Scandinavii... se intoarce (4)
Raspunsuri - Pagina 19
voljena spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Doruletule,ti-ai tras trese mami:))Felicitari!
Abia astept un coflict d'ala rau sa va vaz in actiune,pe tine si lilutza:)
Care mai are trese,ca io n-am vazut...??
Ha...???Conu NN?
My god,asa ceva....
aoleu ce kioara sunt
lilanda spune:
quote:
Originally posted by doruletz
oa, ce de schimbari de culoare de cand nu mai scrisei p'acilea, e epidemie de mov la scandinavi? :)
Pai doar movu' e la moda, nu?? :-)
S-apai regina io chiar nu vreau sa fiu: nici macar printesa, ca cic-ar fi stresant
volejna, risei bine de tot la comentariile alea despre maioneza!! Sa vezi tu, daca nu fratujii-s vinovati :-))
Vazui ca si Irlanda ii aratata cu dejtu'!! Asa-i trebe daca vota-mpotriva :-)) Cu ocazia asta se scoasera si scandinavii

Tot io, c-o vazui si pe prima duamana www.hotnews.ro/stiri-international-3349362-video-soldat-israelian-sinucis-timpul-ceremoniei-plecare-din-ierusalim-presedintelui-nicolas-sarkozy.htm" target="_blank">Carla la proba de 50 de metri scari!! Se misca repede :-)
speed spune:
quote:
Originally posted by lilanda
[
Vazui ca si Irlanda ii aratata cu dejtu'!! Asa-i trebe daca vota-mpotriva :-)) Cu ocazia asta se scoasera si scandinavii
ce chestie,io nici n-am stiut ca se bea pe aici...
in australia m-oi duce si io cind mi-oi invinge teama de rechini...))
mihaela_s spune:
Va salutez de la Romanika! Abia astept sa ajung inapoi la racoare
, e jale aici cu caldurile in cutiile de betoane!
In rest, nimic interesant...
.
aha, vazui si io noutatea, dorulets felicitatziuni! 
vorbe de copil...
Hobby
doruletz spune:
nseara, plecarati toti in vacanta bre?
io casc ochii la stiri, cica o eliberara farcii pe www.expres.ro/articole/detalii-articol/810740/Armata-columbiana-a-eliberat-o-pe-Ingrid-Betancourt/" target="_blank">Ingrid Betancourt , o franco-columbiana pe care o tineau comunistii de vreo 6 ani in jungla columbiana. Cica statea toata ziulica intr-un hamac (adica imaginea pe care o am io despre paradis:))) .
Acu p'acilea e agitatie mare ca fancezii de cand asteptau vestea asta. Acu se bucura de zici ca ei au fost in jungla si s-au batut cu farcii asa de mandrii sunt. Poate ca asa o fi, auzii ca L'oreal a platit rascumpararea ca sa o foloseasca pe Ingrid la reclamele de sampoane ![]()
lilutza ? cum a fost?
mihaela, mai stati bre la canicula? vez ca uite cica vine si conu NN poate va vedeti la o racoritoare p'acolo 
restu? 
speed spune:
restu...ii aici...da in afara de neasteptata si neinchipuita veste ca in irlanda continua sa ploua...
nu prea mai am ce zice...
oh,am citit in ziarul local (n-am link) ca un irlandez s-a dus sa faca operatie estetica (liposuctie si indreptarea nasului) in venezuela parca dar fiindca a luat o doza de cocaina inainte de operatie,a ...pierit...aviz amatorilor!
mihaela_s spune:
Noi mai stam olecutza pe la caldura...inca vreo 2 saptamani.
NN daca treci prin apropiere(de NV-ul Romaniei), da un semn sa bem o palinca de Zalau...sper ca n-ai uitat!
Nu ca ne-ar racori, dar macar ne-am veseli! 
Noa s-aveti un we! Noi inca ne gandim pe ce carari sa apucam...
vorbe de copil...
Hobby