Casnicute sexy (173)
Raspunsuri - Pagina 11
monica-elizabet spune:
neatza fetele
La multi ani! Mara sa fii sanatoasa si sa-ti dea DD numai bine si tot ce-ti doresti 

miki
multam de cafelutza
e tare buna
mm...ce bunatati ai facut ieri...
noi azi ne pregatim de un gratarel langa piscina si apoi cumapraturi de 1 iunie... ![]()
alinutzo,
ce-i cu putza baiatului fato? ![]()
Danelutzo, nu ne zici si noua nimik azi nici
nici 
miho, pe unde staia scunsa?
la apel
Lianoooooooooooo...ma auzi ?
atelocin da tu? ![]()

va
pe toate sa aveti un we fain asa cum va doriti
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
![]()

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
chiar le faci baie pe rand sau la amandoi?
Pe rand,pentru ca Amirei ii fac pe la 20.30 iar Robert merge un pic mai tarziu,pe la 21.30,ca nu-l lasa Marius sa stea prin casa dupa ce face baie,cica-l trage curentul,la oo.
Ce sa-i fac la barbatul asta al meu?Are si el 2 frici de care nu poate scapa,cea de curent si cea de nevasta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
iertaciune ca n-am mai dat pe aici, dar am venit cu vesti bune.
azi am fost la eco, suntem bine si suntem.
Felicitari!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Cuscra baga si o sectiune, macar sa ling ecranul, nu-mi bagi doar impletita intreaga...
Iaca la sectiune nu m-am gandit si acu nu mai am ce poza.Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
aha, intelesei treaba cu fricile ![]()
las ca se face amira mai maricica si ii faci ei baie mai tarziu si atunci se imbaiaza impreuna...sa vezi distractie pe ei ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
sar'mina de urari gagici! nu e sigur 100%, noi inca mai speram ca pina pe 19 iun cind mergem la buc, sa-i cada putza
Ce-ai cu putza baietului bre?

.