Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by pussi

voi aveti cosmaruri cu ???? Sau am o problema la pana acum nu m-am plans de asta, dar azi m-a urmarit toata ziua visul ... si-mi venea tot sa plang. Nu stiu, sunt prea obosita, a intervenit uzura...Nu vreau sa ma credeti nebuna, dar daca mai are cineva probleme de genul asta v-as ruga sa-mi spuneti

Nu numai cosmaruri, dar cateodata ma gandesc toata ziua ca e prea frumos sa fie adevarat si ca o sa se termine...mi-e frica aproape tot timpul sa nu pateasca ceva, dar ceva in care eu sa nu pot face nimic...cred ca-s nebuna!

Eu nu am cosmaruri legate de copii,dar am de altele.
Acum,la Amira m-am mai linistit,dar la Robert aveam si eu fantezii de astea...sa nu pateasca ceva si sa se termine fericirea mea...La un moment dat chiar imi faceam scenarii precum ca vine nush cine si-mi zice ca s-a facut nush ce incurcatura la maternitate si nu asta e copilul meu,ci un altul. Intr-o seara chiar l-am intrebat pe barbata-miu ce-ar face daca...? Si el s-a uitat stramb la mine si m-a trimis la culcare.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by logam
O poza superba! Nu ratati!http://good-times.webshots.com/photo/2084033480101682984UnaZRV

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag
Vad ca va plangeti multe cu diversificarea, si nu vreau sa supar pe nimeni, dar zic si eu ca Sanduta, oare nu va stresati prea mult? Inca sunt mici, laptele inca e baza, in mod normal. Sigur ca sunt copii care mananca mai mul, dar dupa cum vedeti, majoritatea aveti aceleasi probleme, deci oare nu e normal? Se ziceca pe la ca. 1 an sa ajunga sa pape in familie, cu parintii la omasa (bine, cu ceva restrictii). Atunci de ce atata graba? Asta-i parerea mea sinu va suparati,fiecare copil este altfel, si unii poate inca nu vor, si ma gandesc ca stiu ei de ce nu. Stomacelul siintestinele poate inca nu sunt pregatite, si vrea totul mai incetul...

Ai mare dreptate! Dar pe de alta parte inteleg cat e de frustrant sa stai in fiecare zi sa pregatesti cateva ligurite de mancare,si pentru asta sa murdaresti cratita/blender/farfurie eventual si faianta dupa ce-ti scuipa mancarea. Nu mai spun de sentimentele ranite,cand stii cu cata dragoste ai pregatit mancarica respectiva.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta
Sophia are palmele si talpile transpirate, anm citit undeva ca inseamna o carenta de ceva dar nu mai stiu de ce

calciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Alta premiera in familia noastra...ia uitati www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">aici!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

un pupic tuturor pe ziua de azi!!!!!!!!
tot nu reusesc sa tin pasul cu voi....(pe DC)...

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eladea2005

avem si noi poze proaspete, caldute..

pentru cine are chef si timp.... un pic de noi

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

VOTATI-NE! MULTUMIM!

http://www. nou-nascuti.ro/album_nn.html?action=show&pid=2946

stergeti spatiul de dupa 'www.'

ERIC

Eric la 5 luni

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

si Eric e suberb, tare-mi place cu degetelul in gurita asa ganditor, si cu sapcuta pe-o ureche, smecheras...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Miha eu alaptez, deci nu pot masura cat laptic papa fata. Mi-a zis sa am grija la supraalimentare, referitor la alta papa, sa nu cumva sa indop fata.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Aralia, pe de o parte pup gimnasta mica si superactiva, pe de alta parte nu ma pot abtine sa nu ma intreb: Ce le dati fetelor sa pape de sunt asa activi ca a mea abia acum ce mai exerseaza la rasuciri, stie sa mearga ca acele ceasornicului, pe spate si cam atat...

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Miha, asa e cu papica ptr bb-i, eu cred ca mai ales dezamagirea este, ca stai si faci etc. Eu stiu de la Jasmina ca ei papa f putin la inceput, si probabil ca am alte asteptari, ca deh, am experienta :-))

Oricum, eu faceam aceeasi papica si ptr noi, ca sa nu fie asa de complicat. De ex. faceam cartofi in coaja si mai tarziusi alte legume la aburi, fara sare. O mica parte ii dadeam Jasminei, restul imbunatateam cu condimente si ceva la ei pentru noi. Si gata papica... Dar io-s mai lenesa de felul meu!

Mergi la inceput