Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ralu...iti vine sa mananci comoara aia mica, e un dulcel. Nu uit, cu siguranta ca va veni bebe, dar cateodata mai imi pierd rabdarea.
Ioana... pentru tine, Bunul Dumenzeu sa-ti ajute
Cristina.. ma bucur ca nu ne-ai uitat, ne dai forta, toate , mamici si gravidutza, ne ajutati mult
Ylari...Felicitari, sa iti traiasca printesa, cum sa te uitam, multumim de urari, Doamne ajuta tuturor femeilor care isi doresc un bebe mic. Printesa ta e o dulcica, doamne cata fericire...
Ancutzule... ciresica mea gravi
Hera...creste burtika?
Alexia, Monica...ceva noutati, ce nazbatii mai fac fetele?
Boobulina...nu-i gata concediul, sa te gandesti la noi
Magdita, Fireyes, Sonia,Violeta, LiliFi...
Tuturor aveti grija de voi.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Mada dulce si nu-ti pierde speranta. Sigur te va ajuta Bunul Dumnezeu.Burtika mea creste creste.Am inceput sa ma simt mult mai bine.Bebelina mea e din ce in ce mai activa.

Anca am vazut pozele cu burtica, esti o graviduta f frumoasa.Sa ne zici ce porti pana la urma in burtika.

Ylari ai o dulceata de fetita, sa-ti traiasaca si sa te bucuri de ea.
Aerlilian am vazut ca ai schimbat doctorul, sigur va fi cu noroc.Sa ai incredere.

Si pup totate fetele.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Anca, te pup, iubita si pe tine si pe burtica si poate macar virtual beau si eu dup tine:)

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele,

Ioana, cred ca stie profesorul ce stie. Eu te sfatuiesc ca inainte de inceperea Dipherelinului, in z2, sa iti faci un beta hcg sa fii sigura ca nu e sarcina. E posibil sa fi sangerat de la o eventuala implantare. Doamne ajuta sa nu mai fie nevoie de nici un FIV.
Ralu, sa iti traiasca mandretea de baiat !
Fireyes,Mada,Aerlilian,Hera,Ancutza,Vio,Andreytza(ce mai trece timpul, esti deja sapt.11),Ylari ( sa iti traiasca printesa )

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ancuta,Hera ,ce bine e cand mai avem vesti de la voi...Poate puneti si voi niste poze cu burticile...Mai ale tu,Hera,ca pe Ancuta am vazut-o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Hera25 V-as spune cu placere ce ascund in burtica, dar nici noi nu stim. Sambata asta avem morfofetala de trim 2 si poate se indura ungurii sa ne zica ei, deh au ochiul mai format...ca ai nostrii mi-au spus doar ca ..are vezica, in resti nimicuta.Nici macar cat e de lung.Iti dai seama cum numar zilele pana atunci.Pupici pt fetele mele!

20+
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Va multumesc tuturor ptr urari si complimente!
Ioana, iti tin pumnii ptr noul FIV
Ancaoradea, shmekero, de ce imi infigi cutzitul in rana cu socrelle cruella??? Pupic si tie!!!

Uof, uof, ce trece timpul... parca acum imi faceam cont pe DC special ca sa ma imprietenesc cu voi!!! Asta e primul topic la care am scris.

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Am cam disparut o perioada, nu prea mai sunt la curent cu noutatile, am avut-o pe pitica racita saptamana trecuta si apoi ne-am pregatit de botez care a avut loc duminica, am fost super stresata, Natalia a plans o groaza la biserica, doar cand a bagat-o preotul in apa nu a plans. Am pus cateva pozici la semnatura sa ne vedeti ce mari am crescut.

Va pup si acum ca ne-am mai linistit o sa intram mai des.

Ioana am inteles ca incepi FIV ul, te pup si ma rog la DD sa reusesti
Ralu pupici pentru Tudor si pentru tine

Pup toate fetele dragi Ioana, Ralu, Boo, Lucialu, LilianaFi, Magdita, Mada, Aerlilian, Ancutza,

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Alexia..sa iti traiasca crestina, Bunul Dumnezeu sa o ocroteasca, sa fie sanatoasa.Mi-au dat lacrimile, e o printesa in miniatura , mami si tati super fericiti, iar tortul m-a dat gata, pe masura printzesei.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alexia ,nici nu stii la cine sa te uiti mai intai...mama si fata sunt absolut splendide!!!Sa fiti fericiti toti trei,draga mea!!!

Mergi la inceput