Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Am reusit sa incarc si eu pozele din calatoria in tara. Din pacate cele de la 7 luni nici macar nu sunt descarcate pe calculator...si acum facem 8 luni.

Va urez o noapte buna, acum chiar plec la citit!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Danuta36

Rodica si pe mine ma bate gandul sa il pun la olita...

Carpatino f tari bancurile de la cap 141

Nana

Sim si Mario a fost la a doua infectie urinara si tot asimtomatic a fost...zilele astea trebuie sa ii refac urocultura si o sa vad daca a reaparut. Multa sanatate lui Stefan

Ana si eu simt ca m-am tampit de cand lucrez de acasa...efectiv nu am mai avut timp de nimic...am zis ca atunci cand o sa am bona o sa ma linistesc si eu...dar slabe sanse....acum am un job in plus...sa vad cum se descurca ea cu copilul

Andreeaiosif am vazut un papanas superb cu ochisori albastrii

Prisi, Mandarinuta Mario isi face singur scarba, daca nu ii dau blenduit...daca nu e o pasta super fina, e jale

Nana sa stapanesti sanatoasa scaunelul, e foarte frumos. Pacat ca nu au si reprezentata si in Romania, ca mai aveau un musteriu.

Adriana30, Alexpa bine ati venit printre noi

Adriana30 pt urocultura exista niste pungute specilale pt bebelusi

Sabina cum prepari mamaliguta pentru bebe? Cu malai din ala care il folosim noi?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Acum am aterizat si eu de la film, am fost la Indiana Jones. La noi totul ok, Alex e usor cu muci, dar e asa de 2 saptamani. De fapt nici muci nu are, este cam cum a fost Andrei, doar mucoasa inflamata si nu respira bine. Sper sa ii treaca mai repede. Andrei e bine, ii iese in sfarsit un dinte sus, se vede iesit, dar nu se simte. Cred ca pana luni rupe gingia. Dar baiatul e cuminte. Cam mofturos la mancare.

Betty, am luat toate examenele, multumesc. Bona nici nu am mai cautat, nu prea mai am timp de nimic. Am mai dresat-o pe actuala si sper sa ramana asa.

Ana, ma bucur ca Vlad e bine, daca era ceva viral nici nu merita sa ii dai antibiotic degeaba. Dar banuiesc ca ai luat preventiv la pachet. Cand te intorci iti fac sumarul pentru Belek, nu are sens sa te incarci acum. Papillon Ayscha imi placuse si mie (ca sunt vreo 4), insa nu aveau interconnected si noi asa voiam. Oricum il pusesem pe short list si l-a eliminat al meu, asa ca nu am mai cerut info suplimentare despre el. In rest pot sa iti spun una alta, si de la agentie am aflat, si am stat o seara intreaga sa citesc review-uri pe tripadvisor. Dar cum spuneam, vorbim cand te intorci. Drum bun si petrecere frumoasa!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Vazut si Tudor scump de Yaia! Pare ca i-a prins bine drumul ca era vesel nevoie mare.

Gata, ma retrag si eu, desi azi am dormit la ambele reprize de somn ale lui Andrei (deh, am profitat ca nu era atomica). De maine iar formatie completa, deci oboseala, si de luni serviciu. Mda...

Noapte buna si duminica placuta!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Cu toate ca nu este inca miezul noptii, totusi:

Yaia Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii si realizari!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Va urez noapte buna...eu ma bag la somnic

Yaia La multi Ani pentru maine, sa fi sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii in cursul vietii.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

YAIA LA CAT MAI MULTI ANI SI SA FI IUBITA!...felicitari si micului terorist ca a fost cuminte

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Yaia sa fi iubita, fericita si sa ai parte de sanatate si bucurii de la cei dragi

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la multi ani Yaia! fericire, santate si spor in toate!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Luy multumim mult de intrebare , facem bine. Adica ma rog, a venit si pe-aici caldura, azi s-a iritat la pasa, asa ca am pus-o pe balcon la soare, in cadita, doar in body, cu multe jucarii, sa se mai aeriseasca si ea.
Joi a fost zi libera, au venti nasii Elizei la noi si am iesit la plimbare. Soare, frumos, motiv sa testam noul scaun de bicicleta pentru printesa. Casca aia era cam mare si cam grea pt capul ei, dar in rest i-a placut la nebunie. Ne temeam cum ca ar avea frica de viteza/inaltime, dar nici gand de-asa ceva. Cand dascarc pozele, pun si link la ele...

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput