Aspirante optimiste > 20 (312)
Raspunsuri - Pagina 18
oanaiacovita spune:
Diana, desi in general imi gasesc usor cuvintele sa incurajez pe cineva, acum imi este greu.
O sa iti spun ce i-am spus unei bune prietene, incearca din toate puterile sa iti mentii casnicia fericita....odata ce apar supararile, se vor tine lant, iar un bebe trebuie sa intre intr-o familie fericita. Are DREPTUL asta.
E greu, dar viata e plina de sacrificii si suferinte.
Iar noi suntem OPTIMISTE...
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
sunshine4ever spune:
Fereasca bunul Dumnezeu de asa mare necaz. Sa odihneasca in pace fetita , iar parintilor sa le dea multa tarie ca sa poata sa treaca peste necazul acesta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
in asteptarea unui ingeras
unducthable spune:
quote:
Originally posted by oanaiacovita
Diana, desi in general imi gasesc usor cuvintele sa incurajez pe cineva, acum imi este greu.
O sa iti spun ce i-am spus unei bune prietene, incearca din toate puterile sa iti mentii casnicia fericita....odata ce apar supararile, se vor tine lant, iar un bebe trebuie sa intre intr-o familie fericita. Are DREPTUL asta.
E greu, dar viata e plina de sacrificii si suferinte.
Iar noi suntem OPTIMISTE...
Oana
Unpentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
nu m-am certat cu sotul meu si ne iubim foarte mult
doar ca eu nu mai fac fatza ... , ma tin tare la suprafata , dar vad ca ma prabusesc ..., nu pot rade cand am o tristete in mine ... , ma lupt sa stiti , ... , e proaspata pierderea .. , acuma ma inteapa un pic la uter , poate voi ramane luna asta poate data viitoare , imi va da Dumnezeu bucuria de a ma schimba imediat , as uita mai repede tot , dar acuma, chiar daca am semne de sarcina sau voi avea , e ceva anormal, creierul meu parca are un deja vu cum se zice .... , parca retraiesc acea luna cand am trecut de la extaz si dupa aia unde mai trec ? dar sa ma ierte Dumnezeu, sa ma aduca la extaz cu un bebe si sa raman acolo, sa nu mai pierd un sufletzel , si in primul rand sa raman gravida
...
Oana , multumesc pentru sfat .
http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
Maria_K spune:
unducthable
fruntea sus iubita!daca nu luna asta facem noi bb luna viitoare, dar va fi! sa CREZI asta!
si eu am trecut prin ce ai trecut tu si a fost cosmarul vietii mele, dar suntem datoare bebicului nr 2 sa mai incercam.
mie nu mi-a venit inca cm. sunt in a 37-a zi. alaltaieri am facut test = negativ.
Maria
Pozele noastre
unducthable spune:
Scumpa mea MARIA , chiar asa vreau sa ii spun fetitei mele daca voi avea fetita , ma aflu de o perioada cu sufletul , in mare necaz . Fizic pot concepe copil , si chiar RECUNOSC , sper din suflet sa raman chiar luna asta gravida , dar numai Dumnezeu hotaraste , stiu !
pentru ca nu am deja copil, pierderea sufletzelului e ceva ce imi da tarcoale , mi-am revenit mult, ca eram in groapa , dar tot vad ca mai am rani deschise ... ma vedeti , sunt frumos imbracata , ii zambesc cu dragoste sotului meu drag , dar inauntru , daca nu ma rog , cand nu ma rog la Dumnezeu , cade sufletul meu in mare tristete ... stiu ca Dumnezeu nu ma lasa , dar de ce sa ma ascund dupa deget , asta simt ... am un nod in gat ...
sunshine4ever spune:
Unducthable eu iti inteleg perfect durerea, pt ca si eu am trecut printr-un fiv nereusit. intodeauna am considerat ca am pierdut doi copilasi, si am doare foarte tare. Am plins mult, m-am inchis in mine foarte mult. DAr cind am vazut ca sotul plinge ca un copil si pur si simplu se prabusea de pe picioare de plins (cred canu am sa uit nicoadata acea zi de suferinta si ep sotu in ce stare era) ca numa si numa el ii de vina ca el nu e in stare de nimic si din cauza lui s-a intimplat, pur si simplu mi-au incetat lacrimile sa mai curga, m-am oprit instant. Si de atunci am zis ca ne traim viata, printre care mai ceva naturale si aitt, oricum ep mai mul tnu ne permitem.
Si sunt convinsa ca o data DD se va uita si al noi asa si al voi si la toate familiile, si cind va fi mometnul ne va da, daca nu , inseaman ca decit sa fie suferinta mai bien nu.
Intotdeaun am zis ca decit sa imi dea un copil care sa sufere in viata de boli de necazuri neinvinse mai bien sa nu fie, pt ca e mai mare necaz sa iti vezi copilul suferind apoi sa piara.
Hai fetelor, capul sus ca totul va fi bine intr-un final.
Au fost n cazuri care ne-au demonstrat.

pr toate.
in asteptarea unui ingeras
unducthable spune:
va citesc pe toate , va multumesc , cand o sa imi revin , va scriu , va pup cu drag
Maria , esti superba in poze , si am vazut ca ai un baietzel ? sa iti traiasca !!
DIANA
mihaelacg spune:
am fost si-am cumparat ziarul local, am vazut-o pe micutza in ziar, am plans, m-am mai descarcat un pic.
diana, chiar nu am vrut sa-ti accentuez starea ta, cu povestea fetitzei prietenei mele.
stiu prin ce treci, si eu am trecut de 3 ori prin ce-ai trecut tu(i-am auzit si inima cum bate, si l-am dus pe sotul meu sa-l vada pe ultimul bb, a fost crunt in sit in care al meu a suferit enorm de mult, nu ma asteptam sa-l vad in halul ala, si atunci a tb sa fiu eu tare, ca altfel nu stiu unde ajungeam atunci)
e ff greu, dar tu vezi, ca toate se intampla cum vrea si cand vrea dumnezeu.
tb sa ne rugam , sa speram, sa avem taria sa mergem mai departe.
eu m-am ridicat de fiecare data, si am luat-o de la capat.
poate mai trece un pic
hai diana, eu cred despre tine ca esti o luptatoare
mai ales ca tu ai sanse fff mari sa fii deja insarcinata.
mitzica viitoare gravi... da luna viitoare
flowerbee spune:
Diana iubita, citesc despre supararea ta si mi se rupe sufletul. Nu te cunosc personal, insa din cate vad, esti o persoana sensibila si speciala. E greu sa gasesti cuvintele sa consolezi pe cineva care sufera si care are sufletul in lacrimi, asa cum e greu sa razi sau sa zambesti cand ti se inoada lacrimile in gat. Stiu asta din proprie experienta, o experienta grea, care m-a invatat sa cred in Dumnezeu, in familie si...in mine, chiar atunci cand nu mai vezi salvare, simti ca totul s-a terminat si nu mai e speranta.
Nu e asa. Dumnezeu ne vegheaza si ne da momente grele si momente bune. Intdeauna ne da insa speranta, o sansa in plus, indiferent daca am fost buni sau nu, puterea de a fi videcati timp si de a merge mai departe. Dar cel mai important, ne rasplateste suferinta si credinta prin daruri.
Fii fara grija, darul tau te asteapta, e pus deoparte pentru tine si ai sa vezi ca bebele mult dorit o sa vina.
Intre timp, nu ii indeparta pe cei din jur de langa tine si nu face pe viteaza, spune ce simti, descarca-te si apoi vei avea putere si sprijin din partea tuturor.
Si nu uita ca, desi nu ne cunoastem si suntem doar niste nick-uri, suntem un grup de prietene si suntem langa tine.
Bee
mihaelacg spune:
magdutza, la fel s-a intamplat si la noi, am suferit tare mult(in situatia in care a 3 a oara nu am spus la nimeni, ca am bb, vroiam sa fiu sigura ca e bine si apoi sa le dau vestea cea mare), a fost o durere pe care am impartit-o doar noi doi. si portia de suferinta ne-a revenit cam mare, prea mare.
ai mare dreptate, am inteles ca nu merge in fata lu dd cu programari, cand vrem noi, ci se va intampla cand vrea el, putem sa ne punem noi de-a doua cat vrem, si pace
mitzica viitoare gravi... da luna viitoare