Aspirante optimiste > 20 (312)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

sa nu ma puneti nemotivat pe mine daca lipsesc de la petrecere, ca din pacate am primit o veste tare proasta
fetitza unei prietene, a murit , avea 3 anisori
facuse acum vreo 3 luni transplant, gasise un donbator american, insa tot s-a intamplat nenorocirea.
cand i-a facut transplantul nu avea toate celulele canceroase distruse de kinetoterapie, ca n-a mai tezistat mititica, si probabil ca asta a fost esecul transplantului.
abia maine o aduce in tara, ca a plecat printr-o fundatie si dureaza tare mult formalitatile.
nu cred ca exista o durere mai mare ca asta
is luata prin surprindere , ca nu ma asteptam la asta, am sperat toti ca va fi totul bine

mitzica viitoare gravi... da luna viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Doamne fereste,condoleante,mi s-a ridicat parul pe mine,intareste-o Doamne pe mama aceasta sa poata trece peste un asa necaz

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Plec la serviciu ca mi s-a taiat elanul ,nu mai am cuvinte,mititica acum e ingeras sus in cer

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetelor!
Vroiam sa zic multe, dar nu imi mai gasesc cuvintele.
Un ochi se bucura pentru Bee, si un ochi plange pentru ingerasul care s-a ridicat la Cer...

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

de un an stau in italia in spital
dupa ce-a ajuns in italia cu fetitza tare bolnava, ne-a dat vestea ca este insarcinata(dupa incercari esuate de-a mai avea un bb)
am plans atunci de bucurie , am zis ca asa a vrut dd sa faca o minune, sa se nasca un fratior ca sa-i poata recolta celeule stem ca s-o poata salva pe fetita.
jubilam toti, ne rugam insa sa traiasca ea , sa sa poata rezista pana se vor recolta celule stem de la bb mic.
intre timp a aparut un donator american, si a avut loc transplantul.
ea a nascut un baietel, care din pacate are si el pb mari
avea rasucita vena dintre inima si plamani(ceva de genul asta)
la cateva zile de la nastere i-au facut operatie
am sunat sa vad ce face bb mic, stiind ca fertitza e in recuperare, si cand colo.....nu-mi vine sa cred
durere ma i mare nu exista
sunt frumosi, destepti, cu o situatie financiara f buna. nu le lipsea nimic sa fie fericiti
si erau o familie tare fericita
si f sanatosi, asta e pb, ca nu stie nimeni cum de s-a intamplat ce s-a intamplat.
despre fetitaza, ce sa va zic, ca era o frumusete, dezvoltata, ffff frumoasa, si desteapta tare pt varsta ei
vorbea, era ce mai, copilul perfect
of, nu stiu cum le aseaza dd acolo cateodata
poate i-a placut prea mult de ea, si a vrut-o la el

fetelor, nu va suparati ca v-am intristat, insa simteam nevoia sa ma descarc ca-i prea mare durerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fereasca Dumnezeu. Mi se rupe subletul cand aud asa ceva. Mi s-a facut pielea de gaina. Of, Doamne!

Bee

Mergi la inceput

nu le-am mai vazut de un an, de cand au plecat intai la iasi, apoi in it.
dar nu stiu cum o sa pot da ochii cu ei, nu stiu
mi-e groaza de momentul acela de maine
culmea e ca si bb mic acum e tare rau, a facut septicemie
o sa stea singur acolo, pna se intorc ei inapoi

ce-o fi in sufletul lor acum....doamne ajuta-i sa reziste , sa aiba grija acum de bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mihaela,

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Mihaela , dupa ce ca m-am sculat azi cu lacrimi in ochi , ..., acu ma intorc brusc in timp cum am vazut eu teste pozitive de gravida , cum am aflat la telefon ca sunt gravida si la o saptamana , cum aflu ca a murit bebe ... parca mi-e dor de embrionul mic care l-am simtit in burtica ... parca stiu ca imi doresc nespus sa am copilash dar sa nu fac sperante mari , sa fiu realista , sa fiu pregatita pentru un esec luna asta ... pentru ca pentru reusita sunt pregatita in fiecare zi , astept bebe si acuma daca ar fii

si acuma citesc ca un copilash de 3 ani a murit ...

nu mai pot trai asa , eram o fata ffff vesela , mi-e frica sa nu fuga sotul de mine, ca ma iubeste dar de la o vreme sunt ff obosita si mai mult tac decat vorbesc ..., nu mai pot fii trista dar parca nu m-am adunat de tot , numai cand citesc rugaciune ma simt bine, dupa aia cad ...

gata, nu mai pot vorbi , ma scuzati , diana

http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput