Puiuti de Randunici 2008 !! (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Mamici cand scoateti voi puii afara, ca pe mine ma apucat stresul cu soarele ? Eu ieseam pe la 12 afara, acum vreau sa incep sa o scot pe la 10?Voi cum faceti?

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Marutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mai, da ce pofta mi-ati facut cu mancarea comandata. Diseara cred ca o sa cer niste papanasi de la "La Mama", ca tot vroiam de mult sa fac.
Si eu ma inscriu in clubul cu randunoiu bucatari. Face si al meu de toate, inclusiv curat, spalat, si avut grija de fata . Chiar glumeam cu el, ca daca ar mai si alapta, ar fi o mama perfecta.
Manca-l-ar mama pe el

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

da kya exact! daca ar si alapta ce bine ar fi! noi acum ca am trecut pe bibe, cred ca poate sa faca si asta! asa ca...plec in vacantza!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

varuna, asa as vrea si eu sa o scot diminetza pa la 10.30 si dupa amiaza pa la 16.30! dar eu deocamdata nu pot iesi din casa din motive de sontorogeala, asa ca iese si ea cu cine se ofere: mama. socru. randunoiul cand au si ei timp!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by amira_roxana

da kya exact! daca ar si alapta ce bine ar fi! noi acum ca am trecut pe bibe, cred ca poate sa faca si asta! asa ca...plec in vacantza!

pozici
pozici noi

eu i-am zis la sot ca ma duc la emisiunea aia de la Prima "O vreau pe mama inapoi"

Cat despre mancare, sotul n-are timp sa faca, iar eu, cand imi dorm la amiaza amandoi o fac, mai mult pentru Vladic, ca altfel n-as gati nici eu...si de vreo saptamana Vlad nu mai mananca mancare gatita . Cred ca din cauza la canini. Mor de ciuda si de stres. De ciuda ca in loc sa ma odihnesc si eu, stau la bucatarie, si stres ca nu mananca Mananca doar rosii, castraveti si fructe, si alea nu multe. Nu stiu cu ce se tine copilul asta al meu.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cristina,Roxana,Adriuta,Luny,
Clau,v-ati distrat nu gluma ,la botez!Bravo!
Varuna,eu il scot pe Samuel afara cand vreau deoarece am curte si am si copacii...si nu imi fac probleme din cauza soarelui!si doarme fff bine afara,pazit de Labususi l-am dus si pe David azi la gradi ,la 13 si era soarele f puternic-pt noi-dar pt el,la adapost-in carut,nu!
Kya,vreau si eu papanasi...
Ariel,normal ca trebuie sa faci molitfa pt cele 6 saptamani...daca nu ai timp acum,lasa pt cand ai botezul!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

rox, cuscra, la fel si randunoiul meu, e specializat in ale bucatariei,si nu numai, face de toate in casa..face niste chestii de papa de-ti sta mintea-n loc!..noroc ca are si el cateva kg in plus si vom trece la dieta impreuna..
clau foarte frumoase pozele de la party, ai aratat tare bine!!
in sfarsit, vom iesi si noi in parc dupa masa, dupa cateva zile bune de plimbat prin oras doar..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,hai cu pozeleeeeeeee
Delphin

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

auzi mai simo nu ne mai face in ciuda, da? ca acum ma enervez si imi plantez copaci pe bloc si ies si eu cu fata mea!

luny, cuscra, pai eu zic atunci sa faca randunoii nostri un schimb de experientza! chiar parca ziceai ca vine si el pe 2, nu? ca vine si al meu dupa ce iese de la serviciu, deci cred ca or sa aibe ce discuta!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Roxana , Simo ce ti-am facut de ne faci in ciuda, vreau si eu la curte...

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Marutza

Mergi la inceput