Casnicute sexy (173)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

si svcz.ca sunt cu stefy in brate..m-am grabit sa trimit mesajul ca sa nu-si mai bage degetelle.... a crescut si e asa de svapaiata..oare ce m-oi face mai incolo daca acum e asa... ca sa stau un pic linistita tb sa o pun in scoica cu centurile puse..altfel..e ca argintul viu..

avem pozat un primul dintz aici..caci acum avem doi..dar nu mai reusim sa pozam...

nu va spun in ce pozitie stau acum cu ea in brate ca sa reusesc sa scriu ceva

da' mi-e draga

Stefania x2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Mono,m-am dus mai intai prin alte parti ca am mai mult de citit. Incep cu ce-i mai greu.
Da,krem-ul l-am facut cu Crem Ole de capsuni,dupa reteta originala,in tava-floricica. Ca doar fii-mea e o floricica,nu?
Iti place rochitica? Si mai avem,asta e doar inceputul. Stai sa ne vezi dupa ce ne-o creste parul.
Apropo de par...in seara asta l-am tuns pe Robert.Aproape cheliuta. L-am lasat pe mana cumnata-mii si eu mi-am vazut de musafiri.Cand m-am dus sa-l vad am avut un soc,parca era scapat de la orfelinat dar acum m-am obisnuit si chiar e simpatic. Are o fatza de baiat rau,din gasca de duri.

Miki,ce faci? Ce-ai scapat dupa canapea?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Am scapat siropul pt tuse . La multe lunisoare Amirei. Abia astept sa-l vad pe Robert cu noua freza.

Miki

Mergi la inceput

Am trimis mesajul din cauza reclamei. Pfuuu ce ma enerveaza.

Moni, as veni la o vorba dar n-am cu cine

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

stefiiiii...m-ai bagat de tot in ceatza in ceatza? 2 cu 2?
bb2???
Doamne ce-a crescur piticuta ta sa stapaneasca sanatoasa dintisorii si cercelushii e o frumushica

miki sanatate multa
da cum bre' io-s invizibila sau cu mine nu vrei sa vb?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Nu esti invizibila bre. Noi doua putem vorbi si pe mess . Beyyyyyy la raport toata lumea.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

e bine ca ma vezi atunci
Danelutzoooooo...unde esti soroooo?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

multumim monica
uite bre' ce mai ghicit..da, era vb de 2 copii in 2 ani
nu era in program..dar daca tot e sa vina..m-am cam obisnuit cu ideea...daca o sa fie o sa fie...

Stefania x2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ahaaa...Stefania...deci aici trebuia sa aflu raspunsul la combinatia de 2 luate cate 2. Deci e samburel pana la urma? Bravo! Ma bucur!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

inca nu te bucura ..ca eu am zis posibil..dupa mine e o probabilitate de 90%... sapt viitoare merg sa ma intape

Stefania x2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput