Puiuti de Randunici 2008 !! (21)
Raspunsuri - Pagina 10

mimonix spune:
Olgutza, ma bucur ca v-a priit si ca n-a fost dificil...Of Doamne cit ma cacai de zici ca cine stie ce grozavie o fi sa te plimbi cu copilu'...poate ca retinerile mele se datoreaza mai degraba unui anume grad de comoditate greu de recunoscut, na c-am zis-o si p-asta!
Noi am fost la Viena cind avea Teodora vreo 8 ani, a fost super.Am stat 4 zile si am umblat de colo-colo de aveam basici in talpi.Mi s-a parut un oras de vis in care m-as muta MAINE definitiv si fara regrete.Dar din pacate nu stim germana nici unul si nici spirit de aventurieri nu prea avem din cite se vede, asa ca raminem aici sa stingem lumina
Bona ne-a recomandat-o cineva.A stat inainte cu baietelul unor medici si daca a fost buna pt ei sper sa fie buna si pt noi.E in putere, e curata (am fost la ea acasa)si nu vorbeste agramat.In rest, ne-om intelege noi ,nu? Nu e usor sa gasesti pe cineva de incredere, sper sa avem noroc.
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

mimonix spune:
Varuna, am vazut si eu pozele voastre.Sunteti f frumosi iar Mara o scumpa.Cum doarme ea atirnind in brate la tati,Doamneee!Are si Vladut asa o poza, dar atirna in extensie .Si avem si noi floricica din aia, exact asa...si cinta, nu?
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

numeioana spune:
Dvid a luat 400g in ultimele 3 sapt... Cred ca nu mai am lapte ca la inceput... I-as da si eu completare Humana. La 3 luni tot Humana 1 se da? O sa vb cu doctorita sa vad ce zice si ea... Sau sa iau Galactogil ca Elara? Chiar functioneaza?
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Nicoleta spune:
subscriu la galagtogil! nu stiu cat ajuta lactatiíei, dar e buuuuun. Eu iau doar o lgt de 3 ori pe zi. Ca mai beau si ceaiuri... ioana, incearca si tu. E 40 ron cutia, nue ieftin, dar poate merge...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Simo27 spune:
Mi-au venit analizele Copilului..nici urma de infectie urinara,dar trigliceridele sunt tot mari
...asta-i cam nasol!colesterolul e si el putin marit,dar nu e caz de ingrijorare...
mi-au mai zis dupa 2 luni sa i le repet din nou..si sa nu-i mai dau ceai deloc indulcit,sa nu-i mai dau nici tzatzi mai des de 3 ore,nu am prea inteles de ce..dar,nu stiu daca pot!si daca cere papa mai devreme de 3 ore -ceai!nu stiu cat de fericit o sa fie Barosanelul!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

CristinaGoji spune:
Simo - ma bucur ca n-are infectie urinara. Nu stiu ce sa zic de ceilalti parametri, dar ma gandesc ca la bebelusi mai dureaza putin pana se stabilizeaza formula hematologica. O sa fie bine, o sa vezi.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

clauclau spune:
Olgutza, superbe pozele din calatorie, se vede ca v-ati simtit foarte bine!
Iar cu burta, invariabil se mai gaseste cate cineva sa ma intrebe in cate luni sunt!
Ioana, in Olimp, complexul Belvedere-PAnoramic- Amfiteatru este chiar pe plaja, ani de-a randul am stat acolo, dar acum nu mai vreau pentru ca nu este renovat...Insa s-ar putea sa incerc la Majestic care este in spatele hotelului Belvedere, deci la 2 minute de plaja, este renovat, conditiile sunt super acolo, au aer conditionat, restaurantul este excelent cu program artistic in fiecare seara si hotelul este foarte frumos amenajat! Este mai scump, dar cred ca merita.
As incerca si eu galactogil, chiar o avea efect?? Vreau musai sa alaptez in aceasta vara ca e mai simplu asa, dar trebuie sa am productie, nu gluma!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

amira_roxana spune:
'neatza!
hei, fetele cu pozele, nu ne mai tineti pe ghimpi!
lyvy, ce m-as face eu fara sfaturile tale??? multzumesc frumos! imi pare rau de cainele tau, dar iti urez mult succesc cu puiul nou si colicos! poate iti da ursuleatza un bibe d'ala smecheros anticolici sa-i dai lui cutzu laptic din el!
simo, deci pana la urma e bine nu?
naty hai ca te stiu optimista !
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

adriuta spune:
Fetele, aici e 12.30 ...so am sa scutur shearsheaful aista sa-l devorati sau sa il ignorati...care cum doreste care cum pofteste...si dimineata (la noi) ne mai vonvorbim.
Am avut o viata tumultoasa...ha ha ha ...zilele astea. Acu' lasand gluma la o parte chiar au fost niste zile crazy. Am reusit sa va citesc ...totusi.
Multumesc mult pentru aprecieri la adresa puiului meu. Asa e el de felullui, rade mereu, rade la toata lumea, la jucarii, la mine, la tv, ...la vecini, prieteni si restul neamului. Numai cand e somnoros sau flamand e TEROARE. In rest nu-i fac nimic special cand il pozez. E fascinat de aparat si probabil de aceea riveste fix acolo:)).
Am vazut ca va plangeati ca nu aveti cu ce va imbraca...inteleg perfect ca eu ORI SLABESC ORI ARUNC TREI SFERT DE DULAP... si mi-e o foameee....as manca ...parca-s inconstienta. Da bag cate-un mar, cate-o fructa...O fii de la alaptat??? O fii de la hormoni???
underqueen bravo lui Tudor pentru MAREA descoperire...picioarele. E un scump.
Clau, un LA MULTI ANI! din suflet de ziua ta,sa-ti traiasca cele 2 comori nepretuite din viata ta, sa fii iubita si fericita. Sanatate si tot ce-ti doresti.Si sa stii ca Rebe ii seamana la trasaturi.Ce dulce e cantareata ta mica...si Razvanel o adora.
gecko multumim de aprecieri. El saracu' face urat pe masina. Uraste scaunelul de masina, se foieste...se scremeste...si maraie nervos ca vrea sa fie liber...eeehhh intr-un tarziu adoarme. In poza era adormit ca nu de mult am ajuns cu el la biserica. Dar dupa a fost foarte curios si a asistat la TOT botezul. So...primul pas a fost facut. Restul depinde de ei.Mami...credema ca te invidiez pentru transportul ala in comun...asa cum e el...pentru ca POTI sa mergi undeva folosindu-l... ca poti sa te intorci acasa PE JOS...cu copilasul (care din raton a devenit bursucel...pupal-as ca tare scumpc e!). E MULT MAI FAIN decat la noi unde e praf, canicula, benzina e 4$ galonul, ti se intepeneste spatele de condus ca fara masina nicaieri nu poti merge...esti rupt de obosit la destinatie,aerul conditionat merge LA GREU NON STOP IN MASINA... si distantele sunt fffffffff mari...Gata m-am saturat de Arizona :((((((( vreau sa POT sa traiesc OMENESTE. Scuza-ma ca m-am descarcat asa dar... e long story...
Amina_Marina ahaa acum inteleg despre ce apa era vorba. Si eu folosesc tot apa din aceea am si masina dar cumpar si imbuteliata la sticla dar doar amestec cu laptete praf(ff rar ii dau supliment) sau i-o dau sa bea ca atare. Si putinele bibe ca el papa san, i le fierb o data pe saptamana...in rest spalate bine bine. Eu nu l-am tinut prea septic:)) bad mama... asta e ...
simo27 eiii sa vezi ce o sa-i scada colesterolul barosanelului. Imi place foarte mult jucarioara. Saracii ursuleti...mie mi-e mila de ei ca noi le-am invadat teritoriile... of.Am vazut acum cativa ani unul care cauta sa pape din gunoaie...ii era foame.
ariel_7000 Dumnezeu sa o apere pe Alexuta si sa iti dea putere sa treci peste toate relele.Sa stii ca nu te doare epidurala...asa m-am panicat si eu , te doare spatele de la faptul ca acum coloana isi reia pozitia normala de dinainte de nastere...trece.Mortala faza cu catelul in fundul dodoloaiei :)))
luny hepatita...rubeola si malformatie la stomac...DOAMNEEE MARE TI_E GRADINA TA!!!!!!ha ha...cum ai dormit noaptea aceea cu carliontii???
delphin succes la cartonat si sa stii c imi place cum iti sta tunsa. Am vizionat pozicile si vad ca puisorii tai cresc asa de repede...si sunt asa de frumosi...cand ma gandesc ca poate al doilea nu va fi fata (cum ne-am dori) ma gandesc la voi... Sa te interesezi cat costa transportul USA-FR ca eu i-am trimis la bunica niste maruntisuri si mi-a luat peste o suta...
VioletaH offf...Brad asta parca pe zi ce trece se face mai sexi...si Angy arata mai bine gravida ca mai pune ceva carne pe ea...intr-un timp ziceai ca-i anorexica...ori erau pozele trucate.Tare faza cu vasectomia, un prieten de-al sotului si-a facut...dupa bebe numarul 4...ha ha ha...
amira_roxana de ce intrerupi alaptatul??? Daca vrei sa nu pierzi laptele eu zic ca ar fi bine sa te mulgi zilele cat iei tratament.
mimonix bine ai revenit. Sa stii ca arati super bine si TE ADMIR pentru ca dupa ANI de zile ai rabdare pentru Vladut. Sincer...mai rar. Copilul meu nu-i un copil rau...dar nu cred ca as mai avea ptere petru altul dupa 14 ani. Ufff esti un exemlu.
bubu05 am cauta dar nu cred ca se gasesc in Ro pastile din acelea de care iti spuneam eu. Ai putea sa il intrebi pr dr-ul tau care sunt permise daca alaptezi si se gasesc in farmacii.Imposibil sa nu existe ceva sa te ajute, altfel ajungi la nebuni...te inteleg. Am gasit cu livrare in Belgia sau Italia
in general daca scrii www.ebay.eu cred ca poti comanda multe lucruri care se livreaza si in Romania. Daca insa ai pe cineva in Italia sa Belgia solutia e...solvabila. Oricum nu sta asa...doare CUMPLIT...inteleg.
gudinde 2 lucruri STIU sigur ca au dat roade in problema edemelor: dormitul cu picioarele elevate pe perne si sunt aici niste fashe elastice care seara iti infasori picioarele , dar nu prea strans si dormi cu picoarele sus pe perna si dimineata arata super bine picioarele. Noaptea vizitezi baia la greu dar... merge. Mai multe nu te pot ajuta... nu stiu.
cleme gata ne-am asigurat mielul pentru la anul. Va pupim
zozeeee ce frumos e sufletelul tau blond. Si ce lungut s-a facut. SA va traiasca si sa auzim numai de bine.Succesc cu pregatrile de botez si sa aveti o zi superba. Pupici.
aliceionescu multumim de aprecieri. Cand il pozez si vede aparatul sau camera de luat vederi incepe sa fixeze ochii la ele si face tot feul de mutrite. Rar pot sa il prind in elementul lui si mi-e ciuda ca e mai haios.
Naty am vazut pozicile...superbe rochitele, superba mamica si taticul...cristelnita e asa frumos impodobita... da ceva m-a dat gata. Pai si taica popa are sutana mov...oauuuuuuu...suneti movalinzi convinsi :) Bravo Iulia pentru ca ai fos asa cumintica si bun venit in viata crestina. Doamne Ajuta!LA multi ani! sotului tau din partea noastra.
lyvy imi place galeria ta... cu majorete. Pupici.
gbutucica nici eu nu stiu ce sa mai ma fac ca nu mai vrea sa stea intins. Mai nou si daca il iau in brate se zvacneste si sa rasuceste. Mai am noroc cu leaganul ca se mai balangane in el pana se enerveaza si incepe sa tipe. Asa il mut de colo pana colo. Mai am un fel de arce de care atarna jucarii(e un fel de joc pentru astia mici) si el da in jucariile alea si mai trece o juma de ora...si il schimb la alta(am 2 tipuri) si...tot asa. ABIA ASTEPT SA STEA SA SE JOACE SI SINGUR.
ursuleata ce ma bucur ca ne aduci bancuri pe crenguta din nou.Tie iti place sa te rasfeti. Cica erai slaba...ha ha ca acum tare grasa esti... balshoi madam. Daca tu esti grasa eu ce-s?
clauclau intr-o zi am facut un experiment am stat cu el n brate pe fotliu. Mi-a dormit TOATA ZIUA...ore intregi. dar noaptea....pauza. Asa ca mai bine sa doarma noaptea si ziua in reprize.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

delphin spune:
Am pirdut ditai mesaju, mor de ciuda! Nu mai scriu din nou ca m-am 'nervat grav!
puiutii crestinati, vazut
Simo, ma bucur de analize mai linistitoare...au dr. dreptate, Barosanul are resurse, poate tine mai mult de 3 ore fara masa...iar despre ceai nu prea inteleg eu, ca sunt ceaiuri cu virtuti anti-colici sau diuretice inteleg sa fie administrate, dar sa dai copilului ceai in loc de apa, chiar ca nu intzeleg punctul de vedere al dr. Lor cand le este sete, beau ceai?
Gecko, , drag mi-e stilul tau, i-mi trec toate citindu-te.
Ariel, si pt. Alexutza ta mica si bolnavioara!
Naty, cred ca D-zeu a vrut sa se piarda mesajul, caci i-ti scrisesem iar ceva care sigur nu ti-ar fii placut, ceva despre cum sa ne "crestem" barbatii" si despre fraul liber acordat.
gata, acu nu mai am timp, va pup pe toate cele carora nu am apucat sa va scriu!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj