Casnicute sexy (173)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noapte buna miha dar mai intai placuta
chiar le faci baie pe rand sau la amandoi?
noi am avut o perioada cand le faceam impreuna si se jucau asa frumos...acum rar mai intra amandoi ca alex e deja baietel mare
miki ce-ai "impletit" bun pe=acolo?
eu o astept pe mama sa intre sa ne conversam ca in fiecare zi si vad ca nu mai apare

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

iertaciune ca n-am mai dat pe aici, dar am venit cu vesti bune.
azi am fost la eco, suntem bine si suntem .
toate.
miine citesc din urma.

alexa simami

Mergi la inceput

iuuuu-huuuuuuuu

felicitari mamicuto sa fiti sanatosi

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Alina felicitari pentru cuculet, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos.

Monica multumesc, dar treaba multa voi avea la sfirsitul saptaminii viitoare, iar daca am noroc si gasesc un meserias bun, vinerea viitoare montez cuptorul nou. Cu bucataria, tot ma lingusesc pe linga sot si cica... montam cuptorul ca oricum pentru alta bucatarie mai dureaza vreo luna pina o aduc si o monteaza. I-am explicat ca am renuntat la visul de a-mi cumpara masina si ma multumesc cu o bucatarie noua , momentan , asta va spun voua nu si lui.

Cuscra baga si o sectiune, macar sa ling ecranul, nu-mi bagi doar impletita intreaga...

Miki iti trimit cu draga inima ploaia de la mine, ca eu de doua luni m-am saturat... Ciresele s-au crapat si mucegaiesc pe copac, de copt sint coapte doar pe jumatate, capsunile si alea sint mari frumoase si negre de mucegai

Liano daca-ti spun ca te tuc , apari sau nu ?

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

mama mia..cireshe ...pe-aici n-am vazut
mai aduc din sud cateodata si apar in reclama de la magazin dar pana am ajuns nu am mai gasit si costa...ca la balamuc...dar as da numai sa le gust nitel
Liano... pe unde-mi umblii?
eu fug dupa alex la scoala si apoi in parculet
va puuuuup pe toate si ne "vedem" diseara(noapte) daca mai sunteti

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

si ceaiul sunt pregatite.
Va doresc un WE minunat

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

miki ce-ai "impletit" bun pe=acolo?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Un pui si niste legume congelate la cuptor, salata cu castraveti si rosii ( preferata mea ) si cateva clatite pt. pofta soatzei

Miki

Mergi la inceput

Alina, sarcina usoara in continuare si un baietzel sanatos
Danutza, leao mi-ai trimis aseara ploaia.... n-a tinut mult, vreo 2 ore . In apropiere de noi ( intr-un oras -la 30 de min de mers cu masina) a fost grindina de marimea unei mingi de tenis. Dupa cum ti-am zis de vreo 2 saptamani ne ``ameninta `` orasul cu furtuna si tunete....dar inca nimic la noi ( asta nu inseamna ca-mi doresc ploaia .

Ma enervai rau. Nu pot edita mesajele din cauza reclamei, asa ca va bombardez cu postari una dupa alta

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Mara !
Sa cresti mare printesa, sa fii mereu fericita, norocoasa, sanatoasa, alaturi de parintii tai !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

sar'mina de urari gagici! nu e sigur 100%, noi inca mai speram ca pina pe 19 iun cind mergem la buc, sa-i cada putza
toate, fug sa bag copila la somn.

alexa simami

Mergi la inceput