Casnicute sexy (173)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

bey daca va deranjam eu cu danelutza putem sa vb si pe mess
alooooooo adunareaaaaa

Hoooo...stai nu da...ca eu am lipsit motivat!
Multumim pentru urari! Am avut musafiri la aniversarea celor 6 lunite
Special pentru ei am pregatit tortulet si niste bomboane Brigadiero cu cocos,pe care n-am mai apucat sa le pozez.Bine macar ca am mai apucat sa gust una!
Va pup...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

iote draga mea ce mesaj tocmai iti pregateam acu' daca am zis ramane scris
(mihoooooo nu dadusi fata si tu macar o maslina o aluna ceva? si te mai vazui si prin alte parti si pe-aici nu...uluto)

acu vazui ca ne lasasi mai la urma da' pana la urma nu ne=ai uitat
mai amira e o scumpete si=o frumoasa zambareatza... si in rochitza asta(apropo m-ati omorat cu toaletele...voi si paxelina) este o mica domnisorica eleganta
de tortuletz ce sa mai zic...baga detalii...ai facut si crema in loc de vanilie ai pus crem ole de capsuni? servesc o feliutza...multumesc

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miki

Mergi la inceput

Mono,m-am dus mai intai prin alte parti ca am mai mult de citit. Incep cu ce-i mai greu.
Da,krem-ul l-am facut cu Crem Ole de capsuni,dupa reteta originala,in tava-floricica. Ca doar fii-mea e o floricica,nu?
Iti place rochitica? Si mai avem,asta e doar inceputul. Stai sa ne vezi dupa ce ne-o creste parul.
Apropo de par...in seara asta l-am tuns pe Robert.Aproape cheliuta. L-am lasat pe mana cumnata-mii si eu mi-am vazut de musafiri.Cand m-am dus sa-l vad am avut un soc,parca era scapat de la orfelinat dar acum m-am obisnuit si chiar e simpatic. Are o fatza de baiat rau,din gasca de duri.

Miki,ce faci? Ce-ai scapat dupa canapea?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

miha (glumesc mey)
sa-i fie de bine tunsoarea robertzelului sa sti ca si eu pe alex il tund numai scurt...acasa il iau cu 12 mm (cu masina electrica) si la frizeria de pitici il tunde din foarfeca dar tot asa scurt... el intra de cel putin 3-4 ori pe sapt in piscina si imi este mult mai simplu sa-l spal si sa-l usuc cu prosopul (fara uscator de par) e si mai igienic si e si frumos ca e baiatul meu
pune poze sa vedem si robertzelul nu numai floricica
miki iesi de dupa canapea si hai la vorba
noi am fost in parc si efectiv ne-au zapacit...nu-sh ce-au avut da' tare obositori au mai fost, acum astept sa-i adorm sa ma uit si eu la un filmuletz sau emisiune...linistita
somn usor tuturor
mai putin mirela, cami,olga...pe care le si le astept la povesti

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Helau!

Nu da nimeni o cafea?

Monica,initial cica l-a luat cu 9,dar i s-a parut prea mare si l-a luat cu 6.
Am vrut sa-i fac o poza dar nu vrea sa mai pozeze mey...Cum ma vede cu aparatul cum se stramba si maimutareste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mai bine ma ascund in spatele la mai muuuuuuuuutor cafele..ca poate asa nu s-a simtit lipsa mea...

Stefania x2

Mergi la inceput

miha la cat mai multe lunite Amirei ..si ma abonez si eu la bucatica mica de tortulez.. se poate...? am pofte

si acum ca tot m-ai facut curioasa arata si tu o foto cu Robert.. eu una nu cred ca arata rau..el e frumusel oricum

un la toate fetele...

Stefania x2

Mergi la inceput

stefania, multumim de cafelutza si bine ai revenit
de ce zici ca ai pofte?
miha lasa ca a venit caldura si e fff bine pentru el si vorba stefaniei sunt convinsa ca e super frumos si ochios
eu sunt inca la stiri de-acasa si cafelutza
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

pai iasa sa vad daca ghicesti..s-ar putea sa fiu 2 cu 2

Stefania x2

Mergi la inceput