Cafea cu aroma de femei-*84*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna dimineata fetelor. Dau cine vrea?
Aida tie si printesei.

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Helloooooo! Helloooooo!

Votati zilnic un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotzel

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Heloooooooooo ti l-am votat

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

l-am votat!

nu mai e nimeni in cafenea?
am vrut sa va povestesc de ziua mea de ieri, dar batea vantul prin cafenea! Dam faliment, nu alta!

ieri a fost petrecere pentru campania Keystone. Nu ma intrebati ce e si cum e, ca nu m-a interesat
Tema a fost Las Vegas asa ca am facut poze cu o colega ca si cum ne-am casatorit in Las Vegas, am jucat jocuri de noroc, am castigat un premiu, o lanterna pentru chei, pentru Andrei. A si am mancat, gratis: hot dog, inghetata-popsicle (suc inghetat) si pepene, plus apa la discretie.
Am aruncat cu mingea la tinta ca sa daram o decanitza in bazinul cu apa, si guess what! am nimerit si am udat-o pe aia la piele.

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Heei Maru, te-ai distrat nu gluma! Asa zile la serviciu vreau si eu .

Eu abia m-am intors de la Sighisoara, am plecat ieri la plimbare si am gasit acolo un "camping" foarte dragut. Sunt de fapt casute foarte cochete intr-un parc natural situat deasupra orasului, cu o priveliste superba! A fost cam lung drumul pt 2 zile, dar a meritat, chiar ne-am relaxat.

Am fi stat pana duminica dar eu am inweek-endul acesta, iar, cursuri . Dar macar sunt ultimele pana in noiembrie!

Va pup si maine dimineata dau !

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Lara, aia a fost lunch-ul, deci nu din timpul de servici. (aici lunch-ul nu se plateste ca timp)
noi suntem indragostiti de sighisoara, e undeva in centru o carciumioara care ne e tare draga, am luat masa acolo cu copii in excursie si bucatarul a fost de nota 100! au mancat copii ca spartii iar noi am cerut retetele!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

'neata si multa

http://www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

'Neata, am venit sa ii iau si mancare nu face nimeni in cafenea ca eu nu stiu ce sa fac de mancare
O zi buna la toate!!!!

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

'Neata! Multumesc de Aida si Ramy!

Aida am "hranit" si pishcotelul"! Drum bun si mult noroc maine!.

Ramy, daca faci o supa de rosii cu taietei si cartofi frantuzesti la cuptor sa ma chemi si pe mine .

Maru, activitatile tale din pauza de serviciu sunt mai frumoase ca ale mele.

Va pup, plec la treaba!

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mergi la inceput

Bine ati venit fetelor
Azi fara mancare , cat despre treaba doar planuri
...merci pt voturi

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput