Cafea cu aroma de femei-*84*
Raspunsuri - Pagina 18
ramyteo spune:
Apai de fac sa sti ca te anunt
da deocamdata...mai stau![]()
Cat despre curatenie....asa ca Aida, doar planuri
Stie cineva un remediu impotriva lenii? Mi-e o lena de ma doareeee, na....na.....na
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Dodo-pui spune:
Am sosit si eu la
,ma mai primiti.
Treaba ..."naine"si maine ...poimane...si la mine o lene...
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
wonderful spune:
Vecinul il abordeaza pe badea Ion si ii spune:
- Stii ca ti-a murit soacra?
- !!!
- Ioane, stii ca ti-a murit soacra?
- !!!
- Ioane, nu ai auzit, ti-a murit soacra!
- Nu ma face sa rad, ca am buzele crapate!
Dodo-pui spune:
Poftiti la cafa
si o gustarica
dragi cafengitze.
O duminica frumoasa va doresc,daca sunteti prin zona o sa revin.![]()
intregul 
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
ramyteo spune:
Cafelangite....nu va miroase aroma de cafea? E....tare puternica. PS: e facuta di cuscra![]()
Mei iaca facut si eu asa ca matzu curatenie da in schimba m facut mancare, am luat retete noi si cu foaia am facut niste mancaruri....aio.....te lingi pi bot![]()
Meiiiii IAhim pe unde e?
Principeeeeee pe unde umbli? Am recitit cateva din perlele lu Teo si am vazut ca scria acolo ca ti-ai facut copilaria la Deva si la Ilia
da? Pai pe aici nu ai fost?![]()
Va
pe toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Dodo-pui spune:
Buna cafengitzelor,
poftiti la cafea
si o gustarica
.
intregul 
Varsta lui Bogdan
ramyteo spune:
Dodo , lasa ca vin eu la
ca se pare ca fetele astea......nu stiu pe unde umbla da Aidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa scoate biciu! Sa le aratam noi lor, hm........
Teo
Perlute
Maadi spune:
Neata,
Multam de cafea, super buna. Iar gustarica a picat la fix ca-mi era foame rau.
Aida - Pupici, tinem pumnii si va asteptam cu vesti bune. L-am votat pe Pischotel.Este tare frumusel.
Maru - Te distrezi nu gluma. Super frumos.
W - Cand te asteptam in Bucuresti? Mai ales ca suntem vecini,eu tot in Dr. Taberei stau.
Principe - Ce faceti, asteptam semne de viata.
Pupici la toate si o saptamana excelenta sa aveti.
Dodo-pui spune:
Ramy -Aida e la Viena cu matza,....
Principe am trimis nr de tel pe PM ,dar nu l-a deschis niumeni.Te plimbi cumva prin Ct si nu-mi spui?!
W sunt alaturi de tine,
intregul 
Varsta lui Bogdan
Dodo-pui spune:
Mariaa
ne spune despre matzuca:
sper sa fiti careva pe aici...
am vorbit acum foarte scurt cu ea, s-a intrerupt si n-am mai prins-o.
medicul de acolo spune ca trebuie repetata biopsia, nu crede ca este rabdomiosarcom, ca altfel ar fi 'explodat' deja. faptul ca au dat inapoi ganglionii este ceva foarte bun dupa parerea lui, ceea ce indica faptul ca poate fi vorba despre alta forma totusi.
drept e ca Emma numai a copil cu metastaza nu arata...e argint viu.
aglomeratie mare, i s-a stricat GPS-ul si aerul conditionat insa peste toate o luminita acolo undeva se vede...
pana la noi ordine trebuie continuat tratamentul de aici, de la spitalul din Tm (si ce suparata era Aida pe dr. de aici, iubita de ea)
o sa mai vorbim maine tot asa pe seara, asta daca nu are vesti altcineva mai repede.
s-a intrerupt inainte sa intreb daca biopsia o face acolo - cel mai probabil cred ca da.
Doamne Ajuta de vesti si mai bune maine!
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan