Treburile casnice - impreuna?
Raspunsuri - Pagina 4
Guestus spune:
Acum serios..cind stergi praful nu ai cum sa te gindesti la ce pantofi/cirpite au bagat la Zara...sau de ce e asa important sa gindesti si sa stai pe canapea...o gura de cafea intre 2 ture in jurul mesei cu matura nu merge?
meciul e altceva...acolo intr-o secunda se poate da gol...si deci trebuie urmarit
mariamunteanu spune:
Cristina din camin, de cand e puturosenia o virtute cu care sa te lauzi ?
Adica doi oameni care abia trag de salarii, sa-si puna femeie la curatenie ca le cad galoanele daca dau cu un aspirator si un mop ? Asta-l omoara pe roman, boieria. Nu cumva sa puna mana sa-si stranga mizeria ca nu-i place - unii parca s-au nascut cu servitori. Dar ce le place acestor "domni" si "doamne", mizeria, gunoaiele si sosetele imputzite imprastiate prin casa ? Probabil ca nici pe sine nu se spala ca sa nu se oboseasca.
Maria
dayanara spune:
Guestus, dar nu se pune asa, zara cu meciul, pune si tu meciul vs telenovela, sau meciul vs emisiune de barfa
ivan si dayanara
larissa_79 spune:
Guestus da' sa stii ca tu ai dreptate....
Inainte de bebe aveam treburile impartite foarte echitabil as spune eu, cam juma' juma. Cat am stat la pat cu probleme in sarcina a facut bietul om tot tot. Mai cum imi place mie...mai asa si asa dar a facut. Acum de cand sunt eu acasa cu bebe si am preluat eu ce e de facut in casa mi-am dat seama ca imi place sa fac singura treburiele, ma organizez mai bine asa. I-am lasat lui doar mare parte din cumparaturi, toate facturile. Mai am si eu cate un moft cateodata si il mai pun la treaba. Dar...ma organizez foarte bine singura si chiar imi face placere sa fac totul pentru noi , ca doar femeia e stapana casei. Si sa stiiti ca am si norma intreaga de job, facuta de acasa!
Acum conteaza si ce om ai acasa si ce bun simt are. Ca un vas acolo spala si el cand are timp dar prefer sa faca alte treburi barbatesti. Noi nu avem tv deci nu luati in calcul ca leneveste.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Cristina_A spune:
quote:
Originally posted by sdaniela
Plus daca ai sa temariti si ai sa ai o soacra afurisita si obsedata de curatenie ce ai sa faci?
Divortez!
Miltumesc pentru mesaj, mi-a dat de gandit.
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
carla2005 spune:
Sunt oameni care stau cu berea in mana si oricat ai face tu curat, ei nu se simt prost, am cunoscut eu un element din asta...ideea e ca mi-a prins bine mi-a fost cobai pentru tot ce am gatit, am invatat sa calc camasi pe uniformele lui (am o viteza la calcat camasi...super) si multe altele, ca doar vroiam sa-l impresionez, oricum persoana respectiva este trecuta la capitolul "experiente utile"!
In alta ordine de idei, eu nu suport persoanele obsedate de curatenie-dar OBSEDATE- pe mine ma apuca nervii cand vad apucati din astia! Sunt unele persoane parca nu merge viata mai departe daca nu e totul cristal! Cunosc femei care nu au iesit odata cu copii in parc, la joaca fiindca au treaba (calca, spala, gatesc)!
mama de 1 an si 5 luni
alison spune:
de nu avem menajera,treburile trebuiesc impartite.la noi fiecare face ce poate si se pricepe mai bine ca sa avem mai mult timp de petrecut impreuna.pt. asta nu trebuie nervi ci rabdare si perseverenta si nitel bun simt din partea partenerului.
alison,mami de simon
poze
sdaniela spune:
Cristina,
iti place sa alegi calea cea mai usoara. decat sa te schimbi tu mai bine renunti la sot. Interesant.
Anca Vlad spune:
Of Cristina... ma ingrozesc!!! Am stat si eu in anul 2 de facultate (cu vreo 15 ani in urma) in camera cu o fata careia parintii ii cumparau parfumuri scumpe si inele de aur cu platina... iar ea curata ceapa si arunca cojile sub pat... laolalta cu lenjeria intima folosita... pentru ca mai avea si alta! E cosmar cu asa colega de camera zau!
Guestus spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Sunt oameni care stau cu berea in mana si oricat ai face tu curat, ei nu se simt prost, am cunoscut eu un element din asta...ideea e ca mi-a prins bine mi-a fost cobai pentru tot ce am gatit, am invatat sa calc camasi pe uniformele lui (am o viteza la calcat camasi...super) si multe altele, ca doar vroiam sa-l impresionez, oricum persoana respectiva este trecuta la capitolul "experiente utile"!
asa si trebuie sa vezi situatia....sa o iei ca pe un antrenament usor...la facut mincare..la calcat ..la sters praful..
era de la divizia de tanchisti Pitesti fostul?