Puiuti de Randunici 2008 !! (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Ca vorbeati de soti...al meu nu misca nimic prin casa, ba din contra face dezastru cand vine acasa...noroc ca munceste mult, in rest e super OK si atunci cand gateste (rar) face cea mai buna mancare.

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Marutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai, ce de randunoi bucatari...rasfatatelor!
Kya, eu am un recipient special (a mai aratat si Delphin) cu mai multe compartimente pt laptele praf. Imi pun de acasa 1, 2, 4 doze, cat consider, plus termosul cu apa calduta plus bibe sterilizat gol si prepar in parc; un biberon de 120 si daca sa zicem mai vrea mai fac 30 ml si tot asa. E chiar comod. N-am avut curaj sa fierb recipientul acela, il sterilizez cu solutie chicco la rece. Si confirm si eu inca odata, e nevoie de hidratare (desi, ca si Delphin, prefer sa-i dau apa si nu ceai, ca si io daca mi-e sete beau apa, nu ceai )
Fetelor, mi-ati purtat noroc! Azi Iulie super-cuminte (pai da, nene, daca e asa ies si eu oriunde cu ea!), in parc gangurea si chicotea, a mancat linistit, a facut si "the every 2 days big kk", am schimbat-o cu peripetii caci evident ca si-a bagatle picioruse CU TOTUL in scutecul cu kk (bine tinuta inauntru de Huggies!!); probabil vreo 20 de servetele umede am folosit ca sa o curat, dar apoi era fericita. sa-mi mai urati sa fie cuminte, plsss!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

da,cuscra, ce-ar fi o data sa ne intalnim si ei sa ne gateasca ceva misto, iar noi sa stam la taclale?..vine si al meu pe 2!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Varuna, si eu as vrea sa ies pe la 10 si pe 18 dar deocamdata faima mea de om matinal s-a dus naibii, abia fac ochi la 10 si fii-mea la fel...Asa ca tot la pranz ies, si eu merg in parc aproape non-stop, 3-4 ore, asa ca dupa-masa deja ma cam dor picioarele si nu mai pot iesi. Eu n-am absolut nici o problema cu caldura pana pe la 40 de grade iar ea deocamdata, daca o imbrac cum trebuie, e ok. Probabil va trebui insa curand sa fac un efort sa schimbam programul.

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Noi iesim in parc intre 2 alaptari , n-am curaj sa alaptez pe bancuta...Si seara de la 7 la 8.30, e super in parc, e racoare si liniste! Cand intram in casa o bag direct la baita si asa mai scap de maraiala de seara daca stau mai mult afara!

Naty, ai vazut ce fata cuminte ai? Sa o tineti tot asa!

Simo, ma bucur ca e bine puiul tau! Stiu cat de stresata ai fost.

Luny, hai cu pozele de la botez!

Kya, Amira,

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Bai, e miting electoral la 100 de metri de mine, cu sonorizarea data la maxim si bashi la greu si Iulia saraca tto incearca sa adoarma, ii cad ochii in gura si nu poate! . Si in parc a dormit f putin, in rest a stat cu ochii mari.

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

hai mai naty, cand ma pregateam sa ma bucur ca v-a mers bine in parc, acum imi zici ca nu poate dormi printzesa mica din cauza de alegeri! of-of! nu ziceai ca mai ai o rosie stricata prin frigi? ia vezi, ii nimeresti?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Mai Roxana, iti dai seama ca de nervi ca am fost certata am azvarlit demult rosia aia stricata la gunoi. Iar in al doilea rand...mitingul e pt candidatul pe care o sa-l votez eu...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

In sfarstit am reusit sa pun si eu niste poze. Incepand de AICI

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, normal, si mie imi e bine la cald!..nu suport frigul, frate!!!!!!!!!
cristina, ce balaceala acolo, super!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput