test pozitiv - test negativ

test pozitiv - test negativ | Autor: danarux

Link direct la acest mesaj

Buna,
Pur si simplu nu mai stiu ce sa cred am nevoie de o parere.
Fac de 2 luni tratament cu duphaston - doctoul mi-a zis ca il va ajuta pe bebe sa se prinda mai bine...De o saptamana ma dor sanii cumplit - nici nu mai pot dormii pe burta :( - asa ca m-am hotarat acum 2 zile sa fac un test. Am luat unul Barza - a iesit pozitiv - a doua liniuta era subtire , subtire dar era. Ieri nefiind convinsa ca e pozitiv am mai luat unul Sure check - a iesit negativ!!!Si de unde eram fffff fericiti acum imi vine sa plang non stop.Ne dorim sa facem bebe de vreo 6 luni - e drept ca pana acum nici un test ( ca am tot facut) nu a iesit pozitiv. Voi ce credeti?
Se poate sa fie intai poziti apoi negativ? Azi trebuia sa-mi vina ciclul si inca nu simt nimic ( sunt dintre cei care simt cand trebuie sa vina).
Va pup
Multumesc pentru orice raspuns

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

dar cate zile mai ai pana la ciclu?

barza se pozitiveaza mai repede decat celelalte - si la mine asa a fost. am facut cu 5 zile inainte de data ciclului si in fiecare zi barza banda iesea mai pronuntat.

sure check nu am facut decat a doua zi dupa intarziere - cum scrie si pe el.

oricum faptul ca te dor sanii e de bine

7+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danarux spune:

Azi trebuia sa vina ... si deocamdata nimic - imi venea noaptea sau dimineata devreme...
Stiu ca nici la doctor nu pot merge (nu se vede nimic) pentru ecografie decat dupa vreo saptamana de la intarziere,nu?
Poate totusi e bebe - am fi tare ferciti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

cel mai sigur ar fi un test de sange - acela nu poate gresi

7+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

poti face test de sange la IDS, langa perla, la urgenta cu rez intr-o zi;
sau repeta cu un test barza, poate e mai clara liniutza; la mine a fost fff palida si era bebe Alessia, am verificat prin test de sange.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessia ALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

quote:
Originally posted by danarux
Stiu ca nici la doctor nu pot merge (nu se vede nimic) pentru ecografie decat dupa vreo saptamana de la intarziere,nu?

Asa e, la medic nu prea are rost sa mergi mai repede de 35-40 zile de amenoree.
Daca liniuta de pe testul barza a aparut in mai putin de 5-7 minute, faptul ca ai un Surecheck negativ nu inseamna ca nu e bebe.
Sfatul meu: calm, rabdare si maine sau poimaine mai fa inca un test.
Iar peste o saptamana te asteptam cu vestea cea buna confirmata de un eco. Bafta!

Adc cu Printesa Andra (18.02.2006)

Mergi la inceput

Ma voi duce maine dimineata sa fac un test de sange - macar sa stim cum stam

Mergi la inceput

Chiar ce teste de sange trebuie facute ? nu pentru confirmare bebe si asa in general o data ce aflii ca o sa ai bebe sau daca vrei sa faci bebe?
Eu nu prea mai am incredere in ginecologul meu. Imi puteti recomanda pe cineva - stau in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

e bebe sigur!!!!!
Sure chek se pozitiveaza mai greu!

FELICITARI!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Of am fi tare fericiti sa fie asa !!!
Nu mi-am putut imagina vreodata ca poti astepta atat pana sa faci bebe
- credeam ca vrei , nu mai te protejezi o luna , doua si gata - dar cand am citit povestile voastre mi-am dat seama ca asteptarea nu e nimic in comparatie cu posibile sarcini pierdute ... complicatii ...
Oricum sotul meu deja vorbeste cu bebe ( vroia fetita acum nu mai pare ca-l intereseaza ce e numai sa fie) desi eu inca ii spun ca nu suntem siguri ... imi da vitamine ... fructe ... incep sa ma rasfat ...
O zi cat mai buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

danarux- sper sa ne anunti si pe noi rezultatul la beta. sa ceri un test cantitativ si nu calitativ. surecheck chiar se pozitiveaza f greu.
sa ai o sarcina ushoara si un bb sanatos!

bafta tuturor!

Mergi la inceput