami i le schimba mereu :-) Am vazut-o si pe Pipetica...tu Shose, ce s-a mai rotunjit frumoasa de ea! Imi amintesc prima ei poza din maternitate...hehe, doar gurita mai seamana putin! Am vazut si pozici cu Matei si Stefan, doi baietei voinicei si frumosi, veseli si care isi bucura parintii in fiecare zi.
Am vazut ca dezbateti problema odorizantelor de camera (eu le-am spus NU!, si la cel de baie la fel), a pastilelor de tantari (aici si eu am o dilema, dar o sa vad la momentul aparitiei primului inamic) si al aerului conditionat in masina. Acum eu am vazut, cu climatizare e mai bine decat cu aer conditionat simplu, dar si ala mi se pare ok decat sa se incinga copilul...cand am venit de la Focsani se facuse f cald in masina, ca dadeam drumul intermitent, si nu ne-am dat seama. Pana ce Sofia a inceput sa se comporte destul de ciudat: isi ridica repetat mainile in sus, le lasa in jos, iar le ridica, si la fiecare miscare din asta punea buzita, ca si cum se speria ...pana ce a inceput sa urle de-a binelea...am luat-o in brate si era saraca uda toata la cap, am dezbracat-o doar la body si s-a linistit asa...
Ce o fi cu Honey? Ea intra in fiecare zi!
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

remiclea spune:
Mikimultumesc de urare Adelina mea e o rasfatata si jumatate, vrea numai in brate iar noaptea doarme doar pana la 3-4, ceea ce face din mine un zombie
. in rest rade, gangane toata ziua si se lupta cu asternuturile pana se intoarce pe burta si daca indraznesc sa o intorc pe spate am parte de un concert de zile mari.
Raluca de
poze
poze Ada
cat am crescut...

laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by roli25quote:
Originally posted by grati.ela
LauraD nasucul trece in 14 zile nu in 3. Dr i-a dat lui Tudor pt exact aceleasi simptome (plus febra 38.2) Nurofen 2.5ml dim si seara, Eferalgan 3ml la pranz, ambroxol 4 pic dim, pranz si seara (ulterior neonatologul mi-a scos picaturile de seara pt a nu galgai noaptea), Rinonef pic in nasuc cate una pe fiecare nara dim, pranz si seara. A luat tot 3 zile si doar ambroxol 5 zile. A mai continuat dupa tratament cu nas si usor cu tuse inca vreo 10 zile (dar fara febra).
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Fetelor mie mi-a dat pediatrul pt. mucisori picaturi de pus in nasuc care se numesc Colargol si care scot mucisorii f bine si repede si se vindeca in 4-5 zile. Sunt fff. multumita de el. Ulterior mi-am adus aminte ca asta imi punea si mie mama cand eram eu copil.
Dar nu se prea gaseste, se prepara in farmacie si am gasit la farmaciile Centrofarm. Astia de pe la Sensiblu, Helpnet...nici nu auzisera.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4
Parca i-am dat odata lui dimitris cand era mai mititel...
Sunt cumva inchise la culoare ?? Adica... grena, violet ceva?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni