Aspirante optimiste > 20 (312)
Raspunsuri - Pagina 17
anidaz spune:
Unde ati disparut toate
?
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
mihaelacg spune:
sa nu ma puneti nemotivat pe mine daca lipsesc de la petrecere, ca din pacate am primit o veste tare proasta
fetitza unei prietene, a murit , avea 3 anisori
facuse acum vreo 3 luni transplant, gasise un donbator american, insa tot s-a intamplat nenorocirea.
cand i-a facut transplantul nu avea toate celulele canceroase distruse de kinetoterapie, ca n-a mai tezistat mititica, si probabil ca asta a fost esecul transplantului.
abia maine o aduce in tara, ca a plecat printr-o fundatie si dureaza tare mult formalitatile.
nu cred ca exista o durere mai mare ca asta
is luata prin surprindere , ca nu ma asteptam la asta, am sperat toti ca va fi totul bine
mitzica viitoare gravi... da luna viitoare
anidaz spune:
Doamne fereste,condoleante,mi s-a ridicat parul pe mine,intareste-o Doamne pe mama aceasta sa poata trece peste un asa necaz![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
Plec la serviciu ca mi s-a taiat elanul ,nu mai am cuvinte,mititica acum e ingeras sus in cer 
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
oanaiacovita spune:
Neata fetelor!
Vroiam sa zic multe, dar nu imi mai gasesc cuvintele.
Un ochi se bucura pentru Bee, si un ochi plange pentru ingerasul care s-a ridicat la Cer...![]()
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
mihaelacg spune:
de un an stau in italia in spital
dupa ce-a ajuns in italia cu fetitza tare bolnava, ne-a dat vestea ca este insarcinata(dupa incercari esuate de-a mai avea un bb)
am plans atunci de bucurie , am zis ca asa a vrut dd sa faca o minune, sa se nasca un fratior ca sa-i poata recolta celeule stem ca s-o poata salva pe fetita.
jubilam toti, ne rugam insa sa traiasca ea , sa sa poata rezista pana se vor recolta celule stem de la bb mic.
intre timp a aparut un donator american, si a avut loc transplantul.
ea a nascut un baietel, care din pacate are si el pb mari
avea rasucita vena dintre inima si plamani(ceva de genul asta)
la cateva zile de la nastere i-au facut operatie
am sunat sa vad ce face bb mic, stiind ca fertitza e in recuperare, si cand colo.....nu-mi vine sa cred
durere ma i mare nu exista
sunt frumosi, destepti, cu o situatie financiara f buna. nu le lipsea nimic sa fie fericiti
si erau o familie tare fericita
si f sanatosi, asta e pb, ca nu stie nimeni cum de s-a intamplat ce s-a intamplat.
despre fetitaza, ce sa va zic, ca era o frumusete, dezvoltata, ffff frumoasa, si desteapta tare pt varsta ei
vorbea, era ce mai, copilul perfect
of, nu stiu cum le aseaza dd acolo cateodata
poate i-a placut prea mult de ea, si a vrut-o la el
fetelor, nu va suparati ca v-am intristat, insa simteam nevoia sa ma descarc ca-i prea mare durerea
flowerbee spune:
Fereasca Dumnezeu. Mi se rupe subletul cand aud asa ceva. Mi s-a facut pielea de gaina. Of, Doamne!
Bee
mihaelacg spune:
nu le-am mai vazut de un an, de cand au plecat intai la iasi, apoi in it.
dar nu stiu cum o sa pot da ochii cu ei, nu stiu
mi-e groaza de momentul acela de maine
culmea e ca si bb mic acum e tare rau, a facut septicemie
o sa stea singur acolo, pna se intorc ei inapoi
ce-o fi in sufletul lor acum....doamne ajuta-i sa reziste , sa aiba grija acum de bb mic
unducthable spune:
Mihaela , dupa ce ca m-am sculat azi cu lacrimi in ochi , ..., acu ma intorc brusc in timp cum am vazut eu teste pozitive de gravida , cum am aflat la telefon ca sunt gravida si la o saptamana , cum aflu ca a murit bebe ... parca mi-e dor de embrionul mic care l-am simtit in burtica ... parca stiu ca imi doresc nespus sa am copilash dar sa nu fac sperante mari , sa fiu realista , sa fiu pregatita pentru un esec luna asta ... pentru ca pentru reusita sunt pregatita in fiecare zi , astept bebe si acuma daca ar fii ![]()
![]()
![]()
si acuma citesc ca un copilash de 3 ani a murit ...
nu mai pot trai asa , eram o fata ffff vesela , mi-e frica sa nu fuga sotul de mine, ca ma iubeste dar de la o vreme sunt ff obosita si mai mult tac decat vorbesc
..., nu mai pot fii trista dar parca nu m-am adunat de tot , numai cand citesc rugaciune ma simt bine, dupa aia cad ... ![]()
gata, nu mai pot vorbi , ma scuzati , diana
http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/