Puiuti de Randunici 2008 !! (21)
Raspunsuri - Pagina 11

adriuta spune:
Cuscra...tot frumoase...tot frumoase? Mai dati un semn...din mana sau din piciorush.
Maine am o surpriza pentru cele care mai au chef de remodeling...ca tot se apropie vara... Acum e prea tarziu.
Si intrebare(plizzz) pana cand pot sa il tin pe bebe nebotezat??? Mentionez ca am facut slujba de sfintire, molitfa bebelului,a mamicii si slujba de punere a numelui. O fi prea tarziu prin Septembrie? August...poate...Iulie...!!! Candva CU SIGURANTA o sa se intample si asta...anul acesta.
Acum am fugit. Va pup pe toate si ne mai convorbim.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

natynic spune:
Adriuta, am auzit si de copii botezati pe la 1 an. Acuma...vai de nasa care-l va tine in brate! . Cat despre sutana lu' taica popa, stii ca nici macar nu realizasem ca e mov? Asa terorizata eram de ce o sa se intample...Mistoooo...
Delphin, nu ma mai supar pe tine, poti sa-mi zici orice . Noroc ca atunci ne-am impacat inainte sa apuna soarele ca as fi avut mari remuscari...plus ca, gata, nu mai sunt la CM!
. Acum inca, cu crescutul barbatilor...cand vorbim de o blanda toleranta ca mine pe de o parte, si de un barbat aflat la a doua casatorie (si fript in prima de o nevasta obsedata sa-l dreseze, cum face acum si cu copilul lor)-e greu de crezut ca m-as descurca si in fond nici nu cred ca vreau. Mie imi convin cei 8 ani diferenta si experienta lui de viata mult mai mare, chiar daca ma cearta uneori; in cazul de ieri CHIAR avea dreptate! Pai cand copilul o sa fie si diversificat si va trebui PERMANENT sa pregatesc macar pt Iulia de mancare ce o sa fac daca nici ce e in frigider nu stiu??
Olgutz, Ioana, Clau...cand va aud cu planurile de vacanta...as vrea sa am si eu mai mult curaj. De fapt, cred ca mai mult randunoiul nu are (ca e Iulia fragila). Eu nu ma tem de luat bagaje, caci am fost totdeauna maestra in a reduce la strictul necesar un bagaj, am o prietena (total nepriceputa), vecina cu mine, care ma chema la ea sa-i fac bagajul cand pleca pe undeva, ca sa nu-si ia toata casa . Sa o vad ca-si revine la starea ei normala, fara urletele astea nejustificate si zbatutul la mese si o sa ma mai gandesc si eu sa iau maimutica la purtator peste tot, acum ca a si crescut. Dar daca face ca ieri, de nici in parc n-am putut sta ca nu inceta cu NIMIC?...Mai nene, si nu plange, URLA ca in codru!
Mimonix, 1000X-iar m-ai binedispus.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

mimonix spune:
Dragele mele,
sunt cu nervii la pamantTocmai a sunat bona (v-am zis eu ca a ramas ca "ne-ntelegem"
)si a zis ca nu se baga...ca s-a sfatuit cu copiii (toate o baga p-asta cu copiii de zici ca ei nu le lasa sa munceasca) si ca programul de viitor nu-i convine.Adica , eu i-am spus sincer ca daca voi incepe serviciul programul ei va fi de 10 ore/zi si tot ce pot sa-i fac e sa o duc cu masina acasa seara....altfel, asta e munca la patron+traficul din Bucuresti!Deci iar sunt singura pe lume
dar speranta moare ultima.
Adriuta, multumesc mult pentru aprecieri .Eu zic ca sunt fotogenica (sincer ) , de altfel pentru ca nu ma mindresc am si scos pozele cu mine, a ramas numai una de samanta
.Dar sunt frumoasa in interior
, sa vedeti cind m-oi intoarce pe dos!
Iar despre rabdare, iti da Dumnezeu nu stiu cum.Iar eu fac parte din categoria de ofticosi "ce poate altcineva, sigur pot si eu" .Inca n-am incercat sa levitez, dar nu se stie niciodata.Poate daca tin regimul Montignac vreo 20 de ani....Serios acum, e ceva ce-mi sta pe suflet, ceva pentru care va invidiez pe toate care ati reusit:SA PLECATI DIN ROMANIA! Bravo voua ca aici nu e nimic in regula si nici nu va fi vreodata....asta e!Pentru asta chiar ma simt batrina, asa tinara mamica cum sunt eu
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

luny spune:
cu-cu-bau!!
iaca-s cam rupta pt ca Mufa a avut chef de vorba azi noapte cu orele, s-a trezit des si nu mai avea somn..
Raportam o zi reusita si ieri, a fost foarte cuminte la baita facuta de nasica lui, ce sa mai, am un bebe tare bun si cuminte, sunt asa de mandra de el!
Poze vom pune in curand, inca nu le am pe toate si trebuie sa le aranjez!
Intreba cineva de melodia care m-a facut sa plang la botez: Dan Spataru-'Fir de viata-nmugurit'!
Gecko sar'mana de cafea!
olgutza bine ai revenit, vad ca te-ai distrat!! ce orase ati vazut?abia astept si eu Grecia in septembrie!..mai e asa de mult pana atunci..
uraaa,simo, ce ma bucur ca este bine Barosanelul, Doamne ajuta!!!
adriuta si eu am o pofta de mancare ceva de speriat, dar mai ales de dulciuri, fir-ar ele sa fie!Am dormit inainte de botez fara stress, pe carlionti, am zis fie ce-o fi, imi ajungea stressul botezului! dar s-au mentinut bine, o sa vezi in poze!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Kya spune:
Dilema: voi cand iesiti cu bebeii in parc, pregatiti laptele de acasa (mamicile cu biberon)? Cat il tineti?
Am intrebat si la "parintii intreaba" si mi-au zis fetele de dozator. Eu ii faceam o sticla si in vreo 2 ore se trezea si il dadeam, dar se pare ca laptele praf nu trebuie tinut mai mult de jumatate de ora. Asa e?
Voi cum va descurcati?
Kya mamica de Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!

kitzy spune:
Mie de la maternitate mi-au spus ca-l pot tine max o ora, eu ii preg o completare de 30 ml ca dupa ce papa, cam la o ora max i se face foame si ca sa nu-mi urle pe afara, iau biberonul cu mine. Daca il mananca in timp util, ii ok, daca trece ora si nu l-a papat, eu il arunc.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)

Kya spune:
Kitzy deci o ora zici. O sa ma ghidez dupa reperul asta.
O sa o intreb si pe pediatra, dar ma gandeam sa iau un termos, praful in bibe, si sa le amestec in parc cand o fi cazul. Asta ca sa nu mai cumpar dozator.
Adriuta nu e o regula cu botezul. Poti sa-l botezi la cate luni vrei tu. Am auzit de tot felul de varste de botez, chiar si peste 1 an.
Kya mamica de Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!

delphin spune:
Adriutza, mi-e imi place sa citesc...mai ales cearshafuri!Merci de sfat, vaz eu cum fac!
Iai de botezat, nici o grija, nu scrie pe el ca nu e botezat, pana la 18 ani mai e timp. Nici al nostru nu e inca!
Mimonix, mi-e imi place si fatza asta, asa ca mai asteapta sa te intorci pe dos! si nu a fost sa fie asta bona, gasesti tu una
Naty, stii tu cum e mai bine.E cuplul tau, dar eu cred ca m-as enerva rau de tot sa ma "certe" tout court. Si la noi e dif. de 6 ani, ador asta, e echilibrul care-mi trebuie, dar sunt limite pe care nu accept sa le depasesc. Eu nu gatesc mancaruri elaborate, tot timpul atunci pe loc si daca chiar nu am chef, mananca ceai cu paine si unt.Si diversificare si alte alea...te asigur ca ajungi mai bine cu borcanasele si sunt muult mai diversificate de cat am putea noi. Acesta e punctul meu de vedere, si am vrut sa fac pt. Seb totul in casa, dar.....
BW. Eu sunt la CM
mai viu!
Editez...bibe de lapte eu il tin max 2 ore, dar nimeni nu are sa-ti zica ca e ok dar nici de ce? Ca se strica? nu a re cu nimic schimbat din gust si cand s-a intamplat sa-i dau l-a mancat copilul la fel de bine. a se evita reincalzirea, cu asta sunt deacord, adica il incalzesti, il lasi 2 ore si-l mai incalzesti o data, no. Eu incerc sa-l tin la cald, invelit in prosop sau langa bebe.
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

clauclau spune:
Adriuta, si mie-mi plac cearceafurile pe care le scri tu! Mereu astept mesajele tale lungi pentru fiecare randunica in parte! Si da, cel mai bine e sa doarma puiutii noaptea! Sun super multumita ca noaptea e noapte si la Rebecca! Desi ea doarme mult si ziua in reprize scurte, dar are legat vreo 4-5 ore de somn intr-o zi. Cu toate astea, seara este mereu maraita si are orele ei de plans, dinainte de baita, apoi la baita ii place si dupa aia se supara si plange pana la culcare aproape. Nu-i chiar mereu asa, dar in general, da.
Delphin, eu nu mai gatesc deloc!! De asta se ocupa el, ca stie ce mult ma solicita rebecca, a vazut cum e si prefera sa faca el treburile astea sa nu-l pun sa stea cu fata. Si mai nou, cand nu are nici el chef sa faca, ne comandam acasa. E foarte bine asa. Iar duminica , cand mergem la masa la socrii, ne umplu casoletele cu papica care ne ajunge pana marti, miercuri. Si de aprovizionare cu legume, fructe, lactate si ce mai e nevoie, tot el se ocupa. II fac lista cu ce e nevoie si el o onoreaza!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

amira_roxana spune:
ufffffff, m-am saturat! de ce nu mananca puiul meu bibe? a mancat aseara dupa baitza 90 ml, la 4.30 90 ml la 8.30 40 ml si la 11 30 ml! de dormit doarme, e vioaie cand se trezeste, nu e schimbata cu nimik! dar de ce nu mamanca??? nu stiu ce sa-i fac, sa o mai las sapt asta sa vedem cum e si daca nu ia in greutate sa ma duc sapt viitoare cu ea la pediatru? sau sa nu o las totusi asa mult si sa facem o vizita la dr sapt asta?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi