Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (32)
Raspunsuri - Pagina 13
andreyutza spune:
Alexia sa-ti traiasca printzesita si sa va aduca multe bucurii. E superba!! Iar de tine, ce sa spun, parca nici n-ai fi nascut, arati minunat.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
12+
aerlilian spune:
Fete dragi,ce e cu voi???Niciuna de atata vreme?Eu astazi,in z23 am facut test si e negativ.Iar am plans pana am inundat lumea...Nu ma pot resemna si nu pot intelege de ce nu se uita Dumnezeu si la mine?Oare voi vedea vreodata un test pozitiv?
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Va multumesc frumos pentru urari!!Magdita, Ancaoradea, Alexia28, Ylari

Eu azi sunt z1 si de maine incep tratamentul.
Aerlilian nu fi trista iubita!
cu drag Ioana
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Aerlilian
ai sa faci o IA, asa cum te-a sfatuit dr.T si va fi una norocoasa, ai sa vezi!! Considera aceasta noua luna, un nou inceput si o sa te simti altfel!
Eu am inceput de azi stimularea si ma rog sa fie totul bine de data asta!
Sunt si eu putin suparata, pentru ca mi-am luat analizele acelea obligatorii de Stat si mi-a iesit Anemie cu lipsa acuta de fier si nu mai stiu ce vitamine. Trebuie sa mi le repet si la alt laborator si sa inghit Fier vreo 3, 4 luni de acum incolo. Asa ca m-am blindat cu o tona de vitamine pe langa Fierul cu pricina si deja m-am ingrasat 1 kg. Ma bucur ca am aflat de ce slabeam de ceva vreme, desi mancam la fel ca inainte. Sper doar sa nu ma ingras prea mult acum, pentru ca ma simteam bine la cele 50 de kg. ![]()
cu drag Ioana
magdita spune:
Aerlilian
, imi pare rau pentru z1. Insa o luam de la capat, da? Pana vom reusi ! Legat de IA, eu te sfatuiesc sa nu faci cu clomifen, ca e pierdere de vreme. Vezi cum vorbesti cu Tutu sa faci stimulare injectabila, sunt sanse mai mari. Pup fata luptatoare si tin pumnii !
Ioana
, tinem pumnii stransi, stransi sa reactionezi bine la tratament si sa ne dai vestea cea mare in curand !
Alexutza
, ti-am vazut minunea si m-a apucat nostalgia amintindu-mi intalnirea noastra de anul trecut, de pe 20 iulie, de Sf.Ilie, la Tutu la cabinet, cand mi-ai aratat pozica cu bebele mic
. Cum mai trece timpul...
Pup toate fetele dragi si va urez o saptamana excelenta ! 

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
Boo spune:
Salutare !!
M-am intors si eu din concediu
Din pacate sunt din nou la servici pentru inca vreo luna. A fost asa bine .. as mai fi stat vreo 3 ani asa cu burta in sus la soare. Am mai pus cateva poze cu burta in toata splendoarea ei ![]()
Aerlilian imi pare rau ca nu a fost nici luna asta, dar nu dispera. Mergi pe mana lui Tutu si fa o IA ca poate o sa fie asta cu noroc. Eu iti tin pumnii si Alex la fel.. si crede-ma ca are niste pumni si picioare ... Sincer nu stiu cand doarme copilul asta ![]()
Va pupicesc pe toate tare !!!!!!
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
ancaoradea spune:
aerlilian Pup dulce fata, ce-i al tau e pus deoparte
, dar eu zic ca si magdita ca e timpul sa schimbi strategia. Normal ca si eu sunt pt IA cu stimulare injectabila, ca asa mi-am obtinut comoara.
Ioana Tinem pumnii pt stimulare, sa meraga totul bine si cu rezultatul pe care il astepti de multa vreme. Nu-ti fa griji cu lipsa de Fe, e o chestie specific feminina
. Papa Fe 3 luni si ai grija la tranzitul intestinal
. In legatura cu vitaminele, numai B2 stiu ca ingrasa.
BooCe frumoasa burtica bronzata de bebe alexandru! o sa ai un flacau puternic, care o sa te solicite la max. Profita acum de zilele senime de odihna![]()
Eu sunt f f f fericita. Avem FETITA!!!! Cica e 100% sigur, am vazut-o sambata si m-am indragostit. Seamana la nasuc si ochi cu taticul. Cred ca e f frumoasa. Abia astept sa-mi vad la sf lui oct printesa. Totul e ok, placenta si-a revenit, a urcat unde trebuie, deci de acum am o sarcina absolut normala. O sa incep sa mai fac miscare, ca pana acum m-am tot pazit. Am pus o poza cu bebita din profil, ca sa ma laud ce printesa am ![]()
20+ cu 
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
ancaoradea spune:
Am scris un mesaj lung si nu stiu ce s-a intamplat, ceva eroare si nu s-a trimis
aerlilian pup fata sa se simta mai bine! sfaturi nu vreau sa dau, dar bineinteles ca sunt de parerea magditei, eu asa mi-am obtinut minunea, dupa 6 luni de z1.
Ioana Tinem pumnii pt stimulare, sa fie cum iti doresti de atata vreme. Papa Fe si ai grija la 
Boo parca vad ce facau energic o sa ai, deja te vad fugind dupa el prin casa. Odihneste-te cat mai poti!
20+ cu 
ancaoradea spune:
Se pare ca s-a trimis primul mesaj, iar eu v-am plictisit din nou cu acelasi continut
. Ma iertati, inca sunt euforica de la vestea de sambata ( in sufletelul meu, in adancime, mi-am dorit mereu fetita), dar nici baietel nu m-ar fi deranjat. Ce printesa o sa aiba mama!
20+ cu