Treburile casnice - impreuna?
Raspunsuri - Pagina 13
Guestus spune:
quote:
Originally posted by J G
asta-mi aduce aminte de un coleg mandru nevoie mare ca nevasta-sa ii nascuse baiat si-mi spune "e baiat, face pipi in picioare". l-am asigurat ca si fetele pot face asta fara probleme.
okay...iar va laudati fara noima
daca arunca unul o tigara la 3 metri poti sa o stingi sau nu?
J G spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by J G
asta-mi aduce aminte de un coleg mandru nevoie mare ca nevasta-sa ii nascuse baiat si-mi spune "e baiat, face pipi in picioare". l-am asigurat ca si fetele pot face asta fara probleme.
prove it!!! prove it!! ca nu te cred!!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
coltofeanu spune:
quote:
Originally posted by J G
Tu chiar poti?????? Cred ca te lauzi si ajungem la sectiunea umanitara.
Dahriana spune:
quote:
Originally posted by Dahriana
try,ai mare dreptate.
Cel mai sigur,asta e cauza.Educatia primita,Romania ca tara,mentalitatea.
Dar de ce oare nu vor si ei sa invete ca nu-i normal sa fie el cocos si ea gaina ? Sau asteapta sa le ia strainii toate femeile si sa ramana burlaci ?
Sincer,eu vad din ce in ce mai multe romance casatorite cu straini si care sunt mai mult decat fericite.Pur si simplu cu un strain te simti pe picior de egalitate!
..Dahri...
auzi...pe tine te maritam cu 1 japonez...ca aia sint muncitori tare de tot. sa vezi cum o sa stai tu cu tigara in mina stinga si cafeaua in dreapta si el o sa faca tot prin casa...
N-am viciisi nu-mi plac japonezii.
Asa ca,sa nu faca nici domnia lui din leneveala un viciu
..Dahri...
sdaniela spune:
Si daca tot a iesit altceva decat ce mi-am propus. Vedeti ce are de spus si un prieten de a lui Guestus http://www.menarebetterthanwomen.com/
Si dupa asta astept comentarii legat de barbati, curatenie, femei barbati, barbati momai si altele.
Un mesaj destul de interesant legat de masculinizarea femeii si efeminarea barbatilor gasiti si in melodia de la Suie Paparude - A fost odata.
Uite tu JG nu toate am avut norocul de a avea barbati cu o mentalitate atat de "occidentala", iar pentru noi astea ghinioniste am postat acest subiect pentru a gasi solutii la o problema comuna. Feminismul e bun dar nu dus la extreme.
Rolul unei femei nu e sa faca curat si mancare toata ziua, dar nici sa lase toate treburile casnice pe seama lui. Amandoi folosim aceeasi buda, amandoi murdarim farfurii,amandoi intram incaltati pe covor asa ca treburi casnice = amandoi. Problema e cum?
Parerea mea.
ocebine spune:
quote:
Originally posted by sdaniela
Si daca tot a iesit altceva decat ce mi-am propus. Vedeti ce are de spus si un prieten de a lui Guestus http://www.menarebetterthanwomen.com/
Si dupa asta astept comentarii legat de barbati, curatenie, femei barbati, barbati momai si altele.
Un mesaj destul de interesant legat de masculinizarea femeii si efeminarea barbatilor gasiti si in melodia de la Suie Paparude - A fost odata.
Uite tu JG nu toate am avut norocul de a avea barbati cu o mentalitate atat de "occidentala", iar pentru noi astea ghinioniste am postat acest subiect pentru a gasi solutii la o problema comuna. Feminismul e bun dar nu dus la extreme.
Rolul unei femei nu e sa faca curat si mancare toata ziua, dar nici sa lase toate treburile casnice pe seama lui. Amandoi folosim aceeasi buda, amandoi murdarim farfurii,amandoi intram incaltati pe covor asa ca treburi casnice = amandoi. Problema e cum?
Parerea mea.
Dana
Depinde ce intelegi tu prin feminism. Ma indoiesc ca avem aceleasi vederi.
Mizeria de video postata nici macar nu merita comentata.
Solutia comuna se reduce la comunicare si respect. Din partea ambilor parteneri. Atit.
Daca spui partenerului nemultumirea ta (vezi - curatenia) si el te ia in bascalie, lipseste un ingredient esential: RESPECTUL. Fara asta, n-ai nimic...indiferent cit il iubesti.
Acuma asta presupune ca si tu la rindul tau il respecti...si daca l-ai "prins" in plasa cu talente de gospodina/femeie perfecta/sexy/etc si acum te vaiti, sorry...culegi ce semeni. Nu mi se pare drept ca inainte de casatorie (sau doar in doi) sa etalezi indeminarile casnice iar apoi sa-l iei de mot ca nu te ajuta. E reclama mincinoasa.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
sdaniela spune:
Anamaria mi-ai dat ocazia sa iti spun cum ne-am hotarat sa ne mutam impreuna. Nu vreau sa ma laud dar adevarul e ca atunci cand l-am dus acasa la mama si i-am aratat cada frecata de mine s-a indragostit pe loc. Si cand m-a vazut cu sortul si cu o prajitura de casa in mana a zis ca tre sa ne mutam cat mai repede impreuna. WTF!
Get real people!
Tethys spune:
Eiii... apai, Dana draga... inseamna ca el si-a dorit "femeie in casa" si... cam atat. Asta daca intelegi ce vreau sa spun... iar, daca-i asa... nu prea cred ca-l poti schimba... ca doar de aia te-a luat... adica s-a indragostit de tine , nu-i asa?!? No offence...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze .
J G spune:
Nu stiu zau daca sa rad sau sa plang, dar nu inteleg de ce te-ai ofensat asa?
Nu stiu de unde ai inteles ca as fi feminista? Cand eram pustoaica poate, acum nu sunt pentru nu e nevoie! Nu mai avem pentru ce lupta...
Nu e mentalitate occidentala este bun-simt si educatie. Cred ca traim in lumi diferite... eu daca m-as fi laudat cu o cada frecata bine cred ca as fi avut parte de o privire lunga si apoi un spate: n-ar fi fost ce cauta el la o femeie, no offence! Sincer nici nu pot sa-mi imaginez ca o asemenea scena s-a intamplat in realitate... pai nu inteleg de ce te plangi?
Auzi get real! People!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
coltofeanu spune:
Fetele... referitor la "cada frecata" ... Dana a spus-o ironic. Eu asa am inteles! Normal ca un barbat nu te ia de nevasta doar daca vede cada frecata, dar pentru unii este si asta un criteriu pentru a-si alege nevasta. Pentru ca degeaba este frumoasa si desteapta daca locuieste intr-o casa murdara. Ei nu vor sa stea asa. Dar nici nu pun mana la treaba.Doar asteapta.... cica este treaba de femeie.